Парфюмни размисли и страсти - 213

• 101 641
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Скрит текст:
И за мен Atelier Cologne не са парфюмни бомби с голям шлейф или издръжливост. Но пък както често се е коментирало тук това за много хора не е най-важното в един парфюм. От тези, които аз съм пробвал, най-подходящи за мъж ми се струват Vetiver Fatal https://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Vetiver-Fatal-16012.html , Tobacco Nuit https://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Tobacco-Nuit-35381.html и чаения Philtre Ceylan https://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Philtre-Ceylan-35378.html . Това лято ги пробвах и трита и показаха трайност от около 4-6 часа, което не е супер за този ценови клас, но пък за сметка на това като аромати ми харесват и звучат доста натурално, приятно и ненатрапчиво (в добрия смисъл на думата). Търсех и Musc Impérial https://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Musc-Imp-rial-34822.html , който е сравняван с Aventus, но не го намерих за тест (оказа се поредния ексклузив). Смятам, че за подарък парфюмите на марката са сравнително подходящи, защото е трудно на някой да му бъдат противни и неносими, като в същото време се отличават от масовите аромати.
Atelier Cologne всички са унисекс.Какво е "мъжки" и какво "женски" парфюм е МНОГО условно в днешната парфюмерия и е въпрос на лично възприятие.Зависи какви парфюми харесва мъжа , за който говориш...обикновено марката се харесва на всички,но ако е свикнал на някакви  аромати от 80-и 90-те тип Kouros , Antaeus , Fahrenheit , Azzaro pour Homme и т.н. по-добре търси другаде .
Ако също е свикнал да носи някакви бомби,които да издържат по 8-10 часа с 4-5 часа сиаж...ги отпиши.
Плюса на марката , е че миришат супер естествено , но не стават за бар/дискотека ,или да издържат ~8 часов работен ден , освен ако не се повтори...поне веднъж.Супер са за 2-3 часа ивенти-кино, разходка, театър,кафе и т.н.

Благодаря за обстоятелствените ревюта, г-да. Страхотни сте! bouquet

# 346
  • СОФИЯ
Shushi7777
От ензо си поръчвам мостри или от парфимо. И парфюми също.

И аз, но проба на Miss Dior (2012) Christian Dior for women не намерих  Thinking

Някой знае ли дали има още в Сефора Histoires De Parfums 1969
При търсене в нета ми излезе, че там го има  Rolling Eyes
Никога не са се продавали там. Peace
Значи още един парфюм, който харесвам, липсва в България и в сайта, от който поръчвам.... Sad

# 347
  • Бургас
Тези дни засякох поредната "жертва" на Alien Laughing,носеше го жена на средна възраст,но и стоеше невероятно.Та и аз днес мисля да съм с моя.Имам чувството,че бургазлийки обожават този парфюм.Няма Шанел,няма Диор,Alien е на почит тук! Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 11:17 от Bright Crystal

# 348
Тези дни засякох поредната "жертва" на Alien Laughing,носеше го жена на средна възраст,но и стоеше невероятно.Та и аз днес мисля да съм с моя.Имам чувството,че бургазлийки обожават този парфюм.Няма Шанел,няма Диор,Alien е на почит тук! Mr. Green
Направо ме плашиш Simple Smile. Скоро имам път натам и май трябва да си купя Алиен, пък аз не мога да го понасям .

# 349
Няма Шанел,няма Диор,Alien е на почит тук! Mr. Green
Има нещо такова,  след края на  сезона и съответното намаляване на руското присъствие:blush: Но аз нищо мюглерово не харесвам и не притежавам.

# 350
  • Бургас
Ооо в Бургас са много дамите ухаещи на Извънземното , дори на работа дамата вече я познавам 8 години само него пръска . От време вадя моя Alien Liqueur de Parfum Mugler, a от Шанелите лятото само съм долавяла от Шансовете тук там.

# 351
  • Варна
Здравейте парфюмни Simple Smile

Има ли пробвали AIGNER Cara Mia Ti Amo

Чета ви редовно, но може и да съм пропуснала.

# 352
Да, хубав цветен, розово- божурест аромат.

# 353
Ох, аз обмислям за покупка Thierry Mugler Angel Muse newsm78
Направи ми впечатление като чувствен и женствен парфюм.
Как е като трайност ?

# 354
  • София
Ох, аз обмислям за покупка Thierry Mugler Angel Muse newsm78
Направи ми впечатление като чувствен и женствен парфюм.
Как е като трайност ?
Супер е Simple Smile

# 355
 pepe le pew, Благодаря bouquet
Тъкмо се чудех, какво още да взема, за да получа промоцията на БЗ.
Както казва ММ-"На жена всичко можеш да продадеш на промоция" #2gunfire
/За мен се под всичко се разбира козметика и парфюми/ Laughing

# 356
Момичета, влюбих се в един парфюм - COACH NEW YORK. Revolving Hearts
За жалост, цената му в Beauty Zone ми идва малко висока.
Чудех се дали някой от вас си го е поръчвал от сайт за парфюми? Дайте препоръка от къде може да попадна на качествен продукт.
Аз главно използвам Венера Козметикс и съм доволна от тях, но за жалост точно този парфюм и марка ги нямат.
Това е въпросното съкровище Simple Smile

# 357
  • София
Момичета, влюбих се в един парфюм - COACH NEW YORK. Revolving Hearts
За жалост, цената му в Beauty Zone ми идва малко висока.
Чудех се дали някой от вас си го е поръчвал от сайт за парфюми? Дайте препоръка от къде може да попадна на качествен продукт.
Аз главно използвам Венера Козметикс и съм доволна от тях, но за жалост точно този парфюм и марка ги нямат.
Това е въпросното съкровище Simple Smile

http://old.bg-mamma.com/?topic=955348 Peace

# 358
В неделя на летището исках да пробвам https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-Edition-Soir-40372.html, но тестера беше празен. Имам един ваучер от Дъглас, важи и за БЗ/каквото там и викам ще го пробвам в Ринг мол - нямаха въобще Картие. Ваучерът изтича днес, отивам в Дъглас Парадайз, каква изненада - празен тестер. Викам си Мечка страх - мен не, купувам на сляпо, за да не изтече ваучера и... браво на мен - уцелила съм в десятката. Много ми хареса, за зимата ще лепне чудно. Отдавна не ме беше грабвало нещо, може би последно Долче Амалфи.  

# 359
  • Стара Загора
Тази La Panthere Edition Soir Cartier и аз от доста време я проучвам/чета, но не съм я тествала. Прилича ли на тази La Panthere Cartier, която имам и обожавам, т.е. двата заменяеми ли са? Преди време имах и лежерната Пантера, но за мен е много подобна и доста по-разводнена и по-лека версия на La Panthere Cartier и я размених.

Общи условия

Активация на акаунт