Парфюмни размисли и страсти - 213

• 101 567
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
При мен на китките също не се задържа аромат повече от 2-3ч и не ми е критерий за трайност. Мисля, че просто кожата там не е достатъчно топла, за да излъчва дълго време аромат.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 15:36 от killpop

# 481
Как 3 часа Шанел 5 и Ноар? Това са най- силните парфюми на Шанел.
Ако са пръскани в гараж квартален може, ама оригинални траят над 10 часа и двата.

# 482
В бюти зон Варна пръсках.Може от моята кожа да е,не знам.Имам мадмазел и е страхотен.

# 483
В бюти зон Варна пръсках.Може от моята кожа да е,не знам.Имам мадмазел и е страхотен.
В БЗ не се продава Шанел!

# 484
В Бюти зона във Варна не предлагат Шанел .

# 485
  • Бургас
Как 3 часа Шанел 5 и Ноар? Това са най- силните парфюми на Шанел.
Ако са пръскани в гараж квартален може, ама оригинални траят над 10 часа и двата.
Абсолютно подкрепям и двата парфюма са страшно трайни върху мен,даже си мисля дали да не си подаря един Коко Ноар. Thinking

# 486
  • София

В бутиците на Hermes.

Коко Ноар е страхотно траен и според мен много хубав за зимата.

# 487
Пристигна ми лавандулата на Серж Simple Smile. На първо четене нищо не мога да кажа, освен че ми дойде силен по мъжки. Ще го оставя за по нататък, че в момента съм болна и от всичко ми се гади.

# 488
  • София
Пристигна ми лавандулата на Серж Simple Smile. На първо четене нищо не мога да кажа, освен че ми дойде силен по мъжки. Ще го оставя за по нататък, че в момента съм болна и от всичко ми се гади.
Не му е сезонът сега, той обича топлина Wink Изчакай до пролетта и ще му видиш цялата красотия  bouquet

# 489
Задължително ще си го запазя за по- топли дни, но пак ми се струва че не е моя парфюм. В началото тръгва силно лавандулово, което за мен не е проблем, но след това ме лъхва нещо като одеколон и лавандулата изчезва моментално.Парфюма е доста “мъжествен” за мен, обаче  ще му дам още един шанс в горещините, а трайността му е трепач.

# 490

В Бг официално никъде,а и няма особен смисъл-намери си проба от

В парфюмния свят е известен като  Ambre Narguile on steroids - определено е осезаемо по-траен,наситен,с по-добър сиаж .... и по-евтин.
Ако беше излязъл от Hermеs щеше да се казва  Ambre Narguile pure parfum или нещо такова.
Ако някой е свикнал да се пръска да кажем 6 пъти преди излизане с Ambre Narguile абсолютно същия ефект ако се търси може да се постигне с Oajan с 3...макс 4 ... това като отговор за хората,които ще си кажат "Ambre Narguile ми е достатъчно силен-другия ще е прекалено"

Парфюм за деня беше винтидж

Парфюм за вечерта ще е:

# 491
  • София
Подаряването на марков парфюм има и възпитателен ефект, особено при подрастващите,които са неориентирани парфюмно. Показваш кое е най доброто, дори и да не се хареса на първо четене. Радва се на евтиното, но знае за Диор и Шанел, че са по добри.

Това е доста снобски коментар така формулиран. Така се случва, че харесвам повечето неща на Диор и Герлен, които са в по- висок ценови клас от други, но никога не съм си помисляла, че бих подарила парфюм,който на мен ми харесва и то с възпитателна цел. Да си знае кое да и кое не.
Всички имаме различен нос и кожа, всеки може да прецени за себе си. Именно затова подарък като парфюм, ако не познаваш предпочитанията на човека, може да бъде дори обиден. (от моя гледна точка)

Аз си чакам 2ро шишенце Будоар и нямам търпение да пристигне. Преди не го ли имаше и в 75мл разфасовка, впрочем? Сега навсякъде само 50мл виждам.

# 492
  • при морето
Някой ще каже ли две лоши думи за Marc Jacobs Decadence...оказа се,че никога не  съм го забелязвала дори,а той бил скрита лимонка май

# 493
Някой ще каже ли две лоши думи за Marc Jacobs Decadence...оказа се,че никога не  съм го забелязвала дори,а той бил скрита лимонка май

Обсъждан е вече и лошите думи за него са много. Като се започне от кичарската бутилка, та до ароматът. Разрови назад в темите.  Peace

# 494
  • Бургас
Не е лош никак Decadence за мен,лошите думи по негов адрес тук в темата да не те вълнуват,пробвай го.

Общи условия

Активация на акаунт