Връщат ли се в семейството "бащите" ?

• 24 059
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Добре, само да попитам: Той има ли нещо против да не бъде вписван за баща в документите на детето?

Да, като го кажа и веднага ставам по - лоша и се започва дразненето.

# 181
  • София
Да, казах му за това и той много се дразни, обаче - знаете ли той какво казва на хората в нашия случай - живях с една жена, и се разделихме, тя беше 20 год по- млада от мен, другата страна веднага казва, лелее златотърсачка. Да седне и да разкаже подробно като мен, аз го правя за да чуя мнения. Неговия отговор в тази ситуация, е че какво да се разказвало, имало раздяла и толкова, ама за какво не е важно. Ми според мен, не е така.

Получава се така, че ти развяваш историята, от твоята гледна точка, из нета, а той е дискретен и не иска да вади кирливи ризи.
От друга страна, ако той седне и разкаже, положително неговата истина би се разминала с твоята.
И от трета- прави ми впечатление, как някои факти полека- лека се изменят в посока " той реши", " той ме накара", " тя така каза и ме обиди"..........

# 182
Криста, спри да обсъждаш това с него. Дай си почивка. За мен е по-добре да нямаш неговото име, за да си свободна във вземането на решения за теб и детето.

# 183
Абсурд - това го дадох за пример, мен ако питаш той не иска да вади кирливи ризи, защото много си държи на репутацията и е пълен срам да разказва. Излагат се на показ фактите, но за причините да си мълчим. Утре ще запиша детето, както и смятам, на мое име и веднага ще изляза лоша майка. Няма да се преместя в София, и веднага ще се спомене как нарушавам достъпа на детето до баща му и колко съм зла. Ще заживея с друг мъж, още по - лоша ще стана, че даже и сигурно лекотия някоя.
"И от трета- прави ми впечатление, как някои факти полека- лека се изменят в посока " той реши", " той ме накара", " тя така каза и ме обиди".........." - това са все думи взети от примери и обяснения, за да се разбере от четящите, но така извадени от контекста изглеждат, все едно съм без мнение, някой друг направил нещо вместо мен. Не считам себе си за безхарактерна.

# 184
Толкова много идентифициращи подробности за този човек написа, при това излишни - за външността например, че в тази малка България със сигурност ще бъде разпознат. Да се зачуди човек какво целиш с тази тема.

# 185
  • Насред хаоса
Абсурд - това го дадох за пример, мен ако питаш той не иска да вади кирливи ризи, защото много си държи на репутацията и е пълен срам да разказва. Излагат се на показ фактите, но за причините да си мълчим.
Старата история - с чужди драг, вкъщи враг. Маса мъже имат един образ пред обществото и съвсем различен пред близките си, и като се разчуе за втория му, почва едно чудене ама как така, толкова благ човек и т.н., и никой не може да повярва, че наистина може да е такъв.
Гледай си себе си, грижи се да се роди здраво бебе и не обръщай внимание кой какво говори. Доста си постигнала, независима си, което е най-важното, и имаш избор.

# 186
Голяма работа като бъде разпознат. Историята е важна за участниците в нея предимно.

# 187
Толкова много идентифициращи подробности за този човек написа, при това излишни - за външността например, че в тази малка България със сигурност ще бъде разпознат. Да се зачуди човек какво целиш с тази тема.

Темата не е за човешкия външен вид, тази специално се разнищи в друга посока. Ето на този въпрос, Връщат ли се в семейството "бащите" ?, търсех отговор. Светва ли лампичката изобщо и кога светва, като се роди детето или никога? Кога се събужда чувството за бащинство, за грешката има ли прошка и някой с подобна история. Нещо такова търсех специално в тази тема.

# 188
Голяма работа като бъде разпознат. Историята е важна за участниците в нея предимно.

Е, тя си пише, че той много си държи на репутацията, сега половин България научи, че е мамино синче, страхливец и мунчо, изхвърлил бременната си приятелка. Уведомила го е, че пише тук, за да може и той да се наслади на милите ни коментари. Но пък авторката пита, как да си го върне... Чрез публична излагация явно. Mr. Green

# 189
  • София

Е, тя си пише, че той много си държи на репутацията, сега половин България научи, че е мамино синче, страхливец и мунчо, изхвърлил бременната си приятелка. Уведомила го е, че пише тук, за да може и той да се наслади на милите ни коментари. Но пък авторката пита, как да си го върне... Чрез публична излагация явно. Mr. Green

Явно, излагацията ще е пълна, защото другата половин България ще си зададе резонния въпрос:

"А, дали е така, кой да ти каже?

Защото има факти, а те навеждат на размисъл, освен ако човек предварително не е взел страна.
- при познанство от 4 месеца, заживяват заедно- ерген на 50 години и жена на 30
- за външния му вид няма да говорим, но имаме представа
- той не иска да се жени- знак, че и връзката за него не е сериозна
- за майка му връзката също е несериозна
- авторката започва да прави завой- първо бяха решили двамата да спрат бебеправенето, после се оказва, че той бил решил
- бил я накарал и да зареже правото
- били имали и двамата трески за дялане, но в нито един момент не даде пример със своите- все се подчертаваха другите.

Пиша това, за да види себе си и отношенията им отстрани.
И да разбере, че дали Пешо се е върнал при Станка, след като го е окепазила в бг мамата, е без значение, а трябва да разбере защо с нейния мъж се е стигнало до тук и с какво точно тя е допринесла.

# 190
С какво е допринесла, с нищо. Стар ерген не е лесна задача. Все няма достатъчно добра за него и за маминка.

Моя позната, жена от центъра на София, осигурена и хубава, се ожени за един такъв, с надеждата да пребори влиянието на майка му. Брака трая точно 6 месеца и край. Оказа се недостатъчно добра за тях - под нивото им била, представете си. Не са за издържане старо синче с майка си в комплект.

# 191
Абсурд, ето това най - много ти харесвам, подписа ти - "И най- умният си е малко прост". Важи в нашия случай и за двете страни.
"трябва да разбере защо с нейния мъж се е стигнало до тук и с какво точно тя е допринесла." - Абсурд, тук си изключително права.
Хубав ден на всички, и благодаря за всичките коментари и постове и времето, което беше заделено от Вас.

# 192
Моля, моля ... виж темата за свекървите . Много е полезна. 90% се оказват @ужас@ . Една говори на Ви, друга зяпа сапунки , трета пържи в много олио, четвърта храни детето с шоколади, пета пердаши хлапето когато не я гледат ...

# 193
Моля, моля ... виж темата за свекървите . Много е полезна. 90% се оказват @ужас@ . Една говори на Ви, друга зяпа сапунки , трета пържи в много олио, четвърта храни детето с шоколади, пета пердаши хлапето когато не я гледат ...

Оле ужас, не съм чела в тази тема, но ще прочета. Видях тема с какво ще се похвалите от свекървата, между другото.

# 194
  • MI
И какво точно ще се случи, ако някой го разпознае, въпреки че надали е единственият застаряващ дебел адвокат в София. Само по мама може някой да го разпознае, иначе забрави. Но дори да го разпознае какво ще се случи? Ще намалее опашката от кандидатки да се обвържат с непривлекателен застаряващ ерген, който още слуша мама за всичко? Пак че една е намерил, която не е била с него заради парите. И на бизнеса няма да му навреди,все пак говорим за България, не за САЩ. Rolling Eyes А че той държи на фалшивия си публичен образ е друг въпрос - такива с лопата да ги ринеш.

А че е хубаво да гледаш като избираш и да се обвържеш с човек горе-долу на твоите години и от същата черга няма спор, АбсурТ. Само че  и това не е гаранция - дори тя да беше на 45 а не на 30 и да беше от стар софийски. а не от стар бургаски род, пак на маминка нямаше да й хареса нещо най-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт