Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 557
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 90
  • У дома
Благодаря за темата!

Гледах и аз клипчето с Тото😂😂😂трябва да му спрат субстанциите на него. А Енджи с какъв ужас го гледаше😂😂Мегъз стои и с възхищение не отлепя поглед от този страдалец, оцелял в екстремни условия😂😂.
Тия вътре изтрещяха съвсем....

# 91
  • Враца
Турнах да стопля малко водичка, че да перна мантията си...ама не ми се чака бойлера...
Добре, че имам под ръка бързоварче  Mr. Green

Ех, teteeee, некога какви бързовари имаше...  Crazy

# 92
  • София
Режим на тока и на водата имаше навсякъде по време на комунизма. Да не говорим, че на водата в Добрич имаше режим до скоро, ако и още няма. Но като се има предвид, че той е на 26 години, не знам за кое време говори.

# 93
  • Враца
Какво общо има режима,  с горепосочения апокалипсис?  ooooh!  Laughing

# 94
  • София
Стори ми се, че в началото на клипчето каза, че ставало въпрос за този период. Може и да не съм чула правилно, извинявам се Simple Smile

# 95
Ливанката с дълъг маникюр-като готвач:

https://www.youtube.com/watch?v=WqJ-MrXZN2c

# 96
ДУбре, че не съм се запалила по време на режима на тока, Га пишех домашните вечер на свещ...господ ме е опазил, шЪ се кръстя....Anguished

# 97
ДУбре, че не съм се запалила по време на режима на тока, Га пишех домашните вечер на свещ...господ ме е опазил, шЪ се кръстя....Anguished

Добре, че като ученичка не си си мила толкоЗ често крАките, както сега, че да те е утрепал бързоварът сто пъти. Особено, ако речеш да си ги потопиш в легена, преди да си извадила бързовара.

# 98
# 99
Ако ви липсва Илияна Раева довечера ще защитава Сашка и щяла да разкрие някаква тайна. Mr. Green

# 100
  • София
Предлагам, Тото моментално да спечели Вип Брадър, заради нелекото си детство.
От Сървайвър също да помислят за някакъв бонус..
Четох някъде,че Тото бил предвиден за победител.
Вероятно тук:
https://www.bulnews.bg/article/303116

Това изреченийце направо ме довърши:

"Той /Тотю/ е фронтмен на „Скандау“, която е по-модерна проекция на „Ъпсурт“."smile3532

Дано Ицо Хазарта да не го прочете, щото може и да се гръмне от мъка...  Joy Joy Joy

# 101
Ливанката с дълъг маникюр-като готвач:

https://www.youtube.com/watch?v=WqJ-MrXZN2c
Като си го пуснах клипчето имах чувството, че водещата е Емануела...

# 102
Аз пък като чуя Ваня Щерева да говори, все едно слушам Радина Кърджилова, като маниер на говорене.

# 103
  • София
Гледах и аз клипчето с Тото😂😂😂трябва да му спрат субстанциите на него. А Енджи с какъв ужас го гледаше😂😂 Мегъз стои и с възхищение не отлепя поглед от този страдалец, оцелял в екстремни условия😂😂.
Според мен Енджи го гледаше преценяващо, а не с ужас, а Мегз пък през цялото време чоплеше нещо в ръцете си и само от време на време вдигаше поглед, колкото да покаже, че слуша... newsm78

# 104
Аз пък като чуя Ваня Щерева да говори, все едно слушам Радина Кърджилова, като маниер на говорене.

Благодаря за темата!

Има нещо вярно. Язък за Радина, преди да срещне Деян Донков и като визия и като поведение беше сравнително симпатична. Сега е 40кг, мълчаща и тъжна.

Общи условия

Активация на акаунт