Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 877
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 105
Ше си призная,сънувах Шефа Shocked,
беше колорист и се опитваше да ми догоди сивото на главата Rolling Eyes
а на марката боя отгоре имаше снимка по потник и пишеше ШЕФ ПЕТРОВ #Crazy
Laughing
А аз сънувах, че съм в Рим. Не знам има ли връзка с ББ обаче.  Laughing

Довечера в Париж, а утре вечер - в Милано...

# 106
Помня когато Мегз беше постнала снимката с Г класата и надписът "обичам те" . Беше го представила все едно това е подарък от нейната Любов! Имаше много коментари на нейни приятелки под поста! Ако сама си го е купила значи това е било евтин ПР. Май така се оказва! Много е ниско като постъпка според мен!

# 107
 Peace
довечера мисля  си ще си тръгне...Баня Щенгера hahaha

# 108
  • густо майна Филибето
Режим на тока и на водата имаше навсякъде по време на комунизма. Да не говорим, че на водата в Добрич имаше режим до скоро, ако и още няма. Но като се има предвид, че той е на 26 години, не знам за кое време говори.

Режим на тока и водата имаше 90-91 година. Пълнихме шишета и кофи, топлехме вода. Направо съм късметлийка, че бебето не стана веднага, не знам как се оправяха без памперси. Ще го напиша пак, защото младежта не може да повярва, че е истина - много хора си топлеха вода за къпане, и не само заради режим, просто нямаше масово бойлери. А на тогавашните бойлери често им гърмяха защитите , бойлера не спираше да загрява и се пръскаше. Аз познавам три деца с тежки изгаряния от гореща вода, заляти по невнимание. Не е смешно, ама изобщо, ако ще и Тото да е преувеличил.

# 109
Това,че някой не е внимавал....какво общо има с режимите. ?
 Ако си проС...и сега,2017г. може да бръкнеш в легена с бързовара.....

# 110
Само да не изгонят СаЧка неска  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 111
Благодаря за новата тема  bouquet

Помня когато Мегз беше постнала снимката с Г класата и надписът "обичам те" . Беше го представила все едно това е подарък от нейната Любов! Имаше много коментари на нейни приятелки под поста! Ако сама си го е купила значи това е било евтин ПР. Май така се оказва! Много е ниско като постъпка според мен!

Като я гледам, как сама си заповядва да спре да плаче и сама се убеждава да тренира изобщо не се учудвам и сама да си се обяснява в любов. Може да е била толкова щастлива, че си е купила Г класа, че да е искала да си каже сама на себе си колко много се обича  Mr. Green

# 112
Всички знаем за режима на тока и водата. Аз съм родена 89 година, гледана съм с режим и със купонната система. Майка ми се е редила на опашки за хрнителни продукти. 93 година се преместихме в новопостоен квартал, ТЕЦ нямахме не помня до кога, бойлер уби съсед от горния етаж. Не е в това въпроса. Въпроса е в това, че тоз врачански левент абсолютно си съчинява. Каква необичайна детска смъртност, какви противогази, какви гарги падали от небето. Да му шибне някой два шамара да се осъзнае. Казах вече свекър ми е от село на 10 км от Враца, ММ е бил там постоянно там в ония години, има и приятели от село учили във Враца. Няма такова нещо.

# 113
  • София
Около 1.10, да речем...   Joy

Дейзи, що не му направиш едно копи-пейст на тва и да си го пускаш, без да се мъчиш да го редактираш и да го местиш от тема в тема...  Joy Joy Joy

# 114
Изгледах сега клипчето с Тото - абе хора, той със сигурност се бъзика! Казал им е 1-2 верни неща (за режима и Химко) и другото е майтап да им гледа сеира на жените Grinning  А те как уплашено го гледаха, не в истина - честно казано, и аз бих го направила, за да им видя втрещените физиономии  Simple Smile Със сигурност е по- интересно от истериите на шефа

# 115
  • Sofia
Днес даваха ли продължението на интервюто с Марчето?

# 116
  • Sofia
Трябва да си много проС, за да бръкнеш в легена, преди да си изключил бързовара...
...аз съм го правила 😳,и вода съм доливала докато бързовара си нагрява водата...как не ме тресна токът,незнам....а тогава учих в електротехникум 😄

# 117
Благодаря на този дето публикува разказа на Тото. НЕма такъв смях. От вчера се хиля само като се сетя Simple Smile

# 118
Режим на тока и на водата имаше навсякъде по време на комунизма. Да не говорим, че на водата в Добрич имаше режим до скоро, ако и още няма. Но като се има предвид, че той е на 26 години, не знам за кое време говори.

Режим на тока и водата имаше 90-91 година. Пълнихме шишета и кофи, топлехме вода. Направо съм късметлийка, че бебето не стана веднага, не знам как се оправяха без памперси. Ще го напиша пак, защото младежта не може да повярва, че е истина - много хора си топлеха вода за къпане, и не само заради режим, просто нямаше масово бойлери. А на тогавашните бойлери често им гърмяха защитите , бойлера не спираше да загрява и се пръскаше. Аз познавам три деца с тежки изгаряния от гореща вода, заляти по невнимание. Не е смешно, ама изобщо, ако ще и Тото да е преувеличил.

Къде не е имало масово бойлери 90-91 година?! Къде са били тези масово гърмящи защити?! Поименно, ако обичате, че влязохме в зоната на здрача.
А относно залятите по невнимание деца - може да се случи навсякъде и по всяко време.

# 119
  • София
Като дете бяхме с майка ми на море, майка ми много обича да пие кафе сутрин, та си беше взела бързовара. От банята ми поръча да видя дали се е стоплила водата. Проверих с пръста Grinning и здраво ме тресна. Та инциденти с бързовари ставаха навсякъде, дали в хубавия хотел или в бедната врачанска квартира.

Общи условия

Активация на акаунт