Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 504
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Ше си призная,сънувах Шефа Shocked,
беше колорист и се опитваше да ми догоди сивото на главата Rolling Eyes
а на марката боя отгоре имаше снимка по потник и пишеше ШЕФ ПЕТРОВ #Crazy

не се шегувам!
сигур нещо вкиснато съм яла снощи..
Направо кошмар!

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 13:50 от Bright Crystal

# 76
Изпуснала съм въпросното клипче с Тото.
Ще го издирвам, за да се просветля, сега се чувствам доста неосведомена.

# 77
Турнах да стопля малко водичка, че да перна мантията си...ама не ми се чака бойлера...
Добре, че имам под ръка бързоварче  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 14:06 от teta75

# 78
# 79
  • Варна
Някой от северозапада да каже дали са верни тия неща, дето ги разправя Тото Grin

# 80
Няма оцелели, та да разкажат....

# 81
Няма оцелели, та да разкажат....

Само Тото и то, защото родителите му навреме са го извели от този град. Обаче, какъв късмет е имал, че като са ги пуснали от училище, заради обгазяването, не си е свалил противогаза (все пак втори клас е бил), че сега и него нямаше да го има.

# 82
Коментар на една от врачанските ни медии за клипа с Тото:
https://www.bulnews.bg/article/305122
Коментарите под статията говорят колко е "прав" 😂😂😂

# 83
Ох, да няма някаква мисия Тото! Изгледах го все пак и паднах от смях! Simple Smile Особено за смъртността при бебетата, къпани заедно с бързовара и ощавените с гореща вода, гърмящите бойлери, наводнения.. Simple Smile

Освен спомените му да са се изкривили от детското въображение и затова да са преувеличени, по друг начин не мога да си го обясня! Simple Smile

# 84
Вече започвам да си мисля, че Тото наистина се е шегувал. Може така да са клъцнали и монтирали клипа, че да не става ясно, че е шега. Не ми изглежда чак пък толкова смахнат.

# 85
  • out of space
Говорих с приятелка от Враца. За бебета няма представа, но това с Химко и противогазите си е самата истина.

# 86
Коментар на една от врачанските ни медии за клипа с Тото:
https://www.bulnews.bg/article/305122
Коментарите под статията говорят колко е "прав" 😂😂😂

Joy
"Добре, че не е израснал в Козлодуй, щеше да разправя, че е седял на един чин с динозавър!... "

# 87
Трябва да си много проС, за да бръкнеш в легена, преди да си изключил бързовара...

# 88
  • Враца
Не си проС! ЗашемеДен си от Химко!

# 89
  • Варна
Тото на 26 ли е? Ако е така, не ми се връзват нещата. Тогава излиза, че времето за което говори е около 2000г. Ако е имало чак такива масови обгазявания, все щяхме да сме чули. Ако пък е било преди ,,демокрацията" , той няма как да помни от първо лице. Според мен взе да лъже и като видя, че му се връзват, реши да пробва докъде може да ги подхлъзне. Друг е въпросът от какъв зор, може би му е скучно. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт