Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 966
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Жалко,а Криско много се е постарал.Трябваше да я направи за някое от топ имената.

# 136
  • София
Явно на Мичито са и свършили пачките в чантето и не се е откупила от танците... Wink

Гледам, че е взела назаем пухкавото на Сачка, но го е изпрала... Бравос! Stuck Out Tongue Winking Eye
И що се правеше на дама в къщата?

# 137
Явно на Мичито са и свършили пачките в чантето и не се е откупила от танците... Wink

Гледам, че е взела назаем пухкавото на Сачка, но го е изпрала... Бравос! Stuck Out Tongue Winking Eye
И що се правеше на дама в къщата?

Аааааааааааааа, не се правила! И тя, като Тото (за бойлерите и бързоварите) се е бъзикала... Ама нали не сме на тяхното интелектуално ниво - не сме разбрали...

# 138
Ша ма простите ама не мога за изслушам докрай песньовката на дамата. Докара ми позиви за повръщане.😖😖

# 139
  • Бургас
Тя песента е яка,но дамичката нещо не става за тая работа.

# 140
Изгледах сега клипчето с Тото - абе хора, той със сигурност се бъзика! Казал им е 1-2 верни неща (за режима и Химко) и другото е майтап да им гледа сеира на жените Grinning  А те как уплашено го гледаха, не в истина - честно казано, и аз бих го направила, за да им видя втрещените физиономии  Simple Smile Със сигурност е по- интересно от истериите на шефа

На Вас кой Ви каза, че се бъзика?! Това, че симпатизирате на някого, не значи, че трябва да го оправдавате като се издъни... По тази логика и моята любима Мичка се бъзикаше за всичко! А всички й се връзваме...

А на Вас кой Ви каза, че симпатизирам на Тото? Не симпатизирам на никой от участниците - само гледам сеир Wink

# 141
Айде...гласите ли се? Аз изядох малко преждевременно чипса, измих си натуралните зъбаци, сега намятам мантията си и се курдисвам.... Simple Smile

Апропо...що си диалогизирате на Вие?? Thinking

# 142
Ша ма простите ама не мога за изслушам докрай песньовката на дамата. Докара ми позиви за повръщане.😖😖
Без звук си го пуснах,тази възпитаната пак си е забравила полата някъде Laughing

# 143
  • I want it all and I want it now.
Изтървах ви😅

# 144
Айде...гласите ли се? Аз изядох малко преждевременно чипса, измих си натуралните зъбаци, сега намятам мантията си и се курдисвам.... Simple Smile

Щото тя е дама, пък аз - джентълмен! Bowtie SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 145
  • Испания
Хайде пак: невиждано, нечувано, невероятнооооооооооо!

# 146
LaughingLaughing

Щото тя е дама, пък аз - джентълмен! Bowtie SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

Тц, по класификатора на Мара НИ съм дама Laughing

# 147
  • Тра-ла-ла
Какъв мухляк е Цуни...пази Боже от такива мъже ooooh!

# 148
  • Бургас
А,имаше вика две гаджета. Laughing

# 149
Тоз пък Цунко...да кажа ли ....и си го каза. Няма нужда вече да го казва...:Joy

Общи условия

Активация на акаунт