Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 781
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 575
Сашка какви муцуни правеше докато Мегз говореше.

# 1 576
Сега пък нямало нищо за Тото в публичното пространство, че да не са всички като нея да бълват клипчета с всякакви тъпотии нонстоп ...

# 1 577
Аз също не мога да харесам Мегз, ако ще да се хвърля жертвоготовно във всяка мисия, да не мрънка и каквото и ще друго да направи. Просто си имам мнение за нея и то не е положително. Отделно от това мразя болноамбициозни хора, а тя е точно такава. Всичко на всяка цена. Ми не, в живота не всичко трябва да е на всяка цена.

# 1 578
Вече е време да си ходи Мегз. Не вярвам, че всичките тези пъти успя да се спаси. Държат я за скандал.

# 1 579
Мегзът е с уникално пачавренски стайлинг. Противна ми е на външен вид, противна ми е и като съдържание.

# 1 580
Другите кво жертваха...Цунко, Енжито, Марга???

# 1 581
То пък за Мегз какво има? Глупостите които тя качва.

# 1 582
  • София
Излязох за малко и наистина изпуснах Цуни и Енджи жертваха ли нещо?
не
Hug

В интерес на истината, дотук от тези които са "дали жертви", Мегз е най прецаканата... без грим, без перука, без дрехите и... а Гана само екстеншъните, Тото само брадата... Така че, ако е започнала да се гримира, браво на нея...   Wink

# 1 583
Да но е напълно права. Тото подхвърля разни закачки към жените, флиртува яко и ако му върнат на флирта , го брои за бройка и победа. И после започва да се хвали колко е ухажван. И тъй като няма топки за нещо повече , бързо се скрива зад полата на приятелката си и е щастлив

# 1 584
Trollface
Алфредо звучи като ранен вълк. Joy

Тото много се трогна.
MНого гадно вие.

Ми страдаше за бюджета човекът. Grinning И как се блещеше към Сашка! А тя се хили като тиква на Хелоуин. Flowers Jack O Lantern

# 1 585
На другите жертвите защо не ги дадоха?

# 1 586
Аз смятам , че синът на Сашка щеше да се гордее повече с нея , ако беше изпълнила мисията. Тази жена не възпитава ли това момче на отборен дух. Егати ценностната система.

# 1 587
Що Марга да не вие...примерно....
Тенденциозни са си задачите...както винаги.

# 1 588
То пък за Мегз какво има? Глупостите които тя качва?
Е как ? И клюките със сина на Доган ли е, с баща му ли, Джугана знае.

# 1 589
То пък за Мегз какво има? Глупостите които тя качва?
Е как ? И клюките със сина на Доган ли е, с баща му ли, Джугана знае.

Общи условия

Активация на акаунт