Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 578
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 815
Това в кой вестник е.....от тук са взели тази снимка, сигурна съм....

# 1 816
Ама вие как си представяте, че Цуни ще тръгне с нож да пори дрехите на Мегз и тя ще хукне да бяга? Само да ги доближи и Мегз ще го разпори, като агне, ще му свали кожата с двата ножа и набързо ще скалъпи нова дизайнерска рокля, която още на следващия ден ще бъде качена на сайта й, като нов модел

Чак си го представих! Не мога да спра да се хиля. Joy

# 1 817
Това е публикация на ФБ страницата на Мегз

"Когато през целия си живот си вярвал, си мечтал, си се борил..... за мечта ти.... когато си я постигнал и си се слял с нея.... тогава няма как да избереш друго, няма как да бъдеш друг....
Независимо дали е облечена в дрехите на Мегз , дали е с 8 пласта коса от Купи си всичко, Меги носи в себе си Мегз.
Това е искрата, която я крепи, Мегз е нейната вяра и центърът на нейната вселена!
Всеки един от нас притежава своята!
Ние от екипа на Мегз вярваме в тази мечта, в тази идея, в този живот! "

# 1 818
Между другото на мен Алекс и Дани са ми адски сладникави и изкуствени, грам не вярвам на вечната любов, която се появи внезапно като се видяха в ББ. А може и от изкуствената среда да е, но повече ми прилича на помпане на рейтинг, нали е по темата тази година....Той и ББ в изповедалнята я застреля Алекс като й каза, че този ентусиазъм прилича на репетиран, нещо й замръзна усмивката като го чу. Не изключвам и ББ да е в този сценарий и като е изтърсил тази реплика в главата й да се е появила мисъл "Ама как така, нали друго говорихме?"
Цунко ми прилича на натокания селски бек Пацо, дълго време се чудих как се казваше оня момък дето се имаше голям сваляч.

# 1 819
Това е публикация на ФБ страницата на Мегз

"Когато през целия си живот си вярвал, си мечтал, си се борил..... за мечта ти.... когато си я постигнал и си се слял с нея.... тогава няма как да избереш друго, няма как да бъдеш друг....
Независимо дали е облечена в дрехите на Мегз , дали е с 8 пласта коса от Купи си всичко, Меги носи в себе си Мегз.
Това е искрата, която я крепи, Мегз е нейната вяра и центърът на нейната вселена!
Всеки един от нас притежава своята!
Ние от екипа на Мегз вярваме в тази мечта, в тази идея, в този живот! "
Секта..!:smiley:

# 1 820
Алфредо ще бяга.

# 1 821
  • София
Ми то и мен да ме затворят с толкова луди и аз ще избягам.  Laughing

# 1 822
  • Испания
Меги носи в себе си Мегз.

Тя носи в себе си повече от двама души.

# 1 823
  • До морето
"......дали носи 8 пласта коса от Купи си всичко......."

😂😂😂😂

# 1 824
  • На ръба..
Не можах снощи да гледам и аз, но наваксах с четенето /клюките, сълзите и сополите/, даже си и представих епизода от довечера как ще изглежда. Мисля Мегз, ще забяга при МЕгиту..

Щото вие как си представяте Цуни да бяга...че баща му гледа бе...де ще бяга...то да не е тръгваш и бягаш, така че нема Цуни да бега...

# 1 825
Има промо за довечера.
Наказват ги заради Мегз, без електричество и без багаж до края на сезона.
Енджи и Марги се карат на Мегз.  Алфредо бяга.

# 1 826

Това обяснява защо си говори сама и защо си пише любовни бележки върху Г класата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 827
Имам аз някаква непоносимост към Алфредо, от време оно. Мегза започва да ме кефи, а шефа ми е симпатяга / то май само на мен/. Mr. Green

# 1 828
  • somewhere near the sea

Кое е по-тежкото? Биполярното разстройство или раздвоението на личността?

# 1 829
Има промо за довечера.
Наказват ги заради Мегз, без електричество и без багаж до края на сезона.
Ха дано, ама надали. И една седмица няма да изкарат без ток и багаж.

Общи условия

Активация на акаунт