Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 590
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 800
Джорджано е оня с кОпона...голям сладур. Трябва да си го пусна, скоро не съм се забавлявала...

# 1 801
Джорджано... това момче не е съвсем в ред.

# 1 802
  • София
И аз нещо не се впечатлявам от дизайнерството й. Пак направи едно и също - вдигна ръкавите и разтвори отпред. Голям праз, ние така си преправяхме дрехите на военното обучение и по бригадите, когато имахме някакви униформи, които точно като в казармата или са прекалено големи, или прекалено малки, но винаги грозни.

# 1 803
Сашето днес била рожденничка, става на 51 г. Да е жива и здрава! Явно ще има и парти.

# 1 804
Някои хора в къщата добре ще похапнат торта.

# 1 805
Наистина ли Джино е тираджия? Лелеее, постоянно се пише, че е страшния милионер, как се биели за него златотърсачките и т.н.

Не е тираджия, имат семеен бизнес в Чикаго - транспортна фирма,

# 1 806
  • До морето
Всичкити тука сА прайти на дами, ма една не цитира правилно баш-дамата. Кака ви Мичка каза - Щ'тъ помоля да сЪ носиш по-далечИ от мен! Вий тука сичките са движите, а тя помоли друго! Моля, уважавайте молбата й. Не е дамско така 😬😬😬

# 1 807
  • somewhere near the sea
Ай, Мегъз, горката. Тя си въобразява, че жените чакат с коя рокля ще се покаже по телевизора и да хукнат през глава да си я купуват....

Все пак е отказала да носи монашеските дрехи. Цуни се ядосал, грабнал нож и тръгнал да ѝ пори парцалите, станал скандал - сълзи, сополи... Затова сноши шефчето говореше, че не е могъл да го държи под контрол.

# 1 808
Той шев каза нещо от сорта ' преди  ма лко пак го съ брах,"

# 1 809
Нямам търпение да видя на какво унижение ще подложат плужека Цуни. Много искам да е нещо гадно. да се гърчи като червей. Толкова ненавиждам такива типажи като него. Sick

# 1 810
Ама вие как си представяте, че Цуни ще тръгне с нож да пори дрехите на Мегз и тя ще хукне да бяга? Само да ги доближи и Мегз ще го разпори, като агне, ще му свали кожата с двата ножа и набързо ще скалъпи нова дизайнерска рокля, която още на следващия ден ще бъде качена на сайта й, като нов модел

# 1 811
"Нова" е силно казано. То, моделът е един и същ - без ръкави, с деколте до пъпа. Само матрЯлът е различен.

# 1 812
Сега гледах запис - Мегз защо се е разкопчала до кръста и какво всъщност показва, че не схващам. Между другото майка й е много красива жена, гледах нейна снимка, ама нито зъби, нито джуки е ъпгрейдвала и с един хубав грим изглежда прекрасно. Мегз горката не може да си затвори устата от филъри и "майсторски" зъби. Ако поне малко е приличала на майка си преди намесата на тези специалисти, трябва да ги съди за това, което са постигнали с нея.

# 1 813
  • somewhere near the sea
Аз не знам дали Мегз е бягала. писах какво е направил Цуни.

Тайнственият свинар
Скрит текст:

# 1 814
  • Испания
Сега гледах запис - Мегз защо се е разкопчала до кръста и какво всъщност показва, че не схващам. Между другото майка й е много красива жена, гледах нейна снимка, ама нито зъби, нито джуки е ъпгрейдвала и с един хубав грим изглежда прекрасно. Мегз горката не може да си затвори устата от филъри и "майсторски" зъби. Ако поне малко е приличала на майка си преди намесата на тези специалисти, трябва да ги съди за това, което са постигнали с нея.

Показва това, което има, т. е. нищо.

Не може да съди никого, защото никой не ѝ е виновен.

Тайнственият свинар
Скрит текст:

Същата снимка, която беше публикувана многократно преди две теми тук.

Общи условия

Активация на акаунт