Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 763
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 785
  • тук, на мястото си
Не виждам кой ще скача. Мързи ги да клепат, камо ли да се катерят, че и да скачат. Пък и да ги кара някой да излизат, те от тоя СПА не мърдат. Grinning
Сценаристите и Кънчев се чудят какво да приказват, че тая космическа излагация сигурно я няма в цял свят.

# 1 786
Значи и Ваня си излиза, и то не само за участия. С някакъв Козар гледам, че има връзка. А, Смайлс е публикувала снимка и на Козаря.

# 1 787
Тото без брада ми прилича на някой известен актьор и не мога да се сетя на кой.

Сигурно на този:

Скрит текст:

Туй йье свинаря! Не внимаваш! Grinning

# 1 788
  • София
Момичета, като коментирате, че някой е скачал от покрив... нали знаете, че къщата е реално на 2 етажа + покрив.
Долу е апаратна, студио и още едно хале (т.нар втора къща), а горе на втория етаж е това, което гледаме.
Бяха давали, май при Гала, подробно къщата и разположението на помещенията.
Отстрани са апаратни и другите студия.Къщата си е на земята, все едно да скочиш от гараж си е.

# 1 789
  • София
Вчера видях Дани Милев в един ресторант. Обсъждаха шеф Петров, питаха го дали наистина е била такъв по цял ден или само така са ни го представяли, каза, че си е такъв. След това собственичката/управителка на заведението каза, че навсякъде в кулинарните среди се говорело лошо за него, бил с лошо име (което е разбираемо).

А преди две седмици видях в друго заведение Лили Вучкова, отслабнала е, и изглеждаше добре.
Аз пък засякох Ваня Щерева ...

ahahahah Joy Joy Joy
не можах да гледам вчера,само мернах Алфредо как виеше(душицааа)

ще се опитам да ви прочета Peace

# 1 790

Аз пък засякох Ваня Щерева ...

Олеее, дами, добре че съм в обедна почивка и не се слуша никой, щот така прихнах от смях при тази гледка.. Joy
Макар че тука от една седмица колегите започнаха да се чудят какви са тия нечленоразделни звуци(подтиснат кикот),които се чуват от стаята ми.
Ще ме уморите  Wink

# 1 791
Значи и Ваня си излиза, и то не само за участия. С някакъв Козар гледам, че има връзка. А, Смайлс е публикувала снимка и на Козаря.

Край...разцепих си мантията от смЕх Начи....стана на ресни напраО...
Рейно, де си...веднага един шранг с мантии да влезе...от най-шукаритетните ...

# 1 792
Първо чантата да ти влезе, не бързай с манЧиите.

# 1 793
  • Испания

Край...разцепих си мантията от смЕх Начи....стана на ресни напраО...
Рейно, де си...веднага един шранг с мантии да влезе...от най-шукаритетните ...

Ама Рейнето в Марс ги прати. Нали там търгува вече. Ако е получила новите контейнери и не са ги запалили, ще ти отговори. Сигурно виси В митницата.

# 1 794
# 1 795
  • София
И аз не мога да разбера - Мегз като се има за дизайнер, та нали идеята е да можеш да изработваш модел, който да стои добре според фигурата, да подчертава едно, да прикрива друго.. та тя себе си не може да облече като хората..

# 1 796
Значи кака ви Лили е отслабнала. Браво, явно вече не я стяга лявата жлъчка.

# 1 797
  • София
Тук съм, тук съм. Четири часа вися на телефона да се разправям с тия от минтицата, че пак ми закъсняват контейнерите. Аман вече.  Tired
Чантата да я видя отвътре, моля.  bowuu

# 1 798
А, големият дизайнер. Там яко се перат пари, чак пък американската мечта да сбъдне едно двайсетгодишно момиче със сайт с китайска конфекция не ми прилича на дизайнер. Обаче участвала в две три места по тАлавизията, кара някакъв скъп джип, буквално живее в ю тюб и фейса и....дизайнер. Прилича ми на оня интернет звездата дето пееше нещо като "Хайде на кОпоон", само че има повече пари явно - съответно е по "известна". На мен обаче ми направи впечатление, че журналистът в На кафе, който е обсъждал Мег в негативен план е получил телефонни заплахи, тоест момиченцето има сериозен мутренски бекграунд.

# 1 799
Страшна чанта! Laughing

Мегз наистина си вярва, че е много добра дизайнерка. Само дето е толкова далече от истината.. а перуките й са ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт