Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 712
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 770
Значи Мегз е обличала рокли, за да ги  рекламира, а аз една не помня Embarassed
А на СаЧка мантиитье как да не ги забележи човек. То цвят, то разкош, женственост......и аз искам такива  Crossing Arms

# 1 771
Мегз няма да тръгне да бяга, ако някой застраши бебчета й (да се разбира роклите) по-скоро би го нападнала и тя с някое хладно оръжие.

# 1 772
  • София
Гледам Мегз как си показва кожата опъната по костите и, и се чудя дали не е психично болна?Това не е нормално, да си показваш всичко/което всъщност не е нищо/ до пояса и да го смяташ за модно и ефектно.

# 1 773
Миглена с късата коса и без грим ми заприлича на Пенка карибското тяло Joy

А в интерес на шоуто щеше да е Биг Брадър да се беше съгласил с предложението на Сашка за яденето - и там щеше да мрънка после Сашето, но щеше да я изкара. Е освен да гладува, трябваше и да будува с Алфредо - той да вие срещу луната и да пее песнички, а тя да му прави компания Joy

# 1 774
  • Испания
КаЙВе?

Мантрирахте ли се вече, м?

Антон каза при Гала, че Чуни не лъже.

# 1 775
  • София
според мен никоой не е бягал от къщата, а само раздухват. В първия брадър ппак така голяма пушилка вдигнаха, а то се оказа, е няой беше метнал нещо на покрива и някой от мъжете се беше качил да го свали.

# 1 776
ПС...Даре, ще тА замола да се движиш по-далечко от мен с тая окапана мантия... Crossing Arms

Ко речИ, кО? Колко пъти да повтарям, че това са брошки и много отиват на жълто-сивата-някога бяла мантия! Значи, ти и Смайлс, и аз шА ви замолА да се движите по-далеч от мен и да не ми търсите диалог. Ти шА ми обиждаш брошките, тя шА ме плаши с номинирВане и ще ми казва, че не съм дама. Аз се чувствам застрашена и се страхувам някоя от вас и да не ми посегне! Тъй като синовете ми са малки, шА ви изкажа на баща им и щА ви прати В Марс, да си знаЙтИ.

# 1 777
# 1 778
  • Испания
Даре, ШЪ те номинирВам и номЕРирВам до дупка, щот´ ми повдигаш цирковИ непрекъснато. В Марс може и да н´ мЪ пращаш, щот´ аз оттам се врАщам.

# 1 779
  • София
Вчера видях Дани Милев в един ресторант. Обсъждаха шеф Петров, питаха го дали наистина е била такъв по цял ден или само така са ни го представяли, каза, че си е такъв. След това собственичката/управителка на заведението каза, че навсякъде в кулинарните среди се говорело лошо за него, бил с лошо име (което е разбираемо).

А преди две седмици видях в друго заведение Лили Вучкова, отслабнала е, и изглеждаше добре.

# 1 780
Момичета, като коментирате, че някой е скачал от покрив... нали знаете, че къщата е реално на 2 етажа + покрив.
Долу е апаратна, студио и още едно хале (т.нар втора къща), а горе на втория етаж е това, което гледаме.
Бяха давали, май при Гала, подробно къщата и разположението на помещенията.

# 1 781
Така и не рабрах защо Тото номинира Мегз. Нали си имат "клик" и приказка помежду си Satisfied
поне според самия Тото, Мегз била като половинката му Лъчо Rolling Eyes :

https://www.vbox7.com/play:3d0a0bfcd8

Но разбира се ,бързо забрави за това, като се появи думата "флирт".

А нейната номинaция за него е ясна - и задължителна за една жена, с която са се отнесли така , както той.  Добър слушател на неговите истории беше..

# 1 782
Тото без брада ми прилича на някой известен актьор и не мога да се сетя на кой.

# 1 783
Вчера видях Дани Милев в един ресторант. Обсъждаха шеф Петров, питаха го дали наистина е била такъв по цял ден или само така са ни го представяли, каза, че си е такъв. След това собственичката/управителка на заведението каза, че навсякъде в кулинарните среди се говорело лошо за него, бил с лошо име (което е разбираемо).

А преди две седмици видях в друго заведение Лили Вучкова, отслабнала е, и изглеждаше добре.
Аз пък засякох Ваня Щерева ...

# 1 784
  • Испания
Тото без брада ми прилича на някой известен актьор и не мога да се сетя на кой.

Сигурно на този:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт