Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 263
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 2 205
5 точки в полза на Алфредо:

1. Защитава изгонения и нарочения от стадото. Сякаш не са гледали други сезони и не са наясно, че в един момент ще я карат само на въздух и слънце, ама нали един трябва да опере пешкира.

2. Няма да умре като бг мъжете, ако не си измие задника ден-два. Предполагам, че е видял доста немотия из Куба, а нашите се правят на търновски болярки.

3. Куба Либре си му е в душата - романтично си я търси по покривите.

4. Оранжево много му отива.

5. Сашка да ти реве с половината си здраво око не всеки би изтърпял. Внимателен е и поне се опитва да разбере другия.

Бонус: Всъщност, като се замисля от мъжете вътре май ще е най-стока... Чичак на 47, готвач, който щипе Сашка по бузките и боготвори Шабан (кой тука се обиди като го описвах?), Джийзъс-Валерко малко коте-минал покрай Роналдо (какво му беше името?), селския бек Цунко- типична българска кратуна, Даньо шматката-лапни шарана, хвърляча на куфари, Антон мишока, Тото известен сам на себе си и с лице като на красиво овчарче от пощенска картичка от царски времена, Дани, музиканта.... Ами слаби са ми на мен като енергия и визия. Алфредо ми е най-интересен.

# 2 206
Толкова ненормалници, събрани под един покрив и още не са се избили. Шапка му свалям на ВБ, особено на операторите. Да си сред луди 24 часа не е лесно.
За първи път всички са ми еднакво неприятни и хич не ми дреме кой ще спечели. Аз предлагам на излизащите да не подаряват книгата на Ангелова, а розови хапчета, с бонус към тях - усмирителна риза.

# 2 207
  • София
и как всички се подчиняват на някакъв измислен авторитет и са готови да разкъсват... абсолютни смешници...бързо забравиха, че това е игра
или са алчни и наистина дребни
Съвсем точно! Sunglasses
За нещастие точно в тез лайна живеем... и затова сме на това дередже! Дори не е за смях... за рев е!

# 2 208
  • София
Айде отлитам, дърт човек съм, едва устисках на толко емоции...
Лека нощ и до утре!

А, да приберете ножовете за всеки случай, или спете с новите дрехи. Де да го знаеш Цуньо....

# 2 209
Не че нещо, ама ... как да ми е интересен Фредьо, като от цялото му пенявене и бръщолевене днес нещо не разбрах, а до сега само спеше и ядеше.

# 2 210
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Имат си нужда от пастир хората и това е... Историята до доказва... иначе трябва да се напъваш да развиваш характер и да се сблъскваш с толкова негативни мнения...друго си е на топло в стадото...

# 2 211
  • София

ЕПИЗОДА от тази вечер

https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-10-12.mp4

# 2 212
Не знаем дали Алфредо е бил толкова пасивен през цялото време. Може просто да не са ни го показвали

# 2 213
  • Испания
Толкова ненормалници, събрани под един покрив и още не са се избили. Шапка му свалям на ВБ, особено на операторите. Да си сред луди 24 часа не е лесно.

Плащат им "вредни", затова търпят.

# 2 214
Днес не гледах, обаче...къде е косата на Мегс? Sick

# 2 215
Е, то се търпи, но до време. Ама цял сезон?!
Ох, Мегата само смях буди в мен. За какво беше това тръшкане, реване, слабачка щяла да е... Нищо не разбрах.

# 2 216
Имат си нужда от пастир хората и това е... Историята до доказва... иначе трябва да се напъваш да развиваш характер и да се сблъскваш с толкова негативни мнения...друго си е на топло в стадото...
Едно е да показваш характер и да се отделиш от стадото, защитавайки благородна кауза или за добруването на другите, дори в такъв случай се жертваш, съвсем друго да си жалък инфантил и да се тръшкаш за парцалите си.

# 2 217
Да вкарат Тошко Славков да стане лудницата пълна. 😂😂 Ей, ББ разбрахме вече, че четеш тук. Я колко предложения ти направих да си попълниш психодиспансера. А аз ще вляза за без пари, че и аз съм си луда. Няма да рева, ама много лесно ми пада пердето и колям наред и наистина, а не като Чуни на ужким.

# 2 218
Не че нещо, ама ... как да ми е интересен Фредьо, като от цялото му пенявене и бръщолевене днес нещо не разбрах, а до сега само спеше и ядеше.

Интелигентните хора се изявяват на място и когато трябва. Тези къде са на всяка чорба мерудия , не ми ги хвали. А и излъчват само и основно негативните изяви , какво да направи човека ,че никой не го снима и излъчва

# 2 219

Според мен беше ядосан на ББ заради мисията с виенето, още повече, че и Сачка му палеше фитилите. Прибави и недоспиването, недояждането, винцето и ето ти избеснял борец за принципи.

Общи условия

Активация на акаунт