1. Защитава изгонения и нарочения от стадото. Сякаш не са гледали други сезони и не са наясно, че в един момент ще я карат само на въздух и слънце, ама нали един трябва да опере пешкира.
2. Няма да умре като бг мъжете, ако не си измие задника ден-два. Предполагам, че е видял доста немотия из Куба, а нашите се правят на търновски болярки.
3. Куба Либре си му е в душата - романтично си я търси по покривите.
4. Оранжево много му отива.
5. Сашка да ти реве с половината си здраво око не всеки би изтърпял. Внимателен е и поне се опитва да разбере другия.
Бонус: Всъщност, като се замисля от мъжете вътре май ще е най-стока... Чичак на 47, готвач, който щипе Сашка по бузките и боготвори Шабан (кой тука се обиди като го описвах?), Джийзъс-Валерко малко коте-минал покрай Роналдо (какво му беше името?), селския бек Цунко- типична българска кратуна, Даньо шматката-лапни шарана, хвърляча на куфари, Антон мишока, Тото известен сам на себе си и с лице като на красиво овчарче от пощенска картичка от царски времена, Дани, музиканта.... Ами слаби са ми на мен като енергия и визия. Алфредо ми е най-интересен.