Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 265
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 2 220
Днес не гледах, обаче...къде е косата на Мегс? Sick

Ама защо я гледаш в главата?!?! Парцалите гледай, парцалите.

# 2 221
  • густо майна Филибето
Вчера Шефа и Сашка много като по сценарий глсуваха за Цуни, при положение, че абсолютно нищо не направи. ББ се е застраховал.

# 2 222
Не знаем дали Алфредо е бил толкова пасивен през цялото време. Може просто да не са ни го показвали

Може! Ако поразбутат още малко мъжете и той ще вземе да грейне, ако трябва със субтитри. 😏

# 2 223
Защо пишете, че ББ чете тук? Да не би е намекнал нещо? Scream

# 2 224
  • Испания
Вчера Шефа и Сашка много като по сценарий глсуваха за Цуни, при положение, че абсолютно нищо не направи. ББ се е застраховал.

Събитията, които ни показаха днес, предхождат номинациите вчера, затова.

# 2 225
Сашка и Алфредо ми станаха много симпатични днес.
А добре че я има Мегз за да им паднат маските на другите випове.
Енджи излезе по-долна и злобна дори от Джулияна, която най-вече от елементарна завист злобее и си е откровено проста. Докато докторицата е долно подмолно злобилче, което е способно да кълне, защото например трябва да си разопакова дрехите сама, защото тук няма кой да и слугува. В същото време с абсолютно нищо лично не е допринесла за шоуто и за къщата, освен че си е осигурила комфорта по договор, храна, фризьор, гримьор, спрей тен. Но понеже са тенденциозни се подиграваха на Мегз за солариума за лице само, а нейния спрей тен на 3 дни никой не го коментира като гевезелък.

Касабие преди шоуто я харесвах, сега ми е безкрайно неприятна.

Мегз преди шоуто безкрайно не я харесвах, сега въпреки кокошите си изпълнения ми харесва това, че не е лицемерна. Иначе инатенето и ми е по-скоро по сценарий, защото винаги има най-мразен съквартирант.

Сашка ме трогна в този епизод. Вярвам и, че е била жертва на насилие и че все пак не тръгна да атакува Мегз като другите хиени

Хранова вече изобщо не ми харесва.

# 2 226
Не разбрах само защо наистина номинираха Цуни? Логично беше всички да номинират Мегз, при положение, че имат само една номиниционна точка. Но ако всички номинират един, няма да върви по сценарий.

# 2 227
Не разбрах само защо наистина номинираха Цуни? Логично беше всички да номинират Мегз, при положение, че имат само една номиниционна точка. Но ако всички номинират един, няма да върви по сценарий.

Ако излезе Мегз няма кой да прави шоу. Готвачът вече си разгърна потенциала.

# 2 228
Имат си нужда от пастир хората и това е... Историята до доказва... иначе трябва да се напъваш да развиваш характер и да се сблъскваш с толкова негативни мнения...друго си е на топло в стадото...
Едно е да показваш характер и да се отделиш от стадото, защитавайки благородна кауза или за добруването на другите, дори в такъв случай се жертваш, съвсем друго да си жалък инфантил и да се тръшкаш за парцалите си.

А вас не ви разбирам. Правим се че уважаваме професията на всеки. Еми парцалите са нейната професия. Хвърлиха две хапки от храната на Пицаря и рева със сълзи за гладуващите сомалийчета (сякаш могат да си позволят да вечерят в ресторанта му). Когато стана въпрос за екстейшъни и грим , момичето ги махна без драми. Но всеки в къщата пази ревностно професията си. Защо не накарат Хранова да изпее някоя мазна чалга и да и уронят престижа.

# 2 229
  • густо майна Филибето

Събитията, които ни показаха днес, предхождат номинациите вчера, затова.
Именно. Това,, че е грабнал ножа и нищо не е направил не е повод за номинация. Страхували се,бърз бил. С ножа или с ножицата Simple Smile

# 2 230
О, чете и още как. ББ пак да кажа, влизам за без пари!!! Пиши ми на ЛС да се разберем. Ще си нося японска катана, няма да ти пипам ножовете! Плс, вземи ме в лудницата. Искам да си ям, да си спя и да си колям каквото ми се изпречи на пътя.😁😁😁

# 2 231
Не че нещо, ама ... как да ми е интересен Фредьо, като от цялото му пенявене и бръщолевене днес нещо не разбрах, а до сега само спеше и ядеше.

Интелигентните хора се изявяват на място и когато трябва. Тези къде са на всяка чорба мерудия , не ми ги хвали. А и излъчват само и основно негативните изяви , какво да направи човека ,че никой не го снима и излъчва

Ами ха де - публиката туй иска, туй дават. Колене, скубене, компромати, парцали, болести, ядене, пиене, 6 апартамента, да набиеш майка си, да си легнеш с цяло Банско и на Антон да му върнат пръстена. Народопсихология! Кой да ти гледа танци и свобода, когато в циците на Сашка падна малко леща...

# 2 232
  • Испания
Днес не гледах, обаче...къде е косата на Мегс? Sick

Ама защо я гледаш в главата?!?! Парцалите гледай, парцалите.

Е как да не ѝ гледа главата, Даре, нали и перуГи рекламира?

Тръгнали да ни обясняват, че затова не върви демокрацията в България /защото всички сме били в стадото/. Хайде де! Ако всеки вземе да се тръшка за собствения си з.дник, тогава ще тръгне всичко в странта ни, наллли? Има огроооооооооооооомна разлика между отстояване на собствените интереси и тези на една общност /не обичам думата "колектив"/, макар и с това да си причиниш лично неудобство.

Няма, няма и току се появи някой, за да ни светне колко сме прости, защото не харесваме този или онзи психопат.

# 2 233
Страхотна мисия, показа на какво е способно стадото.Впечатлена съм от Алфредо.Дано да спечели!
Видяхме и миловидната Касабие какво кълнящо чудо се оказа, Джулияна и тя как скочи като опарена когато Алфредо й дръпна кърпата на косата, че мръсник го нарече Simple Smile

# 2 234

Прави са хората. Да дадеш нож на луд не е шега работа. Готвачът и Сачка много се уплашили да не им налети, като го видели с нож, затуЙ го номинираха. А той, милият не умее да борави с него, ножица търси. Joy

Смайлс, като видиш, че на главата ѝ няма пеГука, веднага си отклоняваш погледа към роклЕто. Не се питаш - къде ѝ е косата? Не е дамско.

Общи условия

Активация на акаунт