Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 243
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Бургас
Тоз Брадър стана по-тъп и от латински сериал. Кой им пише сценариите на тез хора не знам.

# 2 251
... да заколи парцалите...

Joy Joy Joy

Това си беше фалшименто сцена отвсякъде. Видяхте ли камерата как снимаше? Сякаш имаше оператор от плът и кръв ВЪТРЕ в къщата...

A добро утро! Аз като ви говоря, не приказвам. (по Божиновски Joy ). Нашият приятел като каза, че се готвят за заснемането на Nти дубъл, не е излъгал. Rolling Eyes

А тук ще се изядат с парцалите, заради ТВ сериала наречен Биг Брадър.
Мегз и Мария се карат, обиждат, а на края се държат за ръчичка и милват.
Мегз и Енджи се карат, обиждат, а на края сигурно ще се разцелуват.
После навън всички доволни по коктейли и с плюс поне 5 цифри в банковите сметки, а в БГ мамма ... война.

# 2 252
  • София
Признавам ѝ на Мегз някои качества, но цялото това инатене за няколко парцала и как едва ли не ще се затрие бизнесът за 4 дни си е чисто преиграване.
Уж е много успешна бизнесдама, вече милионерка, а се тръшка все едно току що е започнала да продава китайчетата и всяка секунда реклама ѝ е ценна.
Или нещо в главата дава на късо, или доста послъгва за успехите си.
Изобщо, защо на другите трябва да им пука за джоба на Мегз, как ли пък ще стоя да гладувам, за да върви нечий бизнес. Crossing Arms
А защо тогава на Мегз трябва да и пука, че те ще гладуват...  Thinking
Апропо тя също понасяше всичко, което и те!   Wink

# 2 253
Аз ако бях в къщата на ББ със сигурност щях да и нарежа парцалите.

# 2 254
Ако някой се изложи много яко тази вечер, това е Енджи. До днес ми беше симпатична, но тази вечер се срути, особено с "пожеланието" за хернията. Не искам Мегз в къщата си и не бих си купувала дрехите ѝ, но бих си общувала с удоволствие с нея, интересна ми е.

# 2 255
Значи Миглена може да си отстоява позициите и да ги държат цяла нощ навън заради нея, а Касабие като  я нарежда и не си мълчи е долна? Нещо двойнствен стандарт ми се вижда.. За пръв път Енджи и Цуни да ми харесат с включването си, а Альфредо ме разби от смях. Каканашева е тъпо и упорито същество и като гледам какъв инат е, не зная как я търпят близките и приятелите и'. Не се учудвам, че каза, че не е имала дълга връзка - няма мъж, който да изтърпи такъв психопат.
С тази разлика, че не заради Мегз са стояли цяла нощ навън, а заради вип брадър. И други участници са отказвали мисии и не е имало толкова много санкции. Мегз беше удобното извинение да вкарат малко драма защото последните епизоди около любовната сага бяха ужасно скучни. Мегз дори не отказа мисията, а само една незначителна част от нея.

# 2 256
Веселичка, големи клетви, голямо чудо 🤔 а какво трябваше да направи - да се кланя на ни лук ялата, ни лук мирисала шивачка, с претенции до небето ли? Дали, която и да е от нас е на мястото на останалите ще защитава ината на Коко??? Не мислА!
Лично аз не толерирам клетви,смятам ги за абсолютно долнопробен начин на реакция, не знам за вас, но сме различни хора все пак.Не знам кои сте вие, но аз съм на различно мнение и смятам Мегз за интересен образ с всичките й странности.Видяхме и реакцията на Алфредо, явно човекът е над нещата.

# 2 257
  • London
От толкова много издания на биг и вип брадър Сашка е първия човек ,който е щастлив в къщата.Колко ли трябва да ти е смотан,смачкан и тъжен живота навън,за да си щастлив в ''лудницата''?Изглежда ми смачкана и тъпкана в семейството си.Според мен единственото ,от което трябва да се притеснява са ужасния дрескод и разголените и гърди.Но знае ли човек.......

# 2 258
Хора, ама вие наистина ли вярвате, че цяла нощ седят(спят) навън и гладуват? Flushed

# 2 259
Толкова реване и тръшкане, а аз още не съм влизала в сайта на Мегз да ѝ разгледам пеГуките и роклетата. Даже любопитство не изпитвам. На мен ми е смешна, не я възприемам като бизнесдама.

# 2 260
Хора, ама вие наистина ли вярвате, че цяла нощ седят(спят) навън и гладуват? Flushed
Повярвай ми, вярват. Simple Smile

# 2 261
Тоз Брадър стана по-тъп и от латински сериал. Кой им пише сценариите на тез хора не знам.
Е защо, днешният епизод си беше доста интересен, поне на мен. Даже на 3-4 пъти като ми зацикляне компютъра изтървах малко и ме беше много яд. Някой може ли да пусне линк да го изгледам наново. Благодаря.

# 2 262
Изключително грозно поведение за мъж от Цуни, която и да е, и каквото и да е направила една жена, просто е недопустимо да се държи с нея по този начин.
Щял да ѝ реже дрехите, тръгнал с нож. И какво точно искаше да докаже с този акт, че не стана ясно?
Мегз наистина е дразнеща с тези си принципи, преекспонира доста нещата. Но като цяло смятам, че постигна целта си. Лоша реклама няма.

# 2 263
  • Бургас
На нищо не вярвам , всички реалити предавания са режисирани. Преди години съвсеееем в началото може би се връзвах. Ама то с всяка година все по-елементарни сценарии.

# 2 264
  • густо майна Филибето
Ех, Тото....Heart Колко мъдрост има в това момче. От обгазяването е сигурно Simple Smile
Всички тайничко завиждат на Мегз, че се опъна на ББ Smiling Imp. Сцената с мантрата за събуждане беше потресаващо нелепа.

Общи условия

Активация на акаунт