Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 243
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 2 235
Очаквам Цуни да направи опит за самоубийство с ножа за масло Whistling

# 2 236
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не разбрах само защо наистина номинираха Цуни?

Защото е психопат...

....утре ще скочи и ще ги изколи докато спят

........когато в циците на Сашка падна малко леща...

Laughing

# 2 237
Имат си нужда от пастир хората и това е... Историята до доказва... иначе трябва да се напъваш да развиваш характер и да се сблъскваш с толкова негативни мнения...друго си е на топло в стадото...
Едно е да показваш характер и да се отделиш от стадото, защитавайки благородна кауза или за добруването на другите, дори в такъв случай се жертваш, съвсем друго да си жалък инфантил и да се тръшкаш за парцалите си.

А вас не ви разбирам. Правим се че уважаваме професията на всеки. Еми парцалите са нейната професия. Хвърлиха две хапки от храната на Пицаря и рева със сълзи за гладуващите сомалийчета (сякаш могат да си позволят да вечерят в ресторанта му). Когато стана въпрос за екстейшъни и грим , момичето ги махна без драми. Но всеки в къщата пази ревностно професията си. Защо не накарат Хранова да изпее някоя мазна чалга и да и уронят престижа.
Че някой да не й е отнел професията? Ама заради твоята печалба да ходиш по главите на останалите, си е грозно, и да, групата не е съгласна да бъдат жертвани интересите й заради бизнеса на един.
А Тото пя чалга и не му се е обрулило просото като гледам, не мисля и че Хранова ще се превзема.

# 2 238
Днес не гледах, обаче...къде е косата на Мегс? Sick

Ама защо я гледаш в главата?!?! Парцалите гледай, парцалите.
Да и залепят обратно пиргите, защото се не гледа. Naughty

# 2 239
Значи Миглена може да си отстоява позициите и да ги държат цяла нощ навън заради нея, а Касабие като  я нарежда и не си мълчи е долна? Нещо двойнствен стандарт ми се вижда.. За пръв път Енджи и Цуни да ми харесат с включването си, а Альфредо ме разби от смях. Каканашева е тъпо и упорито същество и като гледам какъв инат е, не зная как я търпят близките и приятелите и'. Не се учудвам, че каза, че не е имала дълга връзка - няма мъж, който да изтърпи такъв психопат.

# 2 240
Дойде време да пожелая на всички харесващи Каканашева: да имате поне по една такава във вашия живот! Със здраве да си я ползвате!
Тъпо

# 2 241
Не знам ,но църничкия най-цивилизован излезе. Лекинко ме хвана дори срам за нашите. Касабието да не се прави на нашенка ,като така ще ни излага. Жалко до този момент тя ми беше фаворита,но отпадна категорично. Чиста мързелива ц...ка ,свикнала да и прислужват. Веднага я хвана лявта гуша на дясната херния

# 2 242

Смайлс, като видиш, че на главата ѝ няма пеГука, веднага си отклоняваш погледа към роклЕто. Не се питаш - къде ѝ е косата? Не е дамско.
Ами да, преди само й гледахме пеГуките, пък сега нищо не ни отклонява погледа от тоалета. Ей тая Мегз, пак изкяри от ситуацията.

# 2 243
Имат си нужда от пастир хората и това е... Историята до доказва... иначе трябва да се напъваш да развиваш характер и да се сблъскваш с толкова негативни мнения...друго си е на топло в стадото...
Едно е да показваш характер и да се отделиш от стадото, защитавайки благородна кауза или за добруването на другите, дори в такъв случай се жертваш, съвсем друго да си жалък инфантил и да се тръшкаш за парцалите си.

А вас не ви разбирам. Правим се че уважаваме професията на всеки. Еми парцалите са нейната професия. Хвърлиха две хапки от храната на Пицаря и рева със сълзи за гладуващите сомалийчета (сякаш могат да си позволят да вечерят в ресторанта му). Когато стана въпрос за екстейшъни и грим , момичето ги махна без драми. Но всеки в къщата пази ревностно професията си. Защо не накарат Хранова да изпее някоя мазна чалга и да и уронят престижа.
Ако малко помислим и наистина бъдем честни това на Мегз не беше защитаване на професията си, а чист инатлък. Едва ли ако не беше носила "дрехите си "4 дена щяха драстично да спаднат продажбите и. А и честно казано след тези изпълнения, аз дори и да харесам нещо от гардероба и няма да си го поръчам от нея.

# 2 244
Значи Миглена може да си отстоява позициите и да ги държат цяла нощ навън заради нея, а Касабие като  я нарежда и не си мълчи е долна? Нещо двойнствен стандарт ми се вижда.. За пръв път Енджи и Цуни да ми харесат с включването си, а Альфредо ме разби от смях. Каканашева е тъпо и упорито същество и като гледам какъв инат е, не зная как я търпят близките и приятелите и'. Не се учудвам, че каза, че не е имала дълга връзка - няма мъж, който да изтърпи такъв психопат.
Супер беше това с Мегз, да провокира скритите и тъмни страни на останалите от "групата".Да продължава да кълне Енджито.Жалки същества Simple Smile

# 2 245
Признавам ѝ на Мегз някои качества, но цялото това инатене за няколко парцала и как едва ли не ще се затрие бизнесът за 4 дни си е чисто преиграване.
Уж е много успешна бизнесдама, вече милионерка, а се тръшка все едно току що е започнала да продава китайчетата и всяка секунда реклама ѝ е ценна.
Или нещо в главата дава на късо, или доста послъгва за успехите си.
Изобщо, защо на другите трябва да им пука за джоба на Мегз, как ли пък ще стоя да гладувам, за да върви нечий бизнес. Crossing Arms

# 2 246
  • Испания

Смайлс, като видиш, че на главата ѝ няма пеГука, веднага си отклоняваш погледа към роклЕто. Не се питаш - къде ѝ е косата? Не е дамско.
Ами да, преди само й гледахме пеГуките, пък сега нищо не ни отклонява погледа от тоалета. Ей тая Мегз, пак изкяри от ситуацията.

Сигурно си искала да напишеш "тоалетната", ама в бързината не си дописала.

# 2 247
  • София
Че някой да не й е отнел професията? Ама заради твоята печалба да ходиш по главите на останалите, си е грозно, и да, групата не е съгласна да бъдат жертвани интересите й заради бизнеса на един.
А Тото пя чалга и не му се е обрулило просото като гледам, не мисля и че Хранова ще се превзема.
Shocked

Че Тото иначе да не пее Пучини!?  Чула ли си нещо негово!? Чист чалгар!  Sick

# 2 248
Веселичка, големи клетви, голямо чудо 🤔 а какво трябваше да направи - да се кланя на ни лук ялата, ни лук мирисала шивачка, с претенции до небето ли? Дали, която и да е от нас е на мястото на останалите ще защитава ината на Коко??? Не мислА!

# 2 249
Веселичка, големи клетви, голямо чудо 🤔 а какво трябваше да направи - да се кланя на ни лук ялата, ни лук мирисала шивачка, с претенции до небето ли? Дали, която и да е от нас е на мястото на останалите ще защитава ината на Коко??? Не мислА!

Добре че е шивачката, че ако чакаме докторицата да ни направи шоу така ще си останем.
Ние затова сме отвън - да им гледаме сеира, а не ние да правим сеира на някой.

Общи условия

Активация на акаунт