Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 006
  • 2 910
  •   2
Отговори
# 2 565
  • София
Чочита, не си сама, я виж има Мегз, Сашка, сега и Гани...
Ма шеф няма....

# 2 566
  • София
Боже, мн са досадни! Ама шефът и той -аристократ реже си ноктите на масата:(
А Енджи и тя е голяма издънка. Мн повърхностна, злобна и завистлива.
Мегз си е Мегз пълно куку, но не й е проблем да надговори шефа, който в спор само обижда; той доводи няма, като не му изнася нещо, което му казват започва с обидите и на всички обяснява как ще умрат сами.
Този път пропусна котките... наистина е израснал... JoyJoyJoy

# 2 567
Готвачът израстнал, извисил се. Много ми е противен този гнусар. Като го гледам и ми иде да му забия една. Що така, не знам. Иначе съм състрадателна и милозлива като Цуни. Ама, кВо ми стана тая вечер?...
Цуни снощи си призна, че е злобен. Знаеш ли какви работи е правил, ехейй....

Мноо знаеш ти! В теста ми се падна, че съм Цуни и отдолу така пишеше. Ти сигурно си Ганка или Сачка, та така злобно говориш за Цуньо, дИмек за мене. За Цуньо вече - или хубаво, или нищо.

# 2 568
  • Тра-ла-ла
Охаааааа, спуках се от кеф как пуснаха интригите на всички Party

# 2 569
  • Испания
Падна ми се Джулияна. Вече съжалявам, че исках да си правя теста Simple Smile.
Напръскай се със светена вода Laughing

И си плюй в пазвата.

# 2 570
Оооо..Цунко..изпра ли си мантчията?

# 2 571
  • София
Мноо знаеш ти! В теста ми се падна, че съм Цуни и отдолу така пишеше. Ти сигурно си Ганка или Сачка, та така злобно говориш за Цуньо, дИмек за мене. За Цуньо вече - или хубаво, или нищо.
Ми не, не позна.  smile3534 Алекс Богданска съм. Първо много се сдухах, ама като гледам вие кои сте, започнах да се успокоявам. Богданска направо е цвете пред останалите.  Laughing

# 2 572
  • Бургас
Сашка към Алекс,разпоретина и казва.

# 2 573
Оооо, това е яко. Всички как ги хвана срамчето... Ха-Ха-ХА за Чуни!!!

Reina, и аз съм Богаднска най-личните моми на отделението.

# 2 574
  • тук, на мястото си
Вие поне сте жени 😒😒 Аз съм Тото.
И аз. По- добре беше да съм шефа.

# 2 575
Ми не, не позна.  smile3534 Алекс Богданска съм. Първо много се сдухах, ама като гледам вие кои сте, започнах да се успокоявам. Богданска направо е цвете пред останалите.  Laughing
Поне откъм секса няма да си капо hahaha

# 2 576
Падна ми се Джулияна. Вече съжалявам, че исках да си правя теста Simple Smile.
Напръскай се със светена вода Laughing
Blush аз напаво цялата трябва да се изкъпя.

# 2 577
  • Испания

Рейне, много ШЪ тЪ замоля да изтриеш общите ни сЛимки, наллли?

Аз съм Ваня Щерева: https://www.edna.bg/testove/test-koj-sykvartirant-ot-vip-bradyr- … -vania-shtereva-7  И съм доволна.

# 2 578
Обаче всички ги хвана голям срам. Нека им е.
Джулая, казвай кога и се събираме да се бръснем заедно, ще пийнем и ще си лафим по мъжки.😁😁😁

# 2 579
Обаче всички ги хвана голям срам. Нека им е.
Джулая, казвай кога и се събираме да се бръснем заедно, ще пийнем и ще си лафим по мъжки.😁😁😁
Компания да искате, аз съм Мегз newsm20

Общи условия

Активация на акаунт