Добре дошли, СЕПТЕМВРИЙЧЕТА 2017г.!!!

• 32 507
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Имаме пробив в развитието. Момчето вече се заглежда в дрънкалките на активната гимнастика. Мислех, че няма да го доживея това да се случи, скоро става на два месеца, имам чувството, че са минали години откакто се роди.

# 661
  palomax  - аз си следя и фейса, но тук ми е по - приятно, защото мога да "следя" мамите,т.е.ги опознавам по-добре. Във фейса много моми пишат и кой, какво беше, защо...
  До 4 месец 7-8 кърмения са нормални. Те си зависят и от бебето.

# 662
  • София
А акането на почти всяко хранене дали е ок, mam-mim?

# 663
При акането важи правилото: 12/1 - и по 12 пъти на ден е нормално и веднъж на 12 дни също.

И моя мъник се разписва често. За 2 часа от последното хранене, даже 2 пъти солидно.

# 664
12 пъти на ден добре, ама веднъж на 12 дни ми се струва адски малко и според мен не е нормално.
Ясно ми е, че при кърмените бебета е нормално да акат веднъж на няколко дни, понеже усвояват кърмата изцяло, но 12 дни са си 12 дни и са много без да се изходи бебчето.

# 665
Стига бебето да не изпитва дисконфорт и резултата да е с нормална консистенция (не запечен), не е проблем (поне за кърмените бебета така пише).

# 666
Добро утро.Мами имаме едно хранене през деня на АМ фризолак от 2 3 дни акането е голяма мъка реве свива се слеедователно повръща дали може да се запича от млякото и с какво да го сменя да решим проблема?

# 667
Пробвала ли си да махнеш АМ храненето? Какво го налага?

Знам, че някои млека запичат.

# 668
  • Варна
    Малко ми е кахърно,но ви мятам око....Стария Биг Брадър ви наблюдава хахахаха
    Целувки на бебоците

# 669
Аз имам чувството,че ще се разпадна...
 Свиване,извиване,превиване,рев рев рев....сън и пак същото... Ебати коликитя с извинение!!! Кога ще минат?!?!
 Само моето дете ли е така? Направо ще полудея! Искам да спре да се мъчи!
By the way: Всички капки и други простотии не струват !!! Язък за профуканите пари 2 месеца и половина НИЩО!!! ...

Добро утро иначе... Мъника вчера се загледя във въртележкаха над леглото и мн и се кефеше....За съжаление продължи сямо 10 мин и после пак избухна в див рев... Sad

# 670
Добро утро Simple Smile моето дете днес се обърка и още спи, та аз си пия кафенце. Да не си помислите , че спи цяла нощ, неее, две хранения си иска детето.
Martss, ако преди това АМ е било нормално, е възможно да е от него. Аз ако ми се налага да давам ,имам Хип Комбиотик, не го запича.
Agredecida, трябва вече да минават тея колики, аз все това си повтарям, макар и при малкия да не са с див рев. Ако имаш помощ, викай някой да поемеш въздух .
И честит ни празник, семействата ни са по- хубави с мъниците:)

# 671
Agredecida, и аз чакам да мине периода с коликите, но още не е. Пробвай да промениш диетата за ден, два, да видиш дали има ефект.
При нас освен коликите и приспиването е трудно. Каката я оставях в креватчето и сама заспиваше, това бебе понякога и два часа люшкане в люлката не помагат. Сега уж заспива за 20 минути и после пак се буди и така по няколко пъти. А след няколко часови опити за приспиване, като вземе и да се ококори, все едно сега става, ми идва да се гръмна 😁.

# 672
Няма диети...Тя е изцяло на АМ (АР))
 Сигурно ако имах кърма изобщо нямаше да е така.... понякога се обвинявам,а друг път просто си казвам ще мине ..майната му!
 Не...няма кой да ми помага за съжаление.

# 673
Няма диети...Тя е изцяло на АМ (АР))
 Сигурно ако имах кърма изобщо нямаше да е така.... понякога се обвинявам,а друг път просто си казвам ще мине ..майната му!
 Не...няма кой да ми помага за съжаление.

Не се обвинявай. За успешно кърмене трябва подкрепа. В много
болници си правят тотален пас, защото с АМ им е чиста работата - спира да сваля на 3ия ден и го изписват. А иначе трябва да помагат със засукването, да имат елементарни познания за организацията на кърменето. Как да им се занимава?

# 674
   Unknown16 - двумесечното бебе на познати цапа памперса на всяка смяна. Моето ака на 2 дни. Все още има колики, но още  е на 1.5мес. Кърмени бебета , а имат разлика. И двете са нормални , стига да нямат някакъв неразположение от това.
  Бебка  кашля и нослето ѝ е запушено. Чакам да се събуди и да смуча сополи.Лявото ѝ око се слепва.Промивам с лайка. Чудя се дали да се обадя на педи, но ме е страх да отида на преглед с бебка, че сега има много вируси и да не лепне нещо. Може да изчакам , за да видя как ще  е днес.
  При нас е толкова слънчево, нооо навън е студ. Вие излизате ли?

Общи условия

Активация на акаунт