Добре дошли, СЕПТЕМВРИЙЧЕТА 2017г.!!!

• 32 492
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Само в неделя пропуснахме да излезем (от мързел и да си поостанем вкъщи). Иначе сме редовни в парка.

# 676
  • София
Аз имам чувството,че ще се разпадна...
 Свиване,извиване,превиване,рев рев рев....сън и пак същото... Ебати коликитя с извинение!!! Кога ще минат?!?!
 Само моето дете ли е така? Направо ще полудея! Искам да спре да се мъчи!
By the way: Всички капки и други простотии не струват !!! Язък за профуканите пари 2 месеца и половина НИЩО!!! ...

Същата работа 🤕😩 ръце не ми останаха от друсане, измих количката и сега ще се разглоби от друсане . След всяко ядене спи по 15 мин и това е цялото спане до другото ядене. Когато първото дете ти е спяло почти постоянно, сега с това е егати шамара. 😥 Всеки ден си казвам, че утре ще е по-добре. И не, докато я кърмех беше същото положение.

# 677
Като го гледам през прозореца едно слънчево, хубаво време, като пролет, а като се покажа на терасата-студ, но може и да се престраша да изляза днес, ако се постопли още малко. Вчера си бяхме вкъщи.
Моето бебе пълни памперса средно по 8-10 пъти на денонощие. Понякога и по 3 пъти на хранене. Изцяло на кърма е. Няма разтройство, така си е от раждането. Най-голям разход имам за памперси 😁.

# 678
Днес съм притеснена ...бебка има слуз в акото но няма кръв или нещо подобно жълто със слуз иначе състоянието и ми се вижда както обикновено има ли нещо за което трябва да следя тя е на АМ хип комбиотик и през нощта на кърма Frowning1...Frowning1Frowning1Frowning1Frowning1

# 679
ММ е болен. С температура и разстройство. Онзи ден събрал приятели да почерпи най-накрая за бебси, че от раждането й все някой беше нанякъде. И единият се домъкнал посран и с t. Бясна съм. Сега седи изолиран в другата стая.

# 680
За други места не знам, в София времето е супер (за сезона), излизайте! Simple Smile
Skabiela, защо си кахърна?

# 681
  • Велико Търново
Днес в Търново беше напекло, но вятъра си беше смразяващ. Разбира се излязохме за малко, защото определено спи по-добре, когато сме били навън.
Да се върна малко на хапванията - и моята хубавица прави пауза от 9 до към 3-3:30. Вече си представям как ще дойде моментът да я увеличи :д относно поискването - започва вече да се радва като извадя някоя от кравичките, а днес настоятелно ме дърпа за блузката. Мисля, че след някой друг месец сама ще се обслужва :д
Скаби, как са близнаците? Още ли се борите със сополите?
Найт шадоу, и Ели вчера имаше малко слуз по едно време, но беше еднократно. Сигурно е от нещо, което сме  яло...надявам се

# 682
За преспиването моя го галя по нослито и до 10 мин е заспал.

# 683
  • Варна
Какво да ви кажа,след мое настояване се изписаха сериозни лекарства,не само морска вода и вит С.Сега мога да кажа ,че са идея по-добре,определено ми беше писнало от болни деца.Това вече мина всякакви граници...цял месец.
Кахърна съм заради каката,това дете превъртя играта тотално,ще ме умори,цял ден иска нещо и пак недоволна.
Винаги съм смятала ,
че боя не е.възпитателен,, и не съм си позволявал да ги бия ,ама честно вече съм на път да променя мнението си.
Баткото пък е в някаква виртуална реалност,и блока да падне ,ще стане, ще се поизтърси и ако компа му е здрав ще продължи да си цъка.
Мъжа ми ...той се е захласнал по новия си телефон и трудно можеш да го накараш да направи нещо.Е,прави ,ама след като се повторя най-малко.три пъти и накрая започна да крещя.
....Ни могъъъ.....

# 684
И моята "кака" е така. Нещо кашля та съм я оставила у дома, ама това дете иска да е център на вниманието непрестанно Grinning Голяма е принцеска. От време на време се спасявам като ѝ тикна таблета в ръцете или ѝ пусна детско. Но го разбирам детето и гледам да ѝ обръщам внимание, за да не си мисли, че брат ѝ е по-важен или подобни.
А той, спи само в мен на възглавницата за кърмене след цокане през деня или ако излезем с количката/колата. Та се гушкаме и си говорим много. Колкото и да е сърдит като му се покажа и се разтапя от усмивки и започва да ми се оплаква - агххх, агууу, гуааххк, а новите "думи" са ни бу и ду Grinning Голямо е сладурче. Опитва се вече да ме пипне по лицето и гепи вече с ръчичка, та редовно го заварвам да си опъва блузата и да обяснява нещо на играчките в активната гимнастика.
Скаби, а за баткото - ех, нямам търпение щерката да порасне и да ѝ се цъкат игри, аз самата много обичам, играя главно CS. Баща ѝ също играе, та и при него има пример. А и моят мъж разцъква много. Та като прихване ще е кеф, даже може да играем заедно Grinning

# 685
Днес сложиха ваксините на малкия, много жално си поплака, добре че бързо се успокои. Дано няма реакция .За сега го усещам по-нервен. Иначе е +1кг.  и +2см.

И при нас каката е във вихъра си. Дано  е здрава да си ходи на заниманията , че вкъщи не се търпи. Все тя да каже нещо, все нея да гледаме, все да е вниманието и на двамата за нея. И аз я разбирам, гледам да не се ядосвам, и тя е дете все пак. Но като съм изморена ми идва в повече.

# 686
skabiela, хаха, гледай позитивно, геймърството е професия, момчето може да работи това, което обича Simple Smile
На моето дете ваксини ще бият чак след две седмици, нямам търпение да минат, много ме напряга да го мисля как ще протече.
Някоя от вас "бебеноси" ли, в какво, за колко време носите? Аз взех една ерго раница. Моето дете няма 2 месеца още и заради възрастта само с лице към мен мога да го нося, обаче той не се кефи така, иска с лице напред, да гледа. И освен това с лице към мен май му натискам корема, вече два пъти повръща в раницата до минути след като го сложа в нея. Нещо не правя като хората с това носене.

# 687
Здравейте и от мен. Аз като,че ли нямам да се оплача,кой знае от какво,само дето нещо ми се спи повече напоследък. Каката ми е в къщи тези дни,че е хремава нещо,а на бебко му откриха стафилококи в нослето,та сега е на лечение. Надявам се скоро да се оправи,понеже това хъркане и запушване на носа е ужасно. Трудно му е да се храни. Иначе,колкото и да е странно,спинка супер спокойно. С мъжо решихме,да идем с децата за уикенда на Троянския балкан,та в петък заминаваме. Вчера направи 2 месеца и някакси взе да пуска леки усмивки вече и то с 300 зора. Нямам търпение да дойде момента,когато ще започне да се усмихва повече и да гука. ХУбав и слънчев ден,момичета!

# 688
Аз да кажа...Мойто дете реве от рефлукса.Затова постоьнно се облизва,преглъща е плаче! Стомашносъдаржимото барабар с киселините се качват към хранопровода и боли.От днес започваме сироп по тоя повод- стискайте палци да помогне на мъника,че се измъчи!!!
P.S: не повръща,но дискомфорта от к-ните е ужасен!

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 09:29 от Agredecida

# 689
  • София
Ох момичета, как да му сменя режима? Денем спи, нощем будува.

Общи условия

Активация на акаунт