Фентъзи и фантастика - Тема 12

• 38 461
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
 Ами двете заедно. Три фентъзи и три фантастика, нали така беше?
Аз съм готова с номинациите. Нищо не успявам да чета през тази ваканция, та с 2017 определено приключих.

# 631
  • Майничка
... Нищо не успявам да чета през тази ваканция, та с 2017 определено приключих.

Ох, точно обратното е при мен - за четири дни изчетох повече, отколкото за последните четири месеца.  Embarassed

# 632
  • София
Номинациите заедно, за анкетите - все тая кое първо Simple Smile
Аз също май приключих с жанра за тази година

# 633
Питам, понеже миналата година се номинира за едната категория, после анкета и чак тогава за другата.

# 634
аз съм готов да пусна едновременно и двете номинации.
едното в раздел фентъзи, а другото във фантастиката например

фентъзи
1.
2.
3.

фантастика
1.

# 635
  • България
И аз съм готова за номинации.
Доста четох тези дни, но още преди това имам книги и за двата жанра.
   Задължително ли е темата да е от 50 страници, за да бъде пусната нова?
В края на 2018г, когато се питаме кой какво е чел или номинирал, ще е по-лесно направо да отворим новата тема, а не една към края, друга в началото. ☺

# 636
  • София
Миналата година не беше първоначално замислено да се делят, всичко беше съвсем импровизирано.

# 637
И аз съм готова за номинации.
Доста четох тези дни, но още преди това имам книги и за двата жанра.
   Задължително ли е темата да е от 50 страници, за да бъде пусната нова?
В края на 2018г, когато се питаме кой какво е чел или номинирал, ще е по-лесно направо да отворим новата тема, а не една към края, друга в началото. ☺

да и аз се чудя трябва ли да има 50 страници непременно? в момента имаме 42 страници, не може ли примерно на 43/44 страница да отворим нова тема? имаме 3 дни до 1 януари но все са празници.
Другият вариант е да изчакаме да свършим темата (вероятно ще стане някъде към края на първаат седмица от януари) и тогава да почнем с номинациите, но така скъсяваме срока за тях.

# 638
  • България
Имам и друг вариант😸.
Например:
Джон, чел ли си Цикъл „The Belgariad“ („Белгариад“) и Цикъл „The Malloreon“ („Малореон“)?
Има ли финал или е с отворен край?
Май имаше обсъждане в темата, но не съм сигурна😼

# 639
  • София
А то принципно много ли ги бързаме номинациите? В крайна сметка дори да почнем да ги правим втората седмица на януари примерно, може да бъде определен един срок от седмица или две за номинации и после гласуване:thinking: Ако не започнат на 1ви януари, едва ли ще свърши света.

# 640
  • София
Викаш малко активно общуване... По длъжки постове, повечко цитати...
Аз онзи ден почнах Лунните градини, така лекичко да си препрочитам, между другите четива по половин-една глава Hug Heart Eyes

# 641
В Гудрийдс видях, че Бьорнстад е причислена към фентази/ фантастика. Много я купуваха покрай промоциите на Сиела, но не съм чела мнение на някой прочел.
Имате ли впечатления от книгата?

# 642
  • България
Тъкмо щях да пиша за това определяне на жанра.
Прочетох още пет книги на Дохърти- вампири/стригои, магии, духове, вещици, демони. Едната книга е и през очите на мъртва жена.
   И това ако е крими автор, аз съм ,👻👽👾.

# 643
  • София
Аз Бакман не чета Blush
Да пиша и тук, ако някой иска да менкаме, пуснах в размените Въглен Връх...

# 644
  • В полите на Пирин планина
Аз започнах "Заклеващият" на Сандърсън.
Огромна тухла!

Общи условия

Активация на акаунт