Outlander - Тема 3

• 74 830
  • 803
  •   2
Отговори
# 480
Мен пък точно Уили страшно ме подразни с тая нацупена устичка. Въобще не прилича на Джейми.

Останалото беше чудесно.

# 481
  • София
Някой ще ме светне ли защо Джейми и Роджър имат конфликт, когато се срещат за първи път? Четох, че Роджър сериозно е пострадал при тази среща.

# 482
Може ли като коментирате нещо от книгите и е спойлер за сериала да го слагате в скрит текст, моля?

# 483
Някой ще ме светне ли защо Джейми и Роджър имат конфликт, когато се срещат за първи път? Четох, че Роджър сериозно е пострадал при тази среща.
Скрит текст:
Защото Джеими когато е бесен не мисли Подведе се по акъла на една глупачка,която разбрала недоразбрала  му каза че Роджър е изнасилил Бриана и когдато Роджър се появи Джейми дори не му даде да обясни кой е всъщност и двамата с Иън мл го пребиха и продадоха на индианците

# 484
Прекрасна серия.
Много се зарадвах на Уилям и Лорд Джон. Надявам се по-нататък пак да ги дават. Уф, следващия сезон ще е много интересен също. Ще дават перипетите на Брияна, която ще налети на онази гадина Бонет. Дано само не и направи нещо, защото е девствена.  #Cussing out
И май Роджър също ще премине, в последния кадър го дадоха обръснат около камъните.

Уилям е одрал кожата на Джейми. Simple Smile
Няма да ти се наложи да чакаш чак 5 сезон  - и за Бриана и за Роджър

# 485
  • София
Явно не четвш спойлерите от книгите, наораво се радвам на въодушевлението ти.

Никога не чета спойлери. Simple Smile

siveto14,
да се чете в следващия епизод, не сезон разбира се (грешка в бързината).
след края на епизода дадоха промо за следващия епизод и там видях Брияна и после Бонет на кораб на който съм почти сигурен, че ще се качи и Брияна на път за Америка.

# 486
Явно не четвш спойлерите от книгите, наораво се радвам на въодушевлението ти.

Никога не чета спойлери. Simple Smile

siveto14,
да се чете в следващия епизод, не сезон разбира се (грешка в бързината).
след края на епизода дадоха промо за следващия епизод и там видях Брияна и после Бонет на кораб на който съм почти сигурен, че ще се качи и Брияна на път за Америка.
Или Роджър:wink:

# 487
  • Вестерос
Божее, прекрасна серия, с такова вълнения я гледах. А промото за следващата е върхът!!!
Въобще не ми липсваха Клеър и Джейми, е хайде малко Джейми Grinning

# 488
  • София
Страхотна серия. Фрейзърс ридж изобщо не ми липсва. Най-после истински Outlander.
И аз нямам търпение за следващата.

# 489
Дааа,и най-вече според мен заради спомените на Бриана за Франк. Като се замислиш,колко мъже ще отгледат и обичат като свое детето на друг мъж?Франк е доблестен персонаж,въпреки че се чувстваше наранен от Клеър,докрай остана баща на Бри. Страдаше си мълчаливо, не въвлече и нея в проблемите им с майка й,не че по принцип е хубаво човек да таи всичко в себе си...Но колко такива родители има в реалния живот,натоварват децата с проблемите си с другия родител,настройват ги...А Франк съхрани връзката си с Бриана въпреки всичко.Поклон.
Долна,злобна,гадна Лиъри!Друго няма какво повече да се каже за този индивид.Джоан иначе беше много сладка,може би защото не приличаше на майка си.Тъкмо изглеждаше,че е помъдряла с годините,и изведнъж,показа пак отровното езиче.

# 490
  • София
Уф, чудничък епизод.  Rolling Eyes
Просто се чудя как пък това шоу с вече толкова много сезони и епизоди нито веднъж не ме отегчи.
Прекрасен епизод, прекрасен.  bowuu
Брияна е невероятна, направо съм си влюбен в нея, хехе. Роджър без брада не ми харесва толкова.
Ах каква мръсна гад е този Бонет.  #Cussing out
Познахте, че Роджър ще е на кораба, а не Брияна. И по-добре, за да не я мисля...
Лиъри си е все същото злобно човече. Мислех, че се е променила и улегнала, но малко и трябваше да запали фитила. Дано Брияна разбере истината и да не остане с мислите, че Джейми е зарязал две деца и жена заради Клеър. Джоан и Марсали не са дъщери на Джейми и Джейми никога не е обичал Лиъри.

# 491
Джоан и Марсали не са дъщери на Джейми и Джейми никога не е обичал Лиъри.
Ураааа!!!:smiley:Flowers HibiscusSmiley Прикоткала го е значи с измама.Макар че,Джоан защо има същата коса и тя като Джейми и Бриана?!!Да не е дъщеря на някой таен Фрейзър?

# 492
  • Вестерос
Не са, то се знае от миналия сезон, че не са негови. Той се жени за Лиъри, за да ѝ помогне или нещо от сорта. Не само Фрейзър са с  такива коси Grinning

# 493
  • Euskal Herria
Дъщерите на Лиъри са от различни бащи, тя е била два пъти вдовица, когато Джейми се жени за нея. Даже останах с впечатление (може и да греша), че Джейми и Лиъри не са били интимни. Това беше в предишния сезон - когато Клеър се върна, тогава Джейми й разказа.

# 494
  • Варна
Даже останах с впечатление (може и да греша), че Джейми и Лиъри не са били интимни. Това беше в предишния сезон - когато Клеър се върна, тогава Джейми й разказа.
Били интимни, но на нея й понесло. Гледала с ужас и като треперещо животно. И той се отказал, драснал за Единбърг и пращал само пари. Джени го беше уредила с тоя брак.
След като се върна Клер и стана панаира, се разбраха той да й плаща голяма сума пари. Не разбрах защо след като Клер е законната съпруга. Той праща на Лиъри от Америка тая сума, даже ползват някой от камъните, за да платят. Лиъри вдига скандали на Джени като се забавят. Сумата беше огромна. Поне това ми е останало в акъла.
Фенките много мразят Лиъри, дори се стигна до страхотен онлайн тормоз над актрисата. Което е безумие. Май си изтри туитъра. Пълно е с безмозъчни жени без личен живот!

Общи условия

Активация на акаунт