Outlander - Тема 3

• 74 822
  • 803
  •   1
Отговори
# 495
Фенките много мразят Лиъри, дори се стигна до страхотен онлайн тормоз над актрисата. Което е безумие. Май си изтри туитъра. Пълно е с безмозъчни жени без личен живот!
Да,това  е адски малоумно,да не можеш да разграничиш актьора от персонажа.За съжаление и у нас се срещат такива индивиди и то доста.Тя и актрисата не е симпатична,но жената си върши работата и то перфектно,щом сме я намразили,затова само-респект!
Добре,че ме светнахте ,че не са сестри Бри и Джоан(който забравя предните сезони Simple Smile)
Следя с огромен интерес сериала,той ме връща донякъде в детството,защото е като приказка за вещици,лордове и естествено много любов.

# 496
Много нежна серия. Много грациозна и прекрасна Бриана. Страхотен Франк.
Роджър и Уили са пълен провал.

# 497
Страхотна серия!Роджър и Бри,супер подготвени,вписаха се страхотно в това време.Не съм чела книгите, и ми е интересно в повече подробности, как стигат до пристанището.Дадоха само премеждията на Бри.Хареса ми появята отново на Франк ,и  силната връзка между тях,за която Клеър винаги говори.Заформя се страхотна нова история,сфежо продължение на сериала,и чакам с нетърпение следващия епизод!

# 498
  • Вестерос
Много малоумно да обвиняваш актьор за персонажа му, ужас.. Прекрасно се справя. Нямам идея защо трябва да плаща наистина, като Клеър е законна, но може би го изнудва , за да не каже, че Клеър се е появила и реално Джейми е двуженец и да бъде съден като такъв, тъй като се предполага, че той знае, че Клеър е жива.

# 499
Даже останах с впечатление (може и да греша), че Джейми и Лиъри не са били интимни. Това беше в предишния сезон - когато Клеър се върна, тогава Джейми й разказа.
Били интимни, но на нея й понесло. Гледала с ужас и като треперещо животно. И той се отказал, драснал за Единбърг и пращал само пари. Джени го беше уредила с тоя брак.
След като се върна Клер и стана панаира, се разбраха той да й плаща голяма сума пари. Не разбрах защо след като Клер е законната съпруга. Той праща на Лиъри от Америка тая сума, даже ползват някой от камъните, за да платят. Лиъри вдига скандали на Джени като се забавят. Сумата беше огромна. Поне това ми е останало в акъла.
Фенките много мразят Лиъри, дори се стигна до страхотен онлайн тормоз над актрисата. Което е безумие. Май си изтри туитъра. Пълно е с безмозъчни жени без личен живот!
За да не го съди за двуженство Джеими не се пазари за сумата за да се отърве колкото се може по скоро от Лири И понеже договарянето ставаше пред Клер,ми се струва че искаше да и покаже колко държи на нея ,след скандала които стана - това в книгата,а в сериала  - не искаше да остави момичетата без пари

# 500
какво означ1ава 'сасенак' много сладко ми звучи Simple Smile

# 501
Означава "англичанин", предполагам на шотландски диалект Wink)Сладко звучи най-вече от устата на Джейми Wink

# 502
какво означ1ава 'сасенак' много сладко ми звучи Simple Smile
Първоначално, шотландско произношение за саксонец,и понеже шотландците са считали англичаните за саксонци,така наричат англичаните,но по късно и всички чужденци Мисля ,че тази дума се появява и някъде из романите на Уолтър Скот ,май в Роб Рой

# 503
  • Варна
Най-сетне изгледах последните две серии! Лорд Джон Грей!!!! Колко беше съвършен с температура, пъпки и сълза в окото, прекрасна игра. Много добре им пресъздадоха отношенията на двамата с Клеър!
Серията с Бриана беше ненужна измишльотина в частта й с Лиъри. Бриана тръгва за Лалиброх изначално, има пари, има план. Там разбира къде е майка й и тръгва след две седмици престой. Иначе злобарката Лиъри направо нагла до безобразие и си вярва даже Simple Smile
Момата Елизабет ще е един от основните героите нанатък, как можаха да изберат такова чудовище????!! Тя е малка , дребна и неугледна, като баща си. А тая е като гигант Simple Smile
Жената и бебето, които спаси Роджър са му рода, пак се появяват. Роджър хукна след Бри без подготовка в книгата и нямаше дори пари. Затова се нае като моряк срещу пътуването. Бри си имаше пари, дрехи, не че екранната не изглеждаше нелепо с хипи поличката...
Боне много добър ама биваше некой по-едричък.

# 504
Понеже артистката играеща Джени е била възпрепятствана, орязаха Лалиброх и разтегнаха Лири и Франк ненужно дълго

# 505
  • Вестерос
Много исках с Джени да се срещнат

# 506
Хрумна ми нещо малко шантаво.Какво мислите,ако например Бриана се беше залюбила с индианец,вместо с Роджър?Нямаше ли да е по-интересно?Роджър е сладур де,не че нещо,просто си мислех...

# 507
  • Вестерос
Добра серия, краят покъртителен.

# 508
Добре,че Бриана успя да избяга от Лиъри.Ама и оная,прекали!Как ще заключваш някого просто така,без значение че го мразиш?!Джейми ще я направи на мат и маскара,като разбере.Хем пари и праща,хем тя пак злобна.Я у лево!Ти му даваш пръст,то захапва цялата ръка.

# 509
  • София
Роджър се държа като говедо. Нямам търпение татенцето да го понатупа та да му дойде акъла в главата.
Кой беше казал, че имал шкембенце Ричард? Да направи справка с епизод 8 😉

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 12:17 от ToHu_

Общи условия

Активация на акаунт