Outlander - Тема 3

• 74 791
  • 803
  •   1
Отговори
# 540
На мен предната серия ми хареса като цяло.
Като изключим главните дразнители - Роджър и Бонет. Просто не се траят и двамата. Роджър е като някакъв селски мунчо, а Бонет прилича на жаба. А, прибавям и Лизи с нейния ръст сигурно 185. Ужас, стърчи почти колкото Джейми. Иън й е до ушите.
Харесвам Мърта и ЛДГ.
Сексът на Джейми и Клеър загуби за мен магията си още в миналия сезон, на кораба. Не знам защо така. Имаше някаква магия в режисурата, която вече липсва. Но с Бриана и Роджър беше добре. Много по-добре, отколкото в книгата.
Това с пикаенето беше гнусно.
Но ми хареса лицето на Джейми, когато се втурна да нокаутира Роджър.
Скоро го гледах в един стар коледен филм. За малко да не го позная - толкова различен беше - излъскан, фризиран, някакъв принц го играеше. Но мимиката му е същата - с кривата усмивка и онова особено движение на устните и присвиване на очите. Това принципно май не е много добре за актьор. Актьорът трябва да се претопява във всяка роля, а не да има такива характерни движения, който го карат да се наслагва като доминанта върху всеки образ.

# 541
  • София
Този сезон и секс няма. И слава богу, че съвсем на боза отиваше работата. Затова и не печелят награди, с този посредствен сюжет и страсти от розов роман, няма как да ги вземат насериозно.
Сезонът ми харесва като цяло, не разбирам защо разтягаха локуми първите 6 епизода и сега ще сгъчкат всичко накрая.

Хаха, много точно определение за Роджър. Панталоните 7/8 засилват впечатлението. Само в секс сцената с Брияна го харесах, и двамата всъщност, като няма да задълбаваме в хигиенни подробности пак.
Аз пък гледах новия филм на Сам с Мила Куинс. Същия си Е, само по-чист. Филмът изключително тъп, не знам дали Сам ще има шанс за нещо повече в тоя живот. Да си стои там в Outlander и това е. Дали сезони 5 и 6 ще бъдат съответно книги 5 и 6? Надявам се да ги концентрират някакси. 😉

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 15:43 от ToHu_

# 542
Сам снима в момента два екшъна по принцип  Simple Smile  Някакъв герой в комикс и САС агент в нова версия на "Умирай трудно". Иначе  филмът с шпионина беше мега тъп, ама си умрях от смях.
На мен ми хареса физическия начин да успокои Бри, след като видя, че тя не слуша, какво й говорят.

# 543
На мен предната серия ми хареса като цяло.
Като изключим главните дразнители - Роджър и Бонет. Просто не се траят и двамата. Роджър е като някакъв селски мунчо, а Бонет прилича на жаба. А, прибавям и Лизи с нейния ръст сигурно 185. Ужас, стърчи почти колкото Джейми. Иън й е до ушите.
Харесвам Мърта и ЛДГ.
Сексът на Джейми и Клеър загуби за мен магията си още в миналия сезон, на кораба. Не знам защо така. Имаше някаква магия в режисурата, която вече липсва. Но с Бриана и Роджър беше добре. Много по-добре, отколкото в книгата.
Това с пикаенето беше гнусно.
Но ми хареса лицето на Джейми, когато се втурна да нокаутира Роджър.
Скоро го гледах в един стар коледен филм. За малко да не го позная - толкова различен беше - излъскан, фризиран, някакъв принц го играеше. Но мимиката му е същата - с кривата усмивка и онова особено движение на устните и присвиване на очите. Това принципно май не е много добре за актьор. Актьорът трябва да се претопява във всяка роля, а не да има такива характерни движения, който го карат да се наслагва като доминанта върху всеки образ.
Присвиването на очите е защото е силно късоглед Навик!

# 544
  • София
Този епизод сефте не ми хареса този сезон. Много локумен. Дано Роджър не мине през камъните, няма логика с оглед образът, който му изграждаха досега. Не вярвам да го направи и ще се разочаровам ако го стори.

# 545
С всеки епизод Брияна ме дразни все повече и повече.
Скрит текст:
Знаех си, че Лорда ще се съгласи, благороден е и не беше нужно тя да стига дотам да го изнудва.

# 546
  • София
Нямаше нужда да ни показват детайлно и гейската сцена. Имам чувството, че много държат на тази си аудитория.
Всички ме дразнеха мен в този епизод, освен Пипин. Толкова беше сладък милия, толкова нещастен накрая. Simple Smile

# 547
Е, тя беше за няколко секунди, макар че и мен ме хвана неподготвена😂изобщо не предполагах, че се задава.
На мен друго ми е интересно - като изпитание ли се явява да минеш по средата на редиците индианци? Нямаше ли някакви символни значения, че ако стигнеш края, си храбър? Това ли правят тези Мохок с Роджър? 🤔 А и той роб ли ще им бъде или, както споменаха в предишната серия, може да запълни мястото на някого в племето?

# 548
  • София
Няма да е роб, те нямат роби доколкото знам. Да, имат такъв обичай за храброст.
Иначе по-добър от предния епизод, но нещо зациклиха. Ако изключим предния и този последен епизод, сезонът бе много добър, но дано баш в края не оплескат нещата. Не можаха да ме изненадат, още като се подразбра какво замисля леля Джокаста, бях сигурен, че Лорд Джон Грей ще спаси положението.
Интересно ми е не дали а кога, Брияна ще разбере, че Уилям и е братче. Simple Smile
Иначе в началото на епизода много хитър момент това с камъните. Ние тук се чудим ще премине или не Роджър, а те го хванали отново завалията. Добър трик, признавам им го.  Grinning

# 549

Иначе по-добър от предния епизод, но нещо зациклиха.
Предният беше най-глупавият епизод на сериала до този момент - сцените, диалозите...що за реплики имаше. 🤐🙄

# 550
  • Варна
За Уили
Скрит текст:
Няма да разбере скоро Брияна за Уили. Имат след много години една среща, тя знае, той не. Мило беше.

# 551
аз нещо се обърках.. колко деца има Джейми?
Брияна, момичето то онази лудата, която намери Бри, а от къде се взе Уйли?

# 552
Джейми има 2 биологични деца: Брияна от Клеър и Уили от дъщерята на лорд Дънсейни, където служеше като коняр. Тя го принуди да спи с нея, защото не искаше първият ѝ да бъде стареца, за когото щяха да я женят.
А двете му доведени дъщери са от Лийри.  

# 553
  • София
Скрит текст:
Сериозно ли Бриана ще отиде в затвора да се обяснява на Боне и да му каже, че ще роди дете от него??? Значи, ако го направи, печели номинация за най-тъпо парче евър. И без това ме дразни цял сезон.

# 554
Няма да е роб, те нямат роби доколкото знам. Да, имат такъв обичай за храброст.
Иначе по-добър от предния епизод, но нещо зациклиха. Ако изключим предния и този последен епизод, сезонът бе много добър, но дано баш в края не оплескат нещата. Не можаха да ме изненадат, още като се подразбра какво замисля леля Джокаста, бях сигурен, че Лорд Джон Грей ще спаси положението.
Интересно ми е не дали а кога, Брияна ще разбере, че Уилям и е братче. Simple Smile
Иначе в началото на епизода много хитър момент това с камъните. Ние тук се чудим ще премине или не Роджър, а те го хванали отново завалията. Добър трик, признавам им го.  Grinning
Когато Уилям е вече 18годишен По книга приликата му с Джеими е поразителна

Общи условия

Активация на акаунт