Outlander - Тема 3

• 74 804
  • 803
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Чудничка серия (поредна, 1234) Simple Smile
Много трогателно бе между Бри и Джейми, уф.  Rolling Eyes
Жалко за Роджър. Стана точно това което предсказах уви, Роджър без вина го отнесе и точно онази все и забравям името, защото ми е безлична изпорти нещата. Дано час по-скоро го намерят Родж, че това протакаме ме изнервя. А онази май си пада по Йън. Ама няма да я огрее си мисля.

# 526
  • Варна
Тя,оная, си пада по всичко живо. Все е влюбена в някой, завалийката 😄
Много се отклониха от книгата и не знам как ще вържат нещата. В книгата Роджър поне си беше казал името Маккендзи и оттам се разплетоха нещата след много време. Може би тук ще тръгнат от Клеър и Боне. Много е различно всичко вече, препускат през книгата, което ОК. Но съвсем изключиха Джокаста и Ривър Рън

# 527
Тя,оная, си пада по всичко живо. Все е влюбена в някой, завалийката 😄
Много се отклониха от книгата и не знам как ще вържат нещата. В книгата Роджър поне си беше казал името Маккендзи и оттам се разплетоха нещата след много време. Може би тук ще тръгнат от Клеър и Боне. Много е различно всичко вече, препускат през книгата, което ОК. Но съвсем изключиха Джокаста и Ривър Рън

Мисля че Джокаста ще я върнат в играта в следващата серия,когато пратят бременната Бри при нея,докато спасяват Роджър

# 528
  • Варна
Бри изначално си седеше в Ривър рън в книгите, защото имаше среща с Роджър там. Качи се на Фрейзърз чак след като роди. Половин книга се тръшкаше Клеър как щяла да роди в това време, колко било опасно. Искаше са я праща бременна през камъните. Обаче Бри чакаше Роджър. Затова казвам, че голямо оплитане стана.
После вече останаха в това време,заради детето. Напуснаха пак заради дете.

# 529
Te, камъните са някъде в Европа, а те сега са в Америка, нали? щНе са открили други камъни?

питам защото нали Клеър намери череп със зъби - нали беше някой като нея, дошъл от бъдещето?

# 530
  • Варна
Камъни има навсякъде по света, те намират на две места само около тях, кой знае колко ума из Щатите още.
Бри случайно щеше да пропадне докато беше на работа, това в 7 книга. Затова не слагам в спойлер Wink
Аз се чудя първият път Клеър нямаше камък в себе си, само халката на Фрабк, как мина успешно?! Вторият път оък беше с перлите на майката на Джейми. Нещо куца май

# 531
  • София
Първия път имала някакъв часовник с камъни. На връщане беше с пръстена на Джейми.

Моля, кажете ми какво още ще му се случи на Роджър и кога ще се съберат с Брияна.  Много тежка серия беше, не мисля че ще я гледам някога отново. И както е актуално тия дни poor Roger...

# 532
  • Варна
Тони,
Скрит текст:
по принцип беше в плен на индианците година някъде, може и повече, не помня. Бри беше родила отдавна и беше горе на Фрейзърс. Имаше някаква травма на крака, Клеър го лекува. Беше зле много. Тогава Йън остана вместо него и то много време, пак с години. Върна се друг човек.

# 533
  • Вестерос
Навръщане беше не само с пръстените,но и с перлите пак. После пак с тях отиде. Май и аз се сещам за часовник някакъв първия път.

# 534
  • София
Бри какви крошета раздаде, цял бащичко. Тази серия, въпреки че беше като цяло драма, ме оставя с усмивка. Някакси нелепо беше всичко. И Фрейзърови и Роджър и Мърто

# 535
  • Перник
Добре де
Има нещо яко в сериала
Обачеее.... не мога повече. Първи сезон се нагледах на егати извратениите и психопатщините. Някак си мисля, че няма какво повече да ми покажат да ме доотвратят, та ако съм изгледала най-най-гадното в първи сезон, да изгледам и другите.
Искам да видя какво ще стане, но, моля ви отговорете ми:

-главният герой ще го клецат ли?
-ще го трошат ли?
-ще го гарвят ли?

-общо взето много искам да се окаже, че след 1 сезон няма изродщини....

# 536
  • Варна
С Джейми не се случват някакви идиотщини. Лавира из Американската революция. Клеър ще пострада, Бри го отнесе вече, на Роджър му се пише още едно премеждие.
Джейми е много интересен в книгите, умен мъж, лидер! Наистина е канара, опора на всички им.

# 537
  • Вестерос
Не минава през камъните Роджър нали? Тези от вчера

# 538
  • София
Така си е - има нещо яко в сериала и това е Джейми. Добре го е измислила Даяна и добре е направен в сериала, книгите нямам намерение да си ги причинявам. В последния епизод като го попита Бри " Ти съпротивлява ли се?", а той каза "Бях дал дума да не се съпротивлявам" лошо ми стана. Толкова нереален и измислен образ е. Дал дума??? Не знам в книгите така ли Е и вярно, че онова животно му потроши ръката и т.н. Но защо не се съпротивлява? Можеше да прекърши БД.  Или после нямаше да има Франк и бля бля.
Ще се изкефя ако Роджър мине през камъните следващия епизод. Отдалечавали се от книгите, голям праз. 😁
И кой ще предлага на Бриана? ЛДГ, вечният спасител ли? Тоя пък как ме дразни, не спря да се навира около Джейми.

# 539
Този сезон ми е много безинтересен. Още не съм гледала последния епизод, но от предния изобщо не ме трогна срещата между Джейми и Брияна. Защо го е измислила така Диана?! 🙄 Само мислех как пикаеше в единия момент и в следващия ѝ пипа лицето. А и тя как изобщо го позна? 🤔
Добре, че е Лорда, че да има нещо интересно в сериал. Той и Бонет са тези, които правят действието. Иначе при Джейми и Клеър е скука... и секс.

Общи условия

Активация на акаунт