Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  Правилен избор направи Гечо за ратаи да избере Божидара и Иван Сапунджиев. Божидара е много нахална и все с нея са се отнесли несправедливо.

Валерия сигурно е имала връзка с женен мъж. Как ще разкрие такова нещо пред цяла България?! Естествено е, че този мъж я е използвал само за секс!

Стана ми жал за Алек. Ако е игра, добре играе играта на влюбването във Валерия. Ако ли не е игра, жал ми е наистина. От Валерия няма как да получи нищо.

Тази вечер в серията ще колят животно. Голям рев ще има сред жените.

Вярно ли, че Иван Гинчев е на 33 години?! Той изглежда, като че ли е на 47 години.

В Станислав ме дразни, че подкрепя Божидара и също така селското му говорене!

Айде, айде Финци от миналия сезон като беше на 40 години а приличаше на 50+? Всякакви хора има.

# 106
   Всичко зависи какъв живот живеят. Също така да не забравяме, че и генът играе ролята как ще изглеждаш на определена възраст. Но най-много ни съсипва в днешно време стресът.

# 107
  • София
От жените трябва всички да изгонят с изключение на Франческа и Марина. Останалите са мързеливи мърли. Дарина пък е мрънкало.

# 108
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нещо куца в тази история. Бил свободен, не искал да ги виждат заедно. Алек я пита само за секс ли са се виждали и тя веднага ааа нее. Просто премълчава нещо
Е, то няма просто какво друго да е, освен да е женен/обвързан господинът. Другият вариант е да се е срамувал от нея, но пък тогава едва ли щеше да се натиска да са заедно, така че се връщаме на първия вариант.  Mr. Green
Аз наистина не разбирам какво й харесва Алек. Извън физиката, де. Ми тя говори като седемгодишна, едно просто изречение не може да върже.  Rolling Eyes

# 109
   Хубава е Валерия, но като я дадат камерите отблизо, лицето й е пъпчасало. Това е, защото е без грим. Така че гримът прави чудеса една жена да изглежда да има равен тен на лицето.

# 110
И на мен ужасно ми писна от сълзливите им любови. Много харесвам Алек ама вече това не се трае. Искам да остане без нея да го видим в силата си. Аз след излизането на Владо съм за него, ако разбира се спре да се лигосва с малката, която не знае какво иска.

# 111
За мен Валерия е от най-грозните жени във фермата, изобщо не ми харесва в лице.  Blush

# 112
Сигурна съм, че с грим Валерия го докарва до хубавица, но наистина е вярно, че не може да върже 5 думи в последователност, една Франческа говори доста по-добре от нея на български. И един малко глупав въпрос - защо и викат Бентли?

# 113
А Алек какво очаква от девойчето ТАМ, пред камерите? Да не е луда. Тя му каза - тук няма как да се случи това, което иска той. Неговият проблем е, че не е правил секс от месец, колко е трудно да се досети човек какво точно иска от Валерия, въпреки че ѝ сваля звезди, много бил влюбен, бла-бла.  tooth Но като не му пуска (ау, колко грубо се изразявам tooth ), мислел да се отдръпне, голяма любов е това, лешпер е и той, голям.  tooth

# 114
Не бе, Ензим, ти пък. Не си разбрала възвишената му душа. Naughty Само от 5 до 15 целувки на ден иска момчето. И по възможност на плаца, пред всички.  Mr. Green

# 115
Алек е класически квартален плейбой, който не е свикнал да му отказват след толкова отделени от него усилия за подмазване, бутафорно ухажване и позьорство Simple Smile Сигурно горко съжалява, че за номера с влюбването избра Валерия, а не Виолета. Явно е решил, че Валерия е по-малка, по-наивна и по-лесна за омагьосване, но удари на камък. Мисля, че този момък с прическа на ананас
е натрапчив егоцентрик, съдейки по това как се хвали с жените, които е забил, как обича да позьорства и колко претрупано метросексуален се бара. Според мен основния му мотив да продължава да упорства с Валерия е, не любов или каквито и да е съкровени чувства, а това, че не може да приеме неуспеха си с жена, която си е направил труда да уведоми, че е докоснала хормона в него Grinning

# 116
Сигурна съм, че с грим Валерия го докарва до хубавица, но наистина е вярно, че не може да върже 5 думи в последователност, една Франческа говори доста по-добре от нея на български. И един малко глупав въпрос - защо и викат Бентли?
Мъжете вътре във Фермата започнаха така да я наричат.

Изобщо не вярвам на думите на Алек. Ама 'ич. Даже и га беше сватбата, че и на вън щяло да има такава. Този на лицето му е изписано, че не може да се задържи с една жена.

# 117
Сигурна съм, че с грим Валерия го докарва до хубавица, 
Ами не знам. Не е грозна в никакъв случай, но не ми харесва с това кръгло лице и тези малки очички.

И един малко глупав въпрос - защо и викат Бентли?
От някаква песен на Криско е взето:

"Не те заменям за коли, апартаменти.
Ти си моя замък и мойто Bentley.
Короната на всички манекенки.
Нищо не е мое, ако не си до мен ти."

# 118
  • Тра-ла-ла
Алек е класически квартален плейбой, който не е свикнал да му отказват след толкова отделени от него усилия за подмазване, бутафорно ухажване и позьорство Simple Smile Сигурно горко съжалява, че за номера с влюбването избра Валерия, а не Виолета. Явно е решил, че Валерия е по-малка, по-наивна и по-лесна за омагьосване, но удари на камък. Мисля, че този момък с прическа на ананас
е натрапчив егоцентрик, съдейки по това как се хвали с жените, които е забил, как обича да позьорства и колко претрупано метросексуален се бара. Според мен основния му мотив да продължава да упорства с Валерия е, не любов или каквито и да е съкровени чувства, а това, че не може да приеме неуспеха си с жена, която си е направил труда да уведоми, че е докоснала хормона в него Grinning
Абсолютно Peace Всичко това му е изписано на физиономията и си личи от 100км какъв е.

Скрит текст:
Каква зодия е?! Thinking

# 119
аз снощи пак пропуснах споделянето на Алек с Гечо, какво му разказваше за тази 40 годишна, а пък малката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт