Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 926
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!
Присъединявам се към мненията, че гълъбчетата ме дразнят  Simple Smile

# 91
Никой не е длъжен да дава обяснения защо не харесва някого, моля Ви. Peace
Абсолютно.

# 92
 bouquetза темата
Много, ама много е дразнеща тая измислена любовна и история! Иринка да им каже на продуцентите! Знаем, че чете тука! Кажи им, Иринче, че на повечето ни е досадно с тая любоФ!

# 93
На едният канал любов, на другият - тоже. А тук се опитват дори на многоъгълен тъпоъгълник да го докарат.  Twisted Evil Виолета, пък и чичкото на вън .... завъртЕ ми се главата.

Можеше да ни спестят кадрите на Иван Филосовии с козите. Как гледаше това животинче... Аз съм от тези дето ядат месо, но когато съм гледала животното - не мога.

# 94
Е, тогава е най-добре да не гледаш животни, които са предназначени за месо. tooth Все има кой да гледа, та да си купуваме анонимно месо от магазините, за което да не ни е жал, нищо че и то е имало мил поглед. tooth
Аз бих си галила само кученцето във фермата, към него мога да се привържа, много даже. Козите са нагли създания, веднъж няколко  ми минаха през въдиците на една река, целта им беше кофата със захранка. tooth  Нахални са.😂

# 95
То пък голяма драма, че Божидара била избрана за ратай! Чак за лъжи, клевети и наранени чувства се заговори. Различна била, завиждали й, глупости! Сапунджиев и той-не очаквал. Ми за какво сте там, бе, хора? Нали това е част от правилата?
Не закъсняха и ревовете и жалейките за животните. Пък как погледнало, пък как подскокнало...Който не иска, да не яде.
За влюбените гугутки вече сте изписали всичко. Свръх досадно стана вече.

# 96
Сапунджиев миналата седмица, каза че искал да ходи на дуели, сега пък бил изненадан че е ратай. Божидара дали се правеше на болна ми е интересно.

# 97
Аа, може наистина да ѝ е било зле. Вкъщи изкарахме няколко летни вируса, без да сме в полеви условия. Там е и студено - показаха я с мокра коса да си ляга, когато се мъчеха с печката, и мърляво, и повечко стрес.. Та може да се е разболяла.

# 98
Със сигурност ще отдаде разболяването си на погълнатата омраза Head Band

# 99
Миже и да се е разболяла.Ама интересно как се разболя в момента в който стана ратай.Явно преди божествените вибрации са я пазили и от вируси.Но може и наистина да си е болна.
Жените продължават да ме дразнят.
Не могат да се разберат коя да готви.Анка не могла да става рано.Другата вчера мила, днес няма.Ужас.
Да видим дали Гечо наистина ще ги остави гладни.Заслужават го.

# 100
Която и жена да се махне, без Марина и Ивона, няма да е голяма загуба. А най-много ще ми хареса да се махне Валерия, да видим най-после Алек без денонощните лиготии покрай нея.
П.П. Наистина, не се ли разбра най-после кой е тайнствения й бивш, дето не искал да я показва?

# 101
и аз ме разбрах проблема, свободен бил, тя е супер, а не иска да ги виждат заедно newsm78

# 102
  • Тра-ла-ла
Иван Ласкин се плюнчи в "Преди обед" по БТВ. Рядко противен тип. Такъв драматичен актьор, така извърта нещата около Фермата...чак си позволява и да напада водещата ooooh!

# 103
и аз ме разбрах проблема, свободен бил, тя е супер, а не иска да ги виждат заедно newsm78
Нещо куца в тази история. Бил свободен, не искал да ги виждат заедно. Алек я пита само за секс ли са се виждали и тя веднага ааа нее. Просто премълчава нещо

# 104
   Правилен избор направи Гечо за ратаи да избере Божидара и Иван Сапунджиев. Божидара е много нахална и все с нея са се отнесли несправедливо.

Валерия сигурно е имала връзка с женен мъж. Как ще разкрие такова нещо пред цяла България?! Естествено е, че този мъж я е използвал само за секс!

Стана ми жал за Алек. Ако е игра, добре играе играта на влюбването във Валерия. Ако ли не е игра, жал ми е наистина. От Валерия няма как да получи нищо.

Тази вечер в серията ще колят животно. Голям рев ще има сред жените.

Вярно ли, че Иван Гинчев е на 33 години?! Той изглежда, като че ли е на 47 години.

В Станислав ме дразни, че подкрепя Божидара и също така селското му говорене!

Общи условия

Активация на акаунт