Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 873
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
По външен вид и държание, лично мнение просто.
Е, то страшно обяснение даде. Нещо малко по-конкретно така??
Ама Алек за секс ли говореше? Аз пък разбрах, че не бил а*Ал от както е влязъл, та чак се притесних за момчето 😂😂

# 76
  • София
А на мен Гечо ми е фаворит и бачка най- много и от доста неща разбира.
И за Яни съм съгласна да спечели.
+1

# 77
Никой не е длъжен да дава обяснения защо не харесва някого, моля Ви. Peace

Харесва ми Иван С.. Козите така ли се галят в човек - като кученца? Знам, че са много по-умни от овце, но не бях виждала така да се гали козичка. Не че има и къде да видя, де.
Много интересно ми стана нещо - само една жена ли готви за всички, по три пъти на ден!?!? Shocked Че това е непосилна задача за сам човек, да ме прощават. Stop
Грубичък е Гечо, не ми харесва много.

# 78
  • Буркина Фасо

Много интересно ми стана нещо - само една жена ли готви за всички, по три пъти на ден!?!? Shocked Че това е непосилна задача за сам човек, да ме прощават. Stop
то пък едно готвене ...
един котел с кус-кус  и ето ти закуската
един котел с боб/леща  и обяда е готов   hahaha
много е трудно

# 79
Гечо все още с нищо не може да ме спечели.Работи,работи,работи, но предаването не го печели човека който най-много работи и разбира.Райно също работеше изключително, но успя някак си да спечели симпатиите на зрителите.Просто е до човека Simple Smile

# 80
Бонго, сега и животно ще колят, усложнява се готвенето. Хляб месят, пекат, салати правят, не е лесно за толкова хора да готвиш.
Кус-кус с мляко - за първи път чувам такова нещо. Нещо като мляко с ориз ли?  Бляк.
Утре - рев за ярето, уфф, кокоша работа, не искали да умира, ама ще ядат от него, почти сигурна съм.

Алек со кротце, со благо успя да ги накара да работят, изпълниха си всички задачи. Гечо няма да го слушат много, щото е груб, така ми се струва.

# 81
Майкоу, козичката как гледаше, въобще не ѝ трябва да говори.  Shocked Heart Eyes Аз човек с такъв просветлен поглед не съм виждала. И как доверчиво и приятелски се сгуши в Сапунджиев. Този път съм солидарна с жените. Онова яренце беше толкова сладко, дали ще им е сладко на тях, докато го ядат? Не може ли в кошниците да им слагат месо, поне убитото животно е анонимно и не са имали контакт на живо с него. Нечовешко е да сготвиш животно, на което си дал име, с което си си играл и което си е бебе още... Cry.

# 82
За мене е страшно лицемерие да ти е жал само за познатото животно, за анонимното от магазина - не.

# 83
За мене е страшно лицемерие да ти е жал само за познатото животно, за анонимното от магазина - не.
Не знам дали е лицемерие, но предполагам, че за всеки човек е едно, когато чуе, че в Чили са загинали еди  колко си човека при земетресение, а съвсем друго, ако му кажат, че негови близки или познати са загинали при катастрофа. Отношението към смъртта/убийството на познато/непознато същество е различно.

# 84
За мене е лицемерно. Примерът ти не е добър - твърде различни неща сравняваш.
А тези, жалостивите, никой не ги кара да ядат от закланите животни. Другите не са длъжни да се съобразяват с тях.

# 85
За мене е лицемерно. Примерът ти не е добър - твърде различни неща сравняваш.
А тези, жалостивите, никой не ги кара да ядат от закланите животни. Другите не са длъжни да се съобразяват с тях.

За мен не са различни нещата, принципно емоционалната нагласа е една и съща.

# 86
Никой не ги задължава да ядат месото от закланите животни, за които ще им е "жал" , нали? Нямат право да мрънкат на другите, които осъзнават, че това са животни, гледани за храна, и искат да ядат месо. Да си реват иначе колкото щат "жалостивите" .
Още в началото на предаването писах, че не намирам за нужно да се сближават с тези животни, имена да им дават. Те яретата не се и доят (само Гинчев ги дои), ни агнетата, ни прасетата, ни кокошките. А Жените не са спрели да ходят в обора, та такава близост... Като знам, че основно Гечо и Яни доят, да не ми изкарват тези лигли, че  сал в обора киснат. Ако е така, поне да чистеха, а не да галят козите. Или са се сближили с животните, като са ги водили на паша. Все едно, де.

Харесаха ми разсъжденията на глас на Иван С., докато галеше козата, те бяха за пред камерите, но няма значение.

Аз не бих могла да заколя животно - ни познато, ни непознато. Ако от това зависи оцеляването на близките ми - може би ще мога. Риба мога, погледът ѝ не ме трогва. 😂
Каквото и да си говорим, основната цел на лицемерния рев на пиклите "природозащитници", мисля, е да има конфликти... Които явно са много интересни за зрителите според продуцентите. 😈😂

# 87
и ако откажат да изпълняват разпореждания к`во правим ?
видя се , че може да не се изпълняват нарежданията на фермера. и няма санкции.
видя се и че може да се напуска фермата по желание. пак без санкции.
ако всички се оплакват от здравословни проблеми или пък  от липса на семейството и решат да
напуснат дали ще се случи ?
за мен този сериал на фермата малко се поизложиха. има интересни събития и игри , но има и пропуски , и то съществени

Подкрепям.Трябва да има някакви правила.Ако ратай не иска да работи или не изпълнява нещо,в затвора /както беше миналия сезон/ или никакво ядене или нещо от сорта.То сега стана детска работа. мишо и тая сега където е,знаят че няма наказание за това и изполват недомислието в правилата на формата.

Продуцентите този сезон доста се изложиха,вече втори случай виждаме за 1 месец,а като гледам и  кастинга е меко казано адски слаб ! За  манупулациите в двубойте да не отварям дума!
Общо взето доста по-слаб сезон от предишния !

# 88
Бива, бива, бива, ама вече до гуша ми дойде от "любовта" между Алек и Валерия, някак не ги разбирам и двамата - от една страна той говори някакви силни думи за човек, когото познава от месец, от друга тя изобщо не знае какво иска(иди ми - дойдИ ми), неприятно е за гледане, поне за мен.

Поредната манипулация на шоуто.То си го пише и във визтката му,имал само една слабост и това били жените и затова и бил сам,понеже не можел само с една.
Тея смешни свалки са такъв фалш,че не разбирам как продуцентите не се усещат.То не бяха звезди,то не беше чудо  и то за човек който познаваш от 10 дена и отделно знаеш че има 1000 камери.Пълен фалш и цирк.И това идва от голям,зрял мъж на 31г.Аре моля ти се .
И с тея "Дай да те целуна 5 пъти на ден" Laughing аве момче ,ми те и 15 годишните не правят така вече Laughing

А продуцентите се намесват леко/сватбата и още няколко момента/ с цел да развият тая смешна любовна история за повече рейтинг,ама то се обръща към тях.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 04:54 от davidorentol

# 89
Тазгодишното ратайство е една формалност,единственото неприятно нещо е почистването на обора.
За разлика от предните сезони,нито готвят на всички,нито перат на всички дрехите,нито слугуват на други,освен на себе си.Имат доене и градина,за които и останалите им помагат.
 Недоизмислено е.

Божидара ратай и на дуел- никакви изненади.
И на мен взеха да ми омръзват тези любовни истории,прекалено ми идва вече,по половин еп. всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт