Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 996
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Е то е съвсем в реда на нещата да идат да го заколят където има течаща вода , което значи наистина в къща.При клането е нужно много вода за да се почисти добре животното , че иначе може пак да дойдат линейките.

# 496
Да. И ако са правили дроб сърма, трябва и червата хубаво да се обработят.

# 497
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
и без промо е ясно - игрите са от 1 до 5. за тях се дават точки от 1-до 5.
ако някой спечели първите 4 игри (точките са 10) няма смисъл да се играе 5-та игра , тъй като тя ще
донесе 5 точки и не може да обърне резултата.

Бонго, откакто те представя алтер егото ти, мисълта ти някак тече отзад-напред.  smile3534

# 498
Тоест се има предвид, че ще Божидара и Анита са победили някои от игрите и се налага да се игра 5та игра, за да се определи победителя.

Залагам на Божидара да спечели - по-интересна ми е!  Peace Peace Peace

# 499
Гласувах за Анита. Божидара с нейните енергии ми идва в повече.

# 500
Аз пък не знам за кого да гласувам. Божидара ми е неприятно-злобна, Анита - безлична... Дано поне дуелът се получи хубав.

# 501
Божидара поне енергии и вибрации има, а онова сивото - нищо, един цветен моп и едно предложение за женитба видех от него. Mr. Green

# 502
   Гласувах за по-малкото зло - Божидара. Иначе не харесвам нито Божидара, нито Анита. Да допълня, че Анита ми е много безлична, сива и безинтересна.

# 503
  • Другата България
Аз гласувах за Анита, защото смятам, че тя ще победи, по издръжлива ми се струва. А и защото нали е тренирала, за Божидара не стана ясно дали спортува нещо. Но пък дано е взела от енергията на Владо Н. Simple Smile.  Надявам се да се получи хубав двубой.

# 504
Ръцете на Божидара добре замускулени изглеждат, не ѝ стърчат кокалите, явно тренира и тя.

# 505
Държа да похваля хората, където обработват тийзърите - оправили са си грешката от миналата година, а именно на тях да се вижда резултатите от игрите, което за тия, където гледат повече е голям спойл!  Peace Peace

# 506
  • Ню Йорк
Ако някой още веднъж каже "богиня" ще повърна  Sick

# 507
  • София
В новините на бТВ явно са се изпуснали кой печели 😄 Не скролнах да видя обаче.

# 508
Ако някой още веднъж каже "богиня" ще повърна  Sick

Горе-долу ме дразни колкото миналогодишния вик на викинга АУ АУ АУ

# 509
Според фермерите Анита работела, била много полезна..и бла, бла.
Абе ние какво гледаме бе.Явно сме кьорави ама яко кьорави.

Общи условия

Активация на акаунт