Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 998
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
От последните епизоди се разбра, че на Виолета много много не трябва да се вярва за неща за които се е заканвала. Нещо лошо щеше да прави на Яни , пък после до целувки я докара. Та и със заканите към Ивона не е ясно какво ще стане.

# 481
От последните епизоди се разбра, че на Виолета много много не трябва да се вярва за неща за които се е заканвала. Нещо лошо щеше да прави на Яни , пък после до целувки я докара. Та и със заканите към Ивона не е ясно какво ще стане.
Викаш може първи дружки да станат и да се разцелуват в знак на вечно приятелство.

# 482
Ще има 5 игри в неделя.

# 483
  • Великобритания
не вярвам да направи Ивона ратай , щото Виолета много , ама много го дразни - поне така казва
Обаче Виолета кой ще избере - вече нямам идея , но няма да е Ивона , тя ги стресна с представянето си , и малко или повече вече имат някъв страх

# 484
Вилето ще избере я Дарина, я Франческа, и двете не ги бива да нищо, по едно дърво не можаха да нацепят. Simple Smile

# 485
Дарина снощи мисе видя много отслабнала.
Ивона никой няма да я пипне до края, че наистина ги стресна.

# 486
  • Sofia
Скрит текст:
...Една масивна сграда показаха - зад Гечо и Калоян - когато колеха агнето, имаше каменна къща и дувар, които друг път не са влизали в кадър. То е ясно, че този огромен екип, който прави предаването, се нуждае от някакви човешки условия, де.
Не е каменна къща това.И аз бая се зачудих в първия момент,та връщах пак да гледам.Оказаха се чувалите с пясък,дето пълнеха по едно време /по в началото беше,даже не помня за какво точно ги пълниха/ и ги редяха един върху друг като зид.
Не, не мисля, че това са чувалите на зимника:
Скрит текст:

Просто мисля, че са заклали агнето в най-близкото село, на течаща вода, както предположи и една съфорумка. Simple Smile
Офф,вярно,че чувалите на зимника ги бях взела веднъж за стена ooooh!,голям заплес съм Blush
Моя е грешката Peace

Аз съм почти сигурна,че ако Виолета е ратай и дуелист,ще си избере Дарина.Ще спретне някакво тъпо обяснение от сорта, че дразни всички и тя за общото благо се жертва,не че иска да е с най-слабата  Mr. Green.На нея само приказките и заканита са и големи,иначе е пълно шубе.

Те всички са отслабнали,не само Дарина.А и тя нали две вечери не била вечеряла...Определено го играе многострадалната Геновева.Впечатли ме,като обясняваше на Франческа и Елена как те двете се били отделили от нея.Значи не тя трябва да се приобщи към групата,а групата към нея  ooooh!

Последна редакция: сб, 14 окт 2017, 21:41 от avi10

# 487
  • Буркина Фасо
е, имало ли е някога по-малко игри ?

# 488
  • София
Демек ще се играят И 5-те игри. ✌

Иначе да си кажа, че гласувах за Божидара, предпочитам тя да остане пред скучния диско моп...

# 489
  • Буркина Фасо
Демек ще се играят И 5-те игри. ✌
аааа  това не е сигурно.
по някога няма смисъл да се играе 5-та игра.

# 490
  • София
Аз не съм гледала промото, но предполагам, че ..::V.I.P::.. го е и от там идва коментарът. Simple Smile

# 491
  • Буркина Фасо
Аз не съм гледала промото, но предполагам, че ..::V.I.P::.. го е и от там идва коментарът. Simple Smile
и без промо е ясно - игрите са от 1 до 5. за тях се дават точки от 1-до 5.
ако някой спечели първите 4 игри (точките са 10) няма смисъл да се играе 5-та игра , тъй като тя ще
донесе 5 точки и не може да обърне резултата.

# 492
  • София
Това е ясно, но тук за друго стана дума и за да не плямпам само - в конкретния случай изгледах промото и ги дават да висят на греди, т.е. ще играят всички 5 игри, тъй като висенето на греди е за 5т.

# 493
Коментарът ми бе точно заради това, което е казала и ParaSiempre. Изгледах промото и видях, че се играе играта за петте точки.
Според мен, ако Станислав стане фермер, женският ратай ще е Виолета - изглежда ми, че не я понася повече от Ивона.

# 494
Ще е чудесно ако тая я метнат на отсрещния бряг Wink
Май наистина са ходили Гечо и Калоян в някоя къща да оправят месото, не го бях забелязала до сега

Общи условия

Активация на акаунт