Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Spirit Crusher, много силна прегръдка и от мен! Кураж и вяра ти пожелавам, да победиш тази гадост!  Hug Hug Hug

# 616
  • София
Дано наистина Алек се разочарова от Валерия най-накрая, че ми писна от измислената им любовна история.

# 617
Aми ако и двамата дуелисти откажат да се мъчат с 4-та игра.  Crazy

Те затова за повечето игри вкарват и време. Накрая щяха да преброят закованите дъски и да победи тази с повече дъски.

# 618
  • Варна
Spirit Crusher,
Скрит текст:
много силна прегръдка и от мен! Кураж и вяра ти пожелавам, да победиш тази гадост!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Мила, sad_woman, предполагам реагираш на по-стар мой коментар, а не на последния. Най-рисковата и тежка част може да се каже, че е вече в миналото. Още малко само. Силите усещам, че ги имам. Нека спрем с отклоняването от темата. Дайте да си пишем тук за участниците във Фермата, за моите проблеми си имам други теми. Просто в един момент не издържах и се изпуснах, иначе не бих занимавала обкръжението с моментните ми проблеми. Grinning Прегръдки и от мен.

# 619
Дано наистина Алек се разочарова от Валерия най-накрая, че ми писна от измислената им любовна история.
И аз на това се надявам, да видим Алек в друга светлина.

# 620
Искам Виолетка ратай и дуелист. И да отпадне, разбира се. Twisted Evil
И много се надявам Елена да не е фермер на седмицата.

# 621
  • София
Искам Виолетка ратай и дуелист. И да отпадне, разбира се. Twisted Evil
И много се надявам Елена да не е фермер на седмицата.

+ 1

Искам епичен дуел Виолета срещу Ивона/Елена. 😄

Изгледах промото, чини ми се, че Станислав е фермер, дано.

# 622
  • Вестерос
Спирит, кураж и сили и от мен!

И аз мисля след промото, че е е Станислав. Той не понася Вила и тя ще е ратай. За мъжа нямам идея кой ще избере Станислав. Гечо, Яни, Иван са нужни на място да строят, може би Калоян или Алек Simple Smile

# 623
Хубаво е Алек да е ратай , та да се разкачат малко с Валерия.Обаче ще е интерсно ратайство Алек- Виолета.

# 624
  • София
Тъкмо с един куршум - два заека.  Laughing

# 625
Ето я Анита от днес

Гледах съвсем малко от интервюто, довечера ще го догледам, но каза че ѝ е било гадно, когато е чистила обора! Давали ли са го или аз съм го пропуснала?

# 626
  • София
Нямам спомен да са я давали в обора. Изглежда прекрасно без онези шарении.

# 627
Хубаво е Алек да е ратай , та да се разкачат малко с Валерия.Обаче ще е интерсно ратайство Алек- Виолета.

то едно разкачване, за два дни  ooooh!
Мисля си, че  разочарованието няма да е от  Валерия,нали все така промотират нещата, а вечер друго се окаже.
Нищо чудно Пешо и Шуши да нямат общо с Валерия  newsm78

# 628
  • София
Нямам спомен да са я давали в обора. Изглежда прекрасно без онези шарении.
Аз нямам спомен изобщо да са я давали да прави нещо друго, освен да се гримира.  Thinking

пеп-4o, права си, но нали все на нещо трябва да се надяваме.  Laughing

# 629
Може би Алек е разочарован от Виолета, която вчера си отвори голямата уста не на място.

Общи условия

Активация на акаунт