Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако Божидара направи жена фермер точно пак женски ще е дуела, хем да си отстрани противничка, хем че мъже трябват за строене.
И аз по същия начин виждам нещата. Така е и най-логично, де.  Peace

# 166
  • Буркина Фасо
Ако Божидара направи жена фермер точно пак женски ще е дуела, хем да си отстрани противничка, хем че мъже трябват за строене.
И аз по същия начин виждам нещата. Така е и най-логично, де.  Peace
е, кога Божидара може да направи някой фермер ?

# 167
бонго, не разбирам въпроса ти. Божидара би отпаднала, с когото и да е в дуел. Дори да избере Станислав за фермер, следващият дуел ще е отново женски.

# 168
  • Буркина Фасо
бонго, не разбирам въпроса ти. Божидара би отпаднала, с когото и да е в дуел. Дори да избере Станислав за фермер, следващият дуел ще е отново женски.
"Ако Божидара направи жена фермер точно пак женски ще е дуела, хем да си отстрани противничка, хем че мъже трябват за строене."
това ми стана чудно - за да избере фермер Божидара трябва да отпадне, а щом отпадне за чий и е да отстранява противничка ?
мога да го кажа и по друг начин  Laughing

пп. защо все ме бъркате с някой ?

# 169
  • София
Жената-фермер, не Божидара, ще отстрани противничка. Simple Smile

# 170
  • Другата България
Познах за Гечо, сега да видим за ратаите. Thinking
Трудно ми е, но залагам на Дарина и Иван С.
  Grinning Само жената не познах, но смятах, че Гечо няма да отмъщава. Thinking
И аз виждам Божидара отпаднала, освен ако не избере Дарина например и ...знам ли, не ни готви някоя изненада.
И смятам, че няма да направи жена фермер, а Станислав.
Всичко сте казали, присъединявам се към мненията за Алек и Валерия. И се чудя и мая до кога няма да усещат игрите на Елена, за да минава между капките. Поне досега.

# 171
"Ако Божидара направи жена фермер точно пак женски ще е дуела, хем да си отстрани противничка, хем че мъже трябват за строене."
това ми стана чудно - за да избере фермер Божидара трябва да отпадне, а щом отпадне за чий и е да отстранява противничка ?
мога да го кажа и по друг начин  Laughing

пп. защо все ме бъркате с някой ?

Сега те разбрах. Не си си задал коректно въпроса. Grinning  Предполагам Тифани се е объркала, но и така е ясно какво е искала да каже.

Ти кажи защо все те бъркаме с някого.  Laughing

# 172
  • Буркина Фасо
Сега те разбрах. Не си си задал коректно въпроса. Grinning  Предполагам Тифани се е объркала, но и така е ясно какво е искала да каже.

Ти кажи защо все те бъркаме с някого.  Laughing
[/quote]
въпросът щеше да има продължение  Laughing
но при гладък прочит се разбира за Божидара и нейните действия. при повторен прочит разбрах и замисъла на написаното.

аз не мога да кажа защо ме бъркате с някой. аз не се бъркам  Simple Smile

# 173
  • Вестерос
Имах предвид, че жената ще си отстрани противничка, не Божидара . След "жена фермер" е за жената фермер Simple Smile

# 174
Не знам фермерите ли са калпави..'мат'ряла' ли, но с тази липсва на организация ме дразнят.!
Как Гечо ще им поставя задачи, а  те ще се изнизват като....
Не може ли да им каже: в n часа всички до огъня... задачите са следните... те включват напр. готвачката прави закуска, да е готова в еди колко си часа, мие, чисти трапезарията, прави обяд в еди колко часа после .... после вечерята да е готова .... Има ли някой по желание? ако няма - еди кой ще е.. Следващото е....
какви са тези кифленски номера ... ще ги омета и 5-те кифли за  0 време от фермата....но няма такъв мързел и такава наглост в съчетание!
Някой им е длъжен да ги храни и отглежда според тях.. все едни и същи при животните..ами като не може да дой - ще се научи, ама л..на всеки може да рие. Гечо трябваше под строй да ги покара към обора да чистят.

Тази година ратайството е курорт. Вместо да ги строяват останалите, те им се молят за мляко и брашно . И от къф зор. аджеба. ще ходи фермера на седмицата да ги буди и да дои и т.н.т нали уж той е босът.... ooooh!

# 175
аз не мога да кажа защо ме бъркате с някой. аз не се бъркам  Simple Smile[/color]
Аз лично не те бъркам. Просто се обръщам към алтер егото ти.  Mr. Green

# 176
Айде почнаха драмите с клането на животно.
Франческа и Елена драматизират вече,едвали не човек ще се трепе.
И а кажете ми как възпитано да се каже  че ще се коли животно, щото тия двтете обвиниха Гечо че го казал невъзпитано, без подход.

# 177
  • София
Франческа един тон глупости изприказва, какво му стана на това момиче.

# 178
  • постоянно
Не мога да гледам днес, но ще ви чета 👌

# 179
Франческа съвсем ми падна в очите...

Общи условия

Активация на акаунт