Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Бая страници сте изписали докато се включа... И къде е сега драмата от последния епизод? За пореден път ни беше демонстрирано, че от всяка една смърт се ражда живот. Гечо заколил живо същество, ля дооонна Франческа бърше сълзи и сУполи, Льонката я успокоява. Ще изгледам пак епизода, че бях заета едно телешко джоланче да сваря почти до масло заедно с всичките му благини - кост, костен мозък, хрущяли, жили, ципи... Така каза чичо доктор да боря анемията, слушам и изпълнявам, кво да правя? Grinning

# 226
Във вчерашния епизод така монтиран зрителя остава с усещането, че поне 1 цял ден Франческа и Елена мърмореха и се тюхкаха за съдбата на животното, без грам работа да свършат, особено Елена, айде Франческа наряза едни криви летви. Обаче изобщо не ми се струва възможно да не вършиш нищо.
Толкова тенденционно ни показват, че жените почти нищо не вършат, че чак се замислям дали наистина е така.
Преднамерено лош каст за жените или преднамерено монтирани епизоди да ги покажат като мързеливи, неумеещи и многознаещи?

Франческа е моето голямо разочарование от последните няколко епизода. Първоначално остави в мен впечатление за уравновесена и умерена личност, беше моя фаворит от жените, но на този етап считам, че жените не заслужават победа.

Не съм гледала предишните сезони, но някак ми се струва, че жена не може да спечели формат, който изисква предимно мъжка сила и типично мъжки умения.

# 227
Снощи цяла вечер ни занимаваха с Елена. Забелязах,  че само се цупи и фръцка и само цигари си свива и пуши. Това ли прави цял ден не зная.
Тези неща дето им ги показва Каймаканова ми се струват тъпи и безмислени. Другия път по добре да им каже и покаже как да си изметат и подредят юртите и лятната кухня, че е пълен бардак и на двете места, а жените не попипват нищо.

# 228
  • На морето!
Снощи цяла вечер ни занимаваха с Елена. Забелязах,  че само се цупи и фръцка и само цигари си свива и пуши. Това ли прави цял ден не зная.
Тези неща дето им ги показва Каймаканова ми се струват тъпи и безмислени. Другия път по добре да им каже и покаже как да си изметат и подредят юртите и лятната кухня, че е пълен бардак и на двете места, а жените не попипват нищо.
Да, това с пънчетата с декупаж, които да бъдат пътека беше глупаво.

# 229
Имат толкова много работа от стопаните и отделно от Гечо, те се занимават с декупаж..

# 230
Какво се случва с фермата след снимките, изграждат такова хубаво място за живот и работа

И аз това се чудя

Ами аз знам за миналия сезон горе-долу как е било, свързали са се с човека, на чийто имот е била Фермата. Казали са му, че след предаването си остава за него както си е стегната и т.н., (то преди това си е необитаемо било), но 3-4 месеца не трябва въобще да припарва. Едва ли и този сезон е нещо по-различно. После си остава за тях, отвсякъде оферта.

Историята на Елена е кофти, живот...

След края на предаването всичко построено ще бъде сринато и заличено. Местността в която се правят снимките този сезон е природен резерват и постройки там няма да останат. Предполагам, че знаейки това, е доста трудно за фермерите да поддържат искрена мотивация в работата по задачите.

# 231
Някой в темата беше казал че жената на Иван влизала тук,а може да има и приятелки който да знаят,затова да попитам.
Участниците имат ли някакви хонорари ? И колко приблизително са те?
Понеже не ми се струва нормално ,някой от чужбина да влезе да работи нон-стоп,да живее в първобитни условия 3 месеца и още и още и то за без пари.Отделно техните семейства едва ли ще вечерят въздух.

Та колко са им приблизително хонорарите ? 10-20к лв?

Срещу заплащане във фермата са влезли само Владо Николов, Божидара и с хонорар щеше да е и Иван Ласкин ако не се беше отказал. Останалите участници са безплатни на продукцията Simple Smile

# 232
Готова съм да платя хонорар на Божидара , за да излезе от Фермата Simple Smile
Тази жена има ужасен поглед! УЖАСЕН!!

# 233
Уважаеми съфермери, събрах ви, за да обсъдя с вас един изключително деликатен въпрос, вълнуващ моята фермерска личност, а именно: отделянето на тялото от нежната душа на един от обитателите на нашия обор. Моля за прошка и снизхождение по-чувствителните обитателки на Фермата! Laughing
Ето, ако така човешки и деликатно беше обяснил Гечо, нямаше да нарани чувствата на горките момичета. Пък той директно: "ще заколя животно", грубиян с грубиян Stuck Out Tongue Winking Eye

Толкова тенденционно ни показват, че жените почти нищо не вършат, че чак се замислям дали наистина е така.
Преднамерено лош каст за жените или преднамерено монтирани епизоди да ги покажат като мързеливи, неумеещи и многознаещи?

+1. Не допускам, че на кастингите не се явяват и работливи жени, разбиращи от селска работа.

# 234
Добре де, кой и как е позволил изобщо да правят предаване там, Степа, ако е резерват? Това е природен парк Витоша, не знам дали точно тази част има статут на резерват, но достъпът с коли е забранен, риболовът - също, защото е вододайна зона. Още като започна предаването, излезе Това
Ето цитат от статията:
Цитат
Фepмaтa“ нe e paзпoлoжeнa в зoнa – пoяc 1 нa язoвиp Cтyдeнa, в ĸoятo имa oгpaничeн дocтъп. И oгpaничeнa възмoжнocт зa извъpшвaнe нa дeйнocти. Имaмe дoгoвop, cĸлючeн c BиK и в нeгo e яcнo, чe ca cпaзeни вcичĸи нeoбxoдими изиcĸвaния.

Фepмaтa имa изгpaдeнa coбcтвeнa ĸaнaлизaция и oтxoднитe вoди ce вливaт в ĸoнтeйнepи, нищo нe oтивa ĸъм вoдaтa. Bceĸи дeн идвa cпeциaлизиpaн тpaнcпopт, ĸoйтo ги изтoчвa. Цeлият бoĸлyĸ, ĸoйтo ce cъздaвa, ce cъбиpa в ĸoнтeйнepи и ce извoзвa нa oбoзнaчeнитe зa тoвa мecтa“, oтгoвopиxa мoмeнтaлнo и в пиcмeн вид oт eĸипa нa pиaлити фopмaтa.

Ти от предаването ли си, че си толкова сигурна в думите си за хонорарите? И аз се чудя тези хора как си зарязват работата...
Не пускай последователни постове, моля!

pip4i, работливите селски жени няма да са ни интересни.😂

# 235
Ааа, що? Представям си, например, една корава лелка как коли кокошки на дръвника и после кара коконите ги попарят и оскубят перушината, пък Елена и Франческа ѝ викат: "Варварка, не ти ли е жал? Не сме ти приятелки повече, фръц". Ет' ти скандала готов. Ако се понапъна и още сюжети мога да измисля. Wink Grinning

# 236
  • На морето!
Ааа, що? Представям си, например, една корава лелка как коли кокошки на дръвника и после кара коконите ги попарят и оскубят перушината, пък Елена и Франческа ѝ викат: "Варварка, не ти ли е жал? Не сме ти приятелки повече, фръц". Ет' ти скандала готов. Ако се понапъна и още сюжети мога да измисля. Wink Grinning
Да, ама тази яка жена има толкова много работа в края на лятото, че абсурд да я зареже и да хукне по риалити предавания. Отделно тези жени са свенливи, суетата им е чужда и цели фамилии лежат на техните плещи. Майката на колегата ми типичната селска жена, тя не смее да остави къщата и баща му и за 2 дни, те просто ще загинат без нея. 

# 237
  • Варна
Гледам повторение на снощния епизод.... честно да ви кажа... май разбирам щерката син на Дарина. Няма друга такава досадница, честно. На всякъде трябва да се навре и да се намеси и то с високопарен тон. Как да му дойде на човек срещу природа си да върви или на родилите го на бял свят да не отмъсти...

# 238
Аа, така много ми харесва, pip4i, щом и пречкащи ѝ се фръцли ще има. 😂 😂 😂

Леле, един от строителите, които ни санират блока, звучи досущ като Гечо. Чат-пат поглеждам да не е той.😂

# 239
Цитат
Добре де, кой и как е позволил изобщо да правят предаване там, Степа, ако е резерват? Това е природен парк Витоша, не знам дали точно тази част има статут на резерват, но достъпът с коли е забранен, риболовът - също, защото е вододайна зона. Още като започна предаването, излезе Това

Имаше статии в интернет за заформящи се протести на живеещите в околноста, че изграждането на фермата щяло да замърси язовира. Имаше и дискусии по темата и от там разбрах, че постройките ще са временни и няма да останат след предаването. Всичко ще бъде възстановено в първоначалния си естествен вид.

Цитат
Ти от предаването ли си, че си толкова сигурна в думите си за хонорарите? И аз се чудя тези хора как си зарязват работата...

Не съм от предаването, но когато съм сигурна - съм сигурна Simple Smile Кандидатите за участие са много, одобрените от кастинги влизат доброволно и по свое желание, не са платени, нито компенсирани за отсъствието си от работа защото, кактои се казва, никой не ги е карал на сила Simple Smile А виповете са платени - това продуцентите сами издадоха, като казаха, че Каролев е единствения VIP участник в реалити, който не е пожелал да вземе хонорар. Гледам телевизия, чета статии, информирам се четейки и между редовете - професионално изкривяване на историк Grinning

Общи условия

Активация на акаунт