Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 075
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Еми да си ходи и тя в Италия така, ама ха, много беше грубо. Направо превъртя тази жена, а в началото беше много симпатична с напевния си български. 😄

# 256
Франческа в първите епизоди оплю българите.Но нито един от българите във формата не си позволи да намеси семейството и децата на друг участник въпреки скандалите помежду им.Франческа намеси грозно , много грозно синовете на Гечо.Язък че я харесвах в началото.

# 257
Според мен Дарина няма да е дуелист, твърде много я даваха в кадър, а обикновено акцентите от промото за епизода подвеждат. Колебая се между Анита и Франческа, като може би клоня към първата.

# 258
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, не, как Франческа, абсурд. Тя е най-близката приятелка на Божидара, няма да я избере.

# 259
Надявам се да избере Анита!

# 260
Искам Анита да хване пътя и да си ходи при годеника.  Не знам за какво са я взели във формата- сигурно за цвят.  В тази прежда на главата се чудя дали не и тежи.  Младо момиче, а толкова мързеливо. Нищо не може, не проявява никаква инициатива, и само се подсмихва ехидно. Даже ми е нечистоплътна с тази глава. Искам Божидара да я избере за дуелист и да я победи.
ПП Писали сме едновременно с Буба.

# 261
Е, не, как Франческа, абсурд. Тя е най-близката приятелка на Божидара, няма да я избере.
Скрит текст:
Във ФБ някой написа, че е видял Франческа в някой от софийските молове, та затова предположих, но всъщност тя може да е дуелист следващата или по-следващата седмица

# 262
Хареса ми и коментара, как Франческа без грам жал уби семейство червеи, които имаха намерение да си направят малки червейчета в нейната постеля.
Честно казано, чак след коментара на Андрей се замислих Smile, че за храна няма да убият животно, но заради страх ще го направят. Айде страхът е силно чувство свързано с инстинкти, ами повечето ще убият и само заради това, че ги е гнус от някое животинче.

Който и да избере за втори дуелист, аз искам Божидара да си тръгне. Тази жена е заседнала между материалния и духовния свят и е ни риба, ни рак, ни щука, от което произлиза едно много странно поведение и вече ми е досадно да я гледам.

# 263
  • somewhere near the sea
Голямо разочарование ми е тая полуиталианка. Мислех, че е поне малко по-цивилизована. Но уви- прояви се като обикновена селска клюкарка и злобна женица. Езикът ѝ не е раздвоен, той е раздесеторен. Много удобно обяснение за месото- щом не сме го виждали, може да го ядем с наслада.

# 264
  • Варна
Айде страхът е силно чувство свързано с инстинкти, ами повечето ще убият и само заради това, че ги е гнус от някое животинче.

Или от гнус, или от суеверие. Скоро кацнах на една хвалебствена статия, описваща делата на няква си там миришеща на пръст вече дагестанска дъртофелница изтрепала стотици змии. Заглавието беше нещо от рода "Вижте тази смела жена, убила с двете си ръце стотици змии." Естествено купешко, напудрено заглавие, съответно и коментари отдолу на хора, току що получили първата си ерекция или прокървили... та такива с лопати да ринеш. Аз само стоях и се чудих... брех... тази смела жена едно време, когато е върлувала чумната епидемия затрила една трета от населението на Европа... дали пък нямаше да я изгорят на клада както му е било модерно по онова време само ако са знаели как смело е унищожила стотици естествени врагове на разпространителя на тая епидемия - едни милинки, сладинки Джерита, с едни хубави сладки ушенца, с едни хубави скокливи бълхички.... Grinning Понякога човешката простотия, наивност и суета толкова замъгляват, че се налага от време на време да ни се припомня чрез разни катаклизми и обрати колко сме неуки и прости.

# 265
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Който и да избере за втори дуелист, аз искам Божидара да си тръгне. Тази жена е заседнала между материалния и духовния свят и е ни риба, ни рак, ни щука, от което произлиза едно много странно поведение и вече ми е досадно да я гледам.
И аз предпочитам Божидара да си тръгне първа. Отвратително е това същество - зло и отмъстително. Като изисква да стане на нейното, било защото хората трябвало да са смирени, но получавайки от същото, тя самата не само че не е смирена, но и злобее на воля. Т.е. като й ходиш по гайдата се извисяваш духовно, а ако не - си отмъстителен човек, привързан към материалното. Колко удобно.  Mr. Green

# 266
Скрит текст:
Айде страхът е силно чувство свързано с инстинкти, ами повечето ще убият и само заради това, че ги е гнус от някое животинче.

Или от гнус, или от суеверие. Скоро кацнах на една хвалебствена статия, описваща делата на няква си там миришеща на пръст вече дагестанска дъртофелница изтрепала стотици змии. Заглавието беше нещо от рода "Вижте тази смела жена, убила с двете си ръце стотици змии." Естествено купешко, напудрено заглавие, съответно и коментари отдолу на хора, току що получили първата си ерекция или прокървили... та такива с лопати да ринеш. Аз само стоях и се чудих... брех... тази смела жена едно време, когато е върлувала чумната епидемия затрила една трета от населението на Европа... дали пък нямаше да я изгорят на клада както му е било модерно по онова време само ако са знаели как смело е унищожила стотици естествени врагове на разпространителя на тая епидемия - едни милинки, сладинки Джерита, с едни хубави сладки ушенца, с едни хубави скокливи бълхички.... Grinning
Понякога човешката простотия, наивност и суета толкова замъгляват, че се налага от време на време да ни се припомня чрез разни катаклизми и обрати колко сме неуки и прости.

Съгласна!

Големия въпрос не е дали да убиваме животни за прехрана, големия въпрос е как да ги убиваме, без да им причиняваме болка или стрес. Изгубили сме това знание от нашите предци и удобно сме го забравили във свръх консуматорския свят. Освен това нашите предци са използвали абсолютно всяка част от животното, защото не може да е напразно отнет живота, все още има места по света, където това се прави.

Аз малко се притеснявам за хищниците в животинския свят, те идея си нямат какви протести ги чакат в най-скоро време и каква диета ще им наложат вегетарианците и веганите.

# 267
  • Варна
нианта, точно така. Ако ще се втелясваме на тема мъчения върху животни, съм готова да се прекръстя, че така наречените вегани, мегани и не знам си какви още косвено причиняват много повече страдания над така защитаваните от тях живи форми на живот от нас кръвожадните както ни наричат. И Люончето и Франчето и зубрилото Наказателния Кодекс - Дарчето плющят луканки и пържоли, та ушите им пукат, просто като са в тарелка сякаш не са дишали, не са пасли, не са пили водица и по-лесно ги преглъщат. Малко вървят нещата към онова най-омразно за мен лицемерие - далече от очите, далече от сърцето. Нали? Като не си го виждал, като не си го пипвал няма проблем, иначе проблем и дискусии се повдигат за щяло и не щяло. Айде не на нас тия.

И като заговорихме за косвено издевателстване над животинките. Тия като ги гледам какви букли поддържат и каква гладка кожа блести под прожекторите дават ли си сметка, че на опаковката на всеки един козметичен продукт, който несъмнено ползват пише най-малкото "дерматологично тестван", "без алергени", "одобрен от асоциацията на..." за да ги има тия надписи върху тия козметични продукти и да ви попаднат в ръцете нали се сещате, че поне десетина мишчици са измрели.

Веднъж избухнах, но не помня дали в тази тема беше точно. На някого ако му се ще да живее по начин, който няма да предизвика косвено смъртта на друго същество, още с раждането си или прохождането си да умира и да става храна на червеите, и те животинки и те имат нужда от препитание. Начини бол - високи сгради, силни преспивателни, злоупотреба с наркотици, електричество, изгорели газове.... Ей ти ги на, варианти една камара да подкрепиш вярванията си и каузата, кому е нужно на другите да се натпаваш.

Ние тук обаче мисля, че сме друго племе, на нас ни се живее.

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 15:28 от Spirit Crusher

# 268
Иван Ласкин май не се е разделил много топло с Иван и Андрей.
Ето какво е написал във Фейсбук-а си:

"Най-голямото разочарование се нарича доверие! Никога не се доверявайте поради сляпа емоция. Ще получите тъга и разочаровение! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла около нас. Пазете се от усмивки, безизразни очи и “приятелство”. Общувайте с грубяни! Милите хора ме плашат. Ваш Иван! Това получих от "продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи!"

# 269
  • ВАРНА
Лежа две седмици по тревите пиян - прибра 30 000 лв. и пак плюе прасето му с прасе кухо!  

Вчера в между сутрешния блок 11 ч.  изля злобата си и върху водещата.  Пълен дебил!

Момичето кротко и разтревожено го попита - как е след инцидента във Фермата и престоя в болницата - а лоеното прасе и изсъска и се изхили  че всичко било нагласено от продуцентите за шоуто и нищо му нямало реално.  

Общи условия

Активация на акаунт