Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 060
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Имам чувството че която и да си тръгне в неделя, фермер ще стане Елена, а тя ще прати Гечо на дуел, за да не се колят повече животни.

# 301
Имам чувството че която и да си тръгне в неделя, фермер ще стане Елена, а тя ще прати Гечо на дуел, за да не се колят повече животни.
И аз мисля че ще стане така.Или Елена или Франческа ще е фермер. И мъжки дуел.Освен ако не решат да се отърват от Дарина или Виолета и да направят женски.

# 302
Утре вечер няма да успея да гледам предаването, но  предполагам, че Ивона се натъжи заради Яни и Виолета, които изглеждаха много близки на някои кадри.

Защо? какво я бърка нея ?

# 303
Още от самото начало тя беше една от малкото, които го подкрепяше, а Виолета се държеше лошо с нея и и се заканваше, а сега поведението на Яни спрямо Виолета може да го тълкува като предателство, това са само мои предположение, може да нямат нищо общо с истината. Може Станислав да я е обидил и никой да не я е защитил, нямам представа, ще се разбере  утре. Мисля, че е свързано с Яни, защото тя му симпатизира и определено би се разстроила от неочаквано поведение на близък човек.

# 304
Има логика в това, което казваш. Просто не съм обърнала внимание до сега явно. Мерси за разяснението!!

# 305
  • Вестерос
Дарина е голяма шматка! В много ситуации е права, но като започне Мооога ли кааажа нееещо. Аааз миииисля .... и те не я оставят да довърши. Ако направо се изказваше вместо да се наема половин час преди това щяха да разберат че е права за много от нещата.

Що да не се подмаже на Божидара.. ми това си е игра..защо й държат сметка?
Съгласна съм.

ВИПче, те всичките са едни... как са ги избирали- злобни, мързеливи, заядливи..

# 306
Е каква стана тя? Яни търсеше чернокоса булка без деца, че мама няма да я хареса иначе, а в промото целува Русото Вили. Flushed Много се развеселих, толкова е наивен горкият, че няма накъде. Виолета го видя, че не е толкова смотан, за колкото го мислят повечето и давай да се присламчи, барем я завлачи възможно най-напред.

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 23:37 от Паганне

# 307
Зарадвах се на щастливите им физиономии като разкъсваха агнето. Е, това е радостта от храната, заради такива мигове съжалявам вегани, вегетарианци и диетици. Няма как вида на набучено авокадо, разкъсан карфиол или купа киноа да предизвикат такива искри в очите. Направо ми се прииска да съм там Yum
И тогава се натъжих, осъзнах, че дълбоко в мен се крие примитив Tired Face , на който дори му хареса как Гечо ръководи от началото до края акцията "изяждане на агне".
Имам си и аз черен списък и първото място твърдо е заето от Елена. Следва я Франческа , а Божидара силно изостана след като се събуди и окопа градината.
Елена и Франческа са л и ц е м е р к и . Дали сами заеха тази поза на "възмутени" или им я наложиха по сценарий , за да има опозиция , но цяла вечер очите им не се откъснаха от масата и здравата слухтяха. Що не си разказваха приказки за лютичета , а коментираха месоядните ? Дано от продукцията им запазят няколко кокалчета ( нали са яли мръвки до сега), иначе съвсем ще са прецакани.
Чевермето ще остане голям спомен на участвалите , не се случва всеки ден.
Франческа изби и последните ми симпатия към нея , личи си, че е расла при българин , веднага съзря конспирации при Дарина,  не пропуска да обиди Гечо , подмазва се на Иван за да приеме кривите и дъски......
Чао, бамбина, отпадаш от Светлия ми списък.
Там обаче се намести Гечо , с цялата му примитивност, грубост и простотия.   Изгради си авторитет и спечели уважението на мъжете с работа и прямота , в него я има тази нишка от древността - дългът да работиш , дългът да осигуриш храна , дългът да свършиш това , което другите не могат...  Срещала съм такива хора , често са чепати, но наистина са солта на земята. Макар, че изхитрува за женския дуелист , опита се да замаже общото мнение на мъжете за жените ..." Много са.." Тази вечер пак се чу от групичката им , докато Богинята избираше съперница.
Ще бъде славен дуел на слабосилни потракващи кокалчета , една категория "Перо" са . И ми се струва,че Божидара ще отпадне , тя не се бори до край.Въпреки хвалбите какъв лъв е във външния свят, досега във всяка битка при първи неуспех спираше. Дано ме опровергае , неделята е близо.Yum

# 308
Само аз ли останах фен на Франческа? Харесвам я, тя е като Дарина - държи да сподели мнение и позиция по всеки въпрос. Струва ми се, че си казва точно това, което мисли. В предния епизод беше на страната на Дарина, но в този не се поколеба да си каже, че я мисли за манипулаторка. Според мен Дарина наистина се е опитвала да отърве дуелите и в двата случая, но не предизвика възмущение у мен, че играе нечестно. В края на краищата Анита повече заслужаваше честта да се бори за оставане и се радвам, че Божидара взе такова решение. За победител в двубоя предпочитам Богинята на богините Laughing, а Анита е симпатично момиче, но нищо повече. С нищо не я запомних за цял месец участие.

# 309
Резултати от анкетата:

Гласували: 47

Анита - 16  (34%)
Валерия - 0 (0%)
Виолета - 4 (8.5%)
Дарина - 19 (40.4%)
Елена - 2 (4.3%)
Ивона -1 (2.1%)
Марина - 0 (0%)
Франческа - 5 (10.6%)

Честито на позналите!  Mr. Green
Аз за Анита гласувах единствено защото няма как това, което показват в промото, да е точно така. Mr. Green

Не знам дали за италианците храненето е свещенодействие, но за Франческа - едва ли. Като празнуваха нечия победа, се ужасих от нея как тъпче хляб в устата си... Верно, че са гладни, но все пак... И сега се тъпчеше с картофи без никакъв финес. Mr. Green Горкичките жалостиви - едните седят, вероятно страдащи от силна скомина, и обсъждат примитивите, които ядат месо. А другата, която не желае да вижда месо!, седи сама и оплаква положението си, че никой не я ще... Добре, Ма, Гечо те покани, не те задължава да ядеш месо... Тя не можела да гледа месото, нищо че стана уж вегетарианец сега, в предаването. hahaha А Елена и Франческа що не я поканиха при тях?

Кой му даде вино на Гечо, това не разбрах аз. С месото всичко ми беше ясно, но с мистериозното вино - не. Mr. Green

Не знам Дарина какъв адвокат е, щото дар слово тотално ѝ липсва. Но разбрах, че умее да манипулира, е, лесни жертви, разбира се, не вярвам да успее с някой друг... Sick Точно това направи и с Диана, и с Божидара - манипулира ги, защото знае, че ще поддадат момичетата.  Tired
Щяха да я изядат преди идването на Андрей и Божидара останалите, всички, само Марина мълчеше. tooth

Мазните мъже ми бяха що-годе забавни. Wink От всичките, ако трябва да съм честна, външно най-много ми харесва Яни.  Heart Eyes
Но на историческата игра му се нервирах, ааа Ма ха, безобразие. И на Ивона се нервирах - какъв Свищов, ох... Нищо, поне нямаше скандали този път, защото нещо бяха станали традиция.

За какво ли плаче Ивона? Много ме озадачи... Някой да я е нагрубил... Милото, дано не е това.

# 310
Резултати от анкетата:

Кой му даде вино на Гечо, това не разбрах аз. С месото всичко ми беше ясно, но с мистериозното вино - не. Mr. Green

Не знам Дарина какъв адвокат е, щото дар слово тотално ѝ липсва. Но разбрах, че умее да манипулира, е, лесни жертви, разбира се, не вярвам да успее с някой друг... Sick Точно това направи и с Диана, и с Божидара - манипулира ги, защото знае, че ще поддадат момичетата.  Tired
Щяха да я изядат преди идването на Андрей и Божидара останалите, всички, само Марина мълчеше. tooth

Мазните мъже ми бяха що-годе забавни. Wink От всичките, ако трябва да съм честна, външно най-много ми харесва Яни.  Heart Eyes
Но на историческата игра му се нервирах, ааа Ма ха, безобразие. И на Ивона се нервирах - какъв Свищов, ох... Нищо, поне нямаше скандали този път, защото нещо бяха станали традиция.

За какво ли плаче Ивона? Много ме озадачи... Някой да я е нагрубил... Милото, дано не е това.

Е, как кой? Продуцентите подочуха Вили, че ще раздава целувки и рекоха да помогнат на задръжките да паднат  Grinning
Малко по-горе писах защо според мен плаче Ивона и като гледам промото вероятността да съм познала е голяма.

# 311
Има ли промо в сайта на предаването, че аз не открих.
Някак не ми се вярва за такова нещо да плаче Ивона - заради Яни и Виолета... И да са се напили, целували, чак толкова да се разстрои Ивона от това, не знам.. Чак като предателство да го приема - някак твърде егоистично ми идва, затова и се съмнявам това да е причината да плаче.
А Виолетка може пък да си е паднала по Яни, що, може да не е само с користни цели. tooth

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 01:31 от Ензим

# 312
На Виолета не вярвам,нито на прегръдките й,нито на думите и целувките й - за мен тя е манипулатор,за нейно съжаление не на ниво,защото голяма част от хората там вече не я понасят.На първа линия за подмазване на Големите на деня...не става така.

Ивона пък какво общо има с Яни и Виолета? Според мен плаче заради нещо друго(къде гледате това промо?)

За Алек изчетох доста неласкави коментари.На мен ми харесва - много добре се развива до този етап в играта.Предпочитам обаче да спре да проси обич от Валерия.Грозно е,идващо от мъж,претендиращ да е мъжкар със самочувствие и его.

# 313
Много хубав епизод,може би най-добрия от началото на сезона !

За двубоя съм за Божидара.
Анита е най-безличното същество този сезон.Не разбирам защо е избрана да участва .Напълно безмислен образ ,характер и същество.Нито едно положително качество.Няма грам никаква връзка  с предаване като фермата и живота който се води там.Цял ден само гримиране.

Наистина напълно недоумявам защо е избрана в предаването Thinking ThinkingThinking

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 04:57 от davidorentol

# 314
За да й направят предложение, явно.. Много е скучна и елементарна тая особа. Може нарочно да се скатава, за да не я викат на дуел, но тя пък си е направо на курорт.

Общи условия

Активация на акаунт