Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 025
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Как да няма сериозни ангажименти Божидара? Щяла окултна трилогия да пише, която ще бъде и екранизирана! Naughty
И онлайн магазин за парцалки щяла да прави, сигурно и те - окултни. Малко ли е това, а? Crossing Arms  tooth

# 331
Не знам какво да мисля за Дарина , всички са настръхнали срещу нея , тя се чувства неразбрана и потъва в "горда самота" ... но и промяната на детето и е тежък товар. За всеки. Има моето съчувствие по каузата си, ама и характерчето и си го бива.
Абе жено, самопредложила си се да вариш боб, храна която е най- простото но и най- бавното ядене. Зарежи всичко и го сложи на огъня още в 7 часа , после си режи луците. Не проумявам как допуска за 2-ри път скандал за несварен на време боб . При това знае, че не е любимка на масите.
Плачът на Ивона хич не го мисля , там всеки е срещу всеки ( само Бентлито, Алек и Вили са коалиция за сега). Ивонка е с голямо самочувствие, забележката и ( пред личната камера ) след излизането на Владо Н. "Разговорите не са каквито бяха" , показва едно снизходително отношение към останалите. Може да се е изтървала и да го е показала и хоп, скандала станал. Едва ли е по оста Яни- Вили, та тя седна в сектора на Владо при двубоя, няма права над Яни .Ще видим, ще видим....

# 332
Здравейте, следя ви от няколко дни и накрая реших и аз да напиша нещо.
Честно да си кажа тази Божидара е много дразнеща, но ми се иска на дуела да спечели тя. Просто , за да видя физиономиите, които ще направят жените като видят че Ани си тръгва. Тя и без това е доста безинтересен участник в шоуто. Добре, че беше епизода с годежа, че да я видим коя е.

# 333
Тари, хубаво ме подсети за боба, че вчера пак се зачудих нещо - защо, аджеба, не запалят още един огън? За да има за какво да се дърлят, ясно, ама много тъпо... Дарина чакала сума неща да се варят, чак след това сложила боба. Е, хубаво, не се ли сещат, че могат да си запалят още огньове...😏
Огънят, единственият, за пореден път е причина за скандал. Преди беше за пране и пак беше с Дарина в главна роля, естествено.  😀

За Ивона отдавна имам подозрения, че има някакво снизходително отношение към останалите, та затова е недолюбвана. Те, че болшинството са твърде елементарни, е видимо, де, но едва ли им е много драго някой да им го напомня постоянно. 😂

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 12:07 от Ензим Бéндер

# 334
Абе не  знам огъня ли е причината , казана ли е, ама като видях как Дарина реже лук ли беше що беше, е пак добре че е сварила боба за вечеря.То бива бавна работа ама...

# 335
Оплакванията и сръдните на Дарина в снощния епизод наистина не изглеждаха добре, но е обяснимо. Там я ползват за боксова круша почти постоянно и съм сигурна, че е натрупала достатъчно обида, за да реагира по този начин.
Специално това с цупенето и оттеглянето "да си страда тихо" си е модел на поведение. Предполагам, че и навън се държи така, за да дойде някой и да я помоли да се върне. Това е нейният начин да се почувства значима. Иначе и аз не харесвам това, че всички "я ползват за боксова круша" и неведнъж съм го коментирала.

Когато избираха втория дуелист и мъжете коментираха отстрани за коя каза Станислав, че не може да я понася? Връщах 5 пъти да го чуя и не можах.

Ивона.

Благодаря Simple Smile

# 336
 За скандала с прането Дарина нямаше вина, Бентлито в типичния си нагъл стил без да пита простря на готови въженца и без да се усети, че ще капе на гърба на перящия. Ама така са те красавиците дето са "топ на топа".Yum
Ензим, права си за втория огън. Направиха насред полето огън за чеверме с копането , с поставките и дори врътка!!! , а за готвене и вода имат един огън и един котел. Май тука е причината - котела е един , вече се караха за топлене на вода за къпане.
Сега като  градят пещ за готвене , пак ли ще си стоят с един котел? Нещо тава, нещо тенжерка.... Дрелки , такери и глинени съдове....
Аре, продукцията , не се излагайте , дайте им още едно котле , че ми писнА да се карат за несварен боб.
А Дарина да спре да се самопредлага , те се карат с нея и я обиждат, тя ще им готви. Ай сиктир, както се казва , да хваща летвички да реже. Или да седи върху тях като "стяга"  Yum я Бентлито как грациозно си прекара деня от летва на летва Yum

# 337
Дарина две момчета има, нали? Не виждам каква й е каузата, едното дете трансексуално. И какво от това. Тя не може да застане срещу природата, приема го, обича го, подкрепя го, от това мисля има нужда! Заплеснах се.
Та тя като майка на две момчета,  отделно работи като юрист кога е смогвала да им наготви, та да се нагласи за работа... То от мудност мое умрЕш само като я гледаш. И сама си измисля драми...

Само се моля, като забушуват пО яко хормоните да не взема и аз да изперкам...

# 338
Абе не  знам огъня ли е причината , казана ли е, ама като видях как Дарина реже лук ли беше що беше, е пак добре че е сварила боба за вечеря.То бива бавна работа ама...
а с каква скорост събираше тревите в чувала  Shocked

# 339
Еее, ма не разбрахте ли, че на Дарина силата ѝ е словото, не друго, еее. Crossing Arms
Бърза работа - срам за майстора. tooth
Само като я гледам каква е флегма, подивявам.  Joy Примерно моята работа изисква голяма прецизност и точност, по-голяма от часовникарска, но ако съм толкова бавна, ще умра от глад. 😂

# 340
Тари, хубаво ме подсети за боба, че вчера пак се зачудих нещо - защо, аджеба, не запалят още един огън? За да има за какво да се дърлят, ясно, ама много тъпо... Дарина чакала сума неща да се варят, чак след това сложила боба. Е, хубаво, не се ли сещат, че могат да си запалят още огньове...😏
Проблемът с бобеца беше, че огънят май беше загаснал, а не толкова, че традиционно бавната Дарина се е туткала повече от нормалното.  Мъжете коментираха, че жените не ги бива в поддържането на огъня. С такова впечатление останах аз.
Оплакванията и сръдните на Дарина в снощния епизод наистина не изглеждаха добре, но е обяснимо. Там я ползват за боксова круша почти постоянно и съм сигурна, че е натрупала достатъчно обида, за да реагира по този начин.
Специално това с цупенето и оттеглянето "да си страда тихо" си е модел на поведение. Предполагам, че и навън се държи така, за да дойде някой и да я помоли да се върне. Това е нейният начин да се почувства значима. Иначе и аз не харесвам това, че всички "я ползват за боксова круша" и неведнъж съм го коментирала.
Да, при 50-годишна жена сигурно е модел на поведение. Не вярвам във Фермата да е попаднала на специална извадка, която да е променила кардинално рекциите ѝ и отношението ѝ към околните. Дори и отчитайки факта, че повечето участници не са от нейната възрастова група и среда.  Peace

# 341
охх, и мен ме изнервя и друго работи бавно добре, но няма никакъв ред за действие, язък,че им е майка, започваш от боба, че иска време и после другите неща, как се организира на работа със сроковете

# 342
Аааа не съм съгласна че е модел на поведение при 50 г. жени.
Просто си има такива хора, търсещи внимание точно по такъв начин.Обиждат се и започва едно обидно поведение от типа-" пети клас втория срок"Ня тях самите им доставя удоволствие да карат хората да им се молят после за разни неща-" ела да ядеш", " не стой сама"
Тези хора нямат особени лични качества, не се сближават с хората и по този начун привличат внимание и се чувстват значими.
Само че ...тежко им на тези около тях.

# 343
Дарина пред Андрей излъга, че не била отишла първа при Божидара, но и Божидара каза същото. И мен ме дразни флегматичността с която върши всичко.
А Яни се изложи на историческата игра. Само не разбрах дали само е завършил история или е бил и учител по история.

# 344
  • София
Доколкото разбрах е преподавал малко, но после се е отказал.

Общи условия

Активация на акаунт