Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 017
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Може ли да бъдеш учител история без да си завършил?
Ох, да! В нашата Родина вси- чко е възможно.

# 346
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Еее, ма не разбрахте ли, че на Дарина силата ѝ е словото, не друго, еее. Crossing Arms
Бърза работа - срам за майстора. tooth

То и словото й много бавно върви. Голяма мъка. За мисълта й да не споменавам - как пък грам не може да се защити, най-силните й аргументи в спор са "Боже Господи" и "Не си прав".  Laughing

# 347
Завършил е история в Пловдив. Мъ, четете я малко тая първа страница, бе.  Mr. Green Кратки биографични бележки съм добавѝло към снимките.  Mr. Green
Но всеки може да се обърка - за играта говоря.  Wink

Рейна, да, точно това са най-силните ѝ аргументи в спор, опасТна е. tooth

# 348

Завършил е история в Пловдив. Мъ, четете я малко тая първа страница, бе.  Mr. Green Кратки биографични бележки съм добавѝло към снимките.  Mr. Green
Но всеки може да се обърка - за играта говоря.  ;-
Мъ уж я четем бе. Mr. Green А то един ли е да го запоВниш. Ей ся видОх и идвам да се поправя - на Дарето малкото дете е на 21 години и било момиче.
Мдам тя освен, че бързо и сръчно се справя със задачките и в спора е силна, спор нЕма! Joy

# 349
Мен пък започва да ме дразни говорът на Марина и нейните умалителни - "тенджерката", "паничката", "лъжичките", "гвоздейчетата", "крачетата"...и т.н. Stop. Лигаво ми е и супер изкуствено, да беше веднъж - ок, ама то система направо. Работлива е, не мрънка, но с този говор не ми е фаворит.
И мен с това ме дразни още отначало + когато кокетничи с нацупена муцка. Харесва ми, обаче това, че работи здраво, не я дават да се оплаква и да сплетничи, не влиза в пререкания.

# 350
Ум като бръснач.  Mr. Green
До снощи ми беше жал за нея, че всички я нападат и все я овикват, но вече ужасно ме дразни с вечната си поза на жертва. Вечно обидена, вечно неразбрана... Ми като си толкова умна, сети се, че щом 20 човека не те разбират, грешката е в теб.

# 351
Спомняте ли си от предишните сезони - сякаш нямаше такова лежане и препичане! То може и за 10 минути да са легнали, ама като все това ни навират!

# 352
Дарина се оправда за боба, че разбрала в 7 часа сутринта,  че щяла да готви боб. Ако знаела от предната вечер щяла да се организира.  А дали е така.......
На мен пък ми се стори,  че докато я даваха седнала до котлето , то тогава чистеше боба от шушулките.

# 353
И какво точно е щяла да си организира от предната вечер, което да й помогне на следващия ден?  Thinking The one and only огън пак щеше да е зает.

# 354

Аааа не съм съгласна че е модел на поведение при 50 г. жени.
Имах предвид, че тя е 50-годишна, а не, че това е модел на поведение при всички на тази възраст.

# 355
 Лукче режеше Mask( по Марина). Но беше набухала толкова вода в котлето, че Гечо само с един поглед разбра, че работата с боба няма да стане за обяд. Дара се заоправдава , че няколко пъти изхвърляла вода....абе , да се смееш ли, да плачеш ли ...фермери варят боб без огън с много вода Yum
Още като я чух, че силата и е в словото , веднага си помислих :" Да, ама в писменото слово мей би" Yum  Можеш да пишеш по 10 листа обжалвания, молби и становища , все нещо ще да свърши работа. 
Марина вярно работи здраво , ама пак не сте разбрали мили дами , въпреки, че Елена го казА на Владо : Всички са тук за парите , работата няма значение.
Имаме си работа с едни гладиаторки, дошли да се борят и фъргат по арената , а Вие какво не ги нарекохте - мързеливи, повлекани, разхвърляни.... ИЗВИНЕТЕСЕБЕ

# 356
Завършил е история в Пловдив. Мъ, четете я малко тая първа страница, бе.  Mr. Green Кратки биографични бележки съм добавѝло към снимките.  Mr. Green
Но всеки може да се обърка - за играта говоря.  Wink

Добре, че каза че има информация за участниците Joy някой беше писал че видял профила на анита във фб и била по хубава без преждата Joy напълно съм съгласна

# 357
Спомняте ли си от предишните сезони - сякаш нямаше такова лежане и препичане! То може и за 10 минути да са легнали, ама като все това ни навират!
Имаше особено Версамов докато беше там, но бе за кратко и епизодично, а и се сменяха. Сега едни и същи се пекат! Постоянно.
Дайте линк, не мога да си я представя Анита без шарения моп. А с него всъщност мие ли си косата, извинете за невежеството. дали не сърби много...

# 358
И какво точно е щяла да си организира от предната вечер, което да й помогне на следващия ден?  Thinking The one and only огън пак щеше да е зает.
Можеше да накисне боба, щеше да се свари мноого по-бързо. Simple Smile

Биляна, Анита във видео визитката е без цветните плитки - https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url= … 2NBdh2z050J25BSIy

Ето едно скрийншотче, ако не ти са гледа видеото -

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 14:24 от Ензим Бéндер

# 359
  • Великобритания
а бе и аз имам уважение към по възрастните от мен , в случая - Дарина , ама егаси , не може да си толкова флегматичен бе ,
кво толкова има да се сложи един боб - режеш лук , моркови , зеленчуци още квито искаш , и го слагаш да ври , не разбирам къде е философията .. може би Иван С. ще ми отговори
работи верно , прави некви неща , ама вместо за минути , тя ги точи за часове , тва с каква цел е - само тя си знае , обаааче много много дразни , и с тоз поглед като на оскубано момиченце , хич не ѝ отива на годините .. а бе жена на години си , раз-прас и готово , тя "вечно недоизканата" е 7 дена път с камили , ай сиктир

Общи условия

Активация на акаунт