Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 61 590
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Не съм много съгласна, че Анита не е подредила правилно четвъртата и петата игра. Предполагам си е мислела, че от висенето ръцете й ще са изтръпнали и трудно ще кове. А че сама се прецака с дъските, е напълно вярно. Божидара си се възползва, като видя, че няма как да я настигне. Но нямаше никакъв смисъл Анита да се напъва да кове на пълни обороти. Може би адреналинът й беше в повече и не е успяла да размисли. Но можеше да забави темпото, и тя да се протяга и да полягва. Така хем щеше да си вземе играта, хем да си съхрани силите за висенето.
Подразни ме дудненето на Иван и Андрей, докато момичетата се опитваха да запомнят плочките на таблото. Но най-вече ме издразни, когато казаха на Анита да не говори, че ще се отказва от висенето, защото, видите ли, обърквала Божидара. Изобщо, яко им личи, когато подкрепят някой от дуелистите. Спомням си дуелът на Диана и Ивона, в играта, когато трябваше да пренасят вино с маркуч. Тогава Андрей каза нещо в смисъл, че в дамаджаната имало не знам какво количество вино и лигите на Ивона. А при Дианчето какво точно имаше?!

# 631
На играта с калта и плочките Иван не спря да дрънка нещо на Божидара, като знае, че така я разсейва. При Анита не е дрънкал толкова. Та не мисля, че са подкрепяли толкова Божидара. Wink

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 15:14 от Ензим Бéндер

# 632
  • София
Изгледах я Анита сега, изобщо не можах да я позная... Изглежда много по-голяма. Разказа как се се запознали с Лъчо, че е работила като татуист, някои от нейните татуировки си ги е правила сама. Сватбата вероятно щяла да е на 01.04.

# 633
   Симпатична изглежда Анита в предаването "Преди обед", в което даде интервю.

Алек дали няма да бъде обиден на Валерия? Не разбрах много от промото какво ще се случи довечера? Видях, че Алек е сърдит и вика на Валерия или пък може би това е била Виолета! Руса жена видях.

Този Шуши кой ли е? Да не е тайнственият любовник на Валерия?

# 634
Шуши е жена във фермата, а изпращача е Пешо

# 635
По-скоро Шуши е Валерия, а Пешо е възлюбеният ѝ навън. Обаче като знаем как монтират промотата, може да се окаже, че посланието въобще не е за нея.

# 636
  • София
Да, то нали уж голяма тайна тая нейната връзка, пък сега този директно с името си да излезе...странно.

# 637
Да, то нали уж голяма тайна тая нейната връзка, пък сега този директно с името си да излезе...странно.
Ами то всъщност това трябва да е някъде 2-3 седмица след като започнаха да ги дават по тв, а тя тогава още нищо не беше казвала за него. Ще видим довечера!

# 638
По-скоро Шуши е Валерия, а Пешо е възлюбеният ѝ навън. Обаче като знаем как монтират промотата, може да се окаже, че посланието въобще не е за нея.

И аз мисля, че Шуши е Валерия.

# 639
И аз си мисля, че Шуши може изобщо да не е Валерия.Не знам този нейния как ще реагира като я гледа как цял месец се натиска с Алек.Но пък знае ли човек , може да се е осъзнал че е на път да изгуби Шушито и да е изпляскал плаката и звучното име Пешо.

# 640
    Хахха зайчето ще му избяга и Пешо ще хвърли плакат за Шушито, за да не я изгуби. Ех тези мъже.  Joy

Ще разберем довечера за кой е този плакат.

# 641
Всички искаме Шушито да е Валерия Grinning А на промото още се вижда, че Алек е страшно разочарован.Дори ми се стори че очите му са насълзени.Не мисля че има някой друг във Фермата,който да го разочарова толкова, освен Валерия.Но Алек сам си е виновен.И довечера вземайте кърпички, че ще бъде нещо страшно.Едни ревове, едни чудеса...И разбира се, пак възниква въпроса, дали този "Пешо" сам е поискал да прати съобщение на Валерия(ако е за нея), или продуцентите са го издирили и са му дали някой друг лев за да го направи.Надали ще разберем, но все пак...Този човек, който и да е той, не вярвам да знае с точност къде е Фермата.

# 642
  • София
Всички искаме Шушито да е Валерия Grinning
Аз не искам.  Laughing

# 643
  • София
И аз, 'ич ми не е. 😄

# 644
На мен пък ми стана смешно друго.Еми някак си хич не ми звучи тайнствено и бизнесменско това " Пешо"

Общи условия

Активация на акаунт