Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 726
  • 701
  •   1
Отговори
# 105
Кристи, Нандин - хахахах - вече съм +10.Rolling Eyes  Но е факт, че всички лекари до момента ме предупреждават да не качвам много килограми. Flushed Надявам се, да успея наистина.

Кристи, ти нещо ново около теб? Мушмул тръгна ли на ясла?

# 106
Кристи я чакаме пак в редиците бременна с близначки!  Praynig

Кети, не са ми изписвали утрогестан. Звучиш много притеснена, а според мен няма причина. Иди за твое успокоение да я измерят отново, но в клиника с хубава апаратура. Аз извън ЖК и Токуда съм ходила във Фемина и в Малинов при Чучумишев, и от двете места съм доволна + че има часове от днес за утре и не се чака.  Peace

Дънди, стискам палчета за хубави резултати!  Praynig И аз трябва да се заема по-сериозно с желязото, че последно беше тръгнало да пада, заедно с хемоглобина...край нямат тези добавки, денят едва стига.  Crazy

Стеличка, аз не исках да ви шашкам сега с тоз магнезий. Сигурно при повечето момичета е на горна граница. Явно просто при мен не се усвоява добре и ще сменя препарата.  Peace

# 107
Тормозя се с някакъв зъбобол тия дни. Сега го пазя за ваксина малкия и не го пускам на ясла.

# 108
Здравейте, момичета да се похваля вече в 20г.с.и 2дни макар и да не ги усещам моите момичета, но днес ги видях всичко е ок вече сме по 400гр. Измериха ми и шийката и тя е ок.Двете се разминават само с ден. Нормална фетална морфология.

# 109
Благодаря Ви момичета за подкрепата, ще се опитам да мисля позитивно и ще си изчакам прегледа!

# 110
Мистик като те чета с тези гъби все едно чета за мен.През цялата бременност и аз имах проблем с тях.Христов се беше видял в чудо и с мен.Слагам глобули чистят се и след 10 дни пак се появяват.Имах над 10 направени микробиологий.Но те не са страшни не се притеснявай.Както казва Михова гъбите са наши приятели.Много са упорити по време на бременност.Откакто родих изчезнаха.Стискам ти палци да се пребориш с тях.Много поздрави на Христов от мен. Laughing Laughing Laughing

# 111
Гале, ще му предам Grinning Мен много ме мъчат симптомите, веднъж съм имала гъбички, но освен течение, нищо друго не усещах. Сега е парене, боцкане, дискомфорт, направо откачам.

# 112
  • София
Лайти, айде сложи вече 1 линийка, че ти докато се наканиш ще родим  Joy

# 113
хахахаха
Мистик, Нандин е права - сложи една линийка да ти се радваме.Heart

# 114
Абе разглеждах ги, ама нещо не ми харесват, не мога да си избера. Това ми е друга драма, от хормоните ли е, не знам, но нищо не ми харесва, каквото й да си взема.

# 115
  • София
https://global.thebump.com/
Тук гледа ли

# 116
А на някои толкова им харесват линийките, че си стояяяяят, ли стоят, не могат да се разделят с тях Joy Галето например ще ражда утре/след един ден Wink

# 117
  • София
А на някои толкова им харесват линийките, че си стояяяяят, ли стоят, не могат да се разделят с тях Joy Галето например ще ражда утре/след един ден Wink
Ами значи ще я чакаме утре с хубави новини Simple Smile

# 118
  • София
Лайтииии, айде честита лентичка. Мн е хубава и нежна Simple Smile

# 119
 Laughing Laughing Laughing Утре ми е рано хайде догодина пак.Да Мистик много са силни симптомите и аз имах ужасно парене и дискомфорт през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт