Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се комбинира приемът на магнезий с желязо, витамин B12 и млечни продукти?
Кои храни могат да предизвикат контракции по време на бременност и трябва ли да се избягват?
Как мога да облекча носните секрети, докато приемам Клексан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се комбинира приемът на магнезий с желязо, витамин B12 и млечни продукти?
Комбинирането на приема на магнезий с желязо, витамин B12 и млечни продукти може да бъде предизвикателство поради различните интервали за прием. Обикновено се препоръчва да се консултирате с лекар или фармацевт за оптималното разпределение на приема на тези съставки, за да се гарантира максималната им ефективност и безопасност.
-
Кои храни могат да предизвикат контракции по време на бременност и трябва ли да се избягват?
-
Как мога да облекча носните секрети, докато приемам Клексан?
За да се справите с носните секрети по време на прием на Клексан, опитайте да прилагате инжекциите в паласките за по-малко болезнено изживяване. Освен това използването на шуслерсова сол No4 може да помогне за облекчаване на възпалението. Винаги е добра идея да се консултирате с лекар, преди да опитате нови методи за справяне с нежеланите ефекти от лекарствата.
-
Какви са някои естествени лечения за гъбични инфекции по време на бременност?
-
Как да управлявам вагинално течение по време на бременност, докато използвам McMirror лечение?
Но е факт, че всички лекари до момента ме предупреждават да не качвам много килограми.
Надявам се, да успея наистина.

Мен много ме мъчат симптомите, веднъж съм имала гъбички, но освен течение, нищо друго не усещах. Сега е парене, боцкане, дискомфорт, направо откачам.