Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 786
  • 701
  •   1
Отговори
# 210
Сигме, ти си истински герой. Бих допълнила, добре че и детето и ти сте живи и здрави. ♥

# 211
Нандинче, сигурна съм, че всичко ще е наред! Браво за решението Kissing Heart Стискаме зъби докато дойде и нашия щастлив ден и това е Hug

Олив, стискам ти много палци!!! Hug

# 212
Олив, много се радвам, че писа!  Hug Хайде още поне 2 седмички да се задържат бебчетата при мама. Стискам палци всичко да мине възможно най-леко за теб и да се радваш на живи и здрави дечица като му дойде времето!  Praynig

# 213
  • София
Олив, невероятен герой си! bouquet Стискам палци всички вие да сте добре и да мине леко!

Нандин, сигурна бях, че решението ти ще е такова! Hug Всичко с малкото ще е наред! Praynig

На моята бебка дупчицата между камерите на сърцето още не се е затворила, въпреки това с Михова ще се видим пак, защото се надяваме да се затвори до раждането. Praynig

От два дни освен краката и ръцете ми се подуват, нещо да ходя да изследвам утре, идеи? newsm78

# 214
Урея, креатинин, протеин.

# 215
  • София
Кристи, под протеин имаш предвид белтък и албумин ли?
А урина дали да дам?

# 216
  • София
Благодаря за подкрепата и съветите, момичета!  Hug
Повечето сте се сетили за кой става въпрос, но това вече не е от значение.
Ливче, вчера записах час за петък точно във Фемина. Благодаря и утре ще споделя какво е станало.
Олив, ти си герой! Пожелавам ти всичко да мине по най-лекия за теб и малчовците начин!

# 217
Нандин, всичко ще е наред. Радвам се, че взе това решение без да даваш излишни пари на вятъра и да правите инвазивни изследвания. Софтмаркер си остава само един софтмаркер без други симптоми.

Олив, и аз често си мисля за теб, герой си ти. Стискай още малко, за да са с по-голямо тегло мъничетата. След това ще тичаш достатъчно след три шушона.

Аз искам са се похваля, току свърши моя последен работен ден и сега пътувам към лекарката за контролен преглед. Прекрасно усещане е да знам, че от утре основната ми задача е да се подготвям за моята рожба. Пък и нашите идват утре да ми помогнат за всичко Hug

# 218
Кристи, под протеин имаш предвид белтък и албумин ли?
А урина дали да дам?
Да, това имах предвид. Пиша в движение Blush

Урина засега няма смисъл. Помня, че Христова беше казвала, че ако е стигнало до урината, вече е много изтървана работата, та затова първо кръв се дава. И се следи кръвно всеки ден.

# 219
  • София

Мерси, Кристи! Flowers Bouquet
Утре сутрин ще я свърша тая, явно ще трябва и апарат за кръвно да си купя. По принцип съм с ниско, ама знам ли?!

# 220
Елдорадо, няколко лекари ме предупредиха, че високото кръвно по време на бременност няма симптоми - просто трябва да се следи. Вземи си механичен апарат, показват по точно. Има такива, с които и сама можеш да си мериш кръвното. Но ако не можеш да се справиш вземи електронен и поне 3 пъти седмично го мери. Иначе при задръжка на течности, можеш да пиеш шуслерова сол номер 8. Смучеш на ден по 2-3 таблетки или ги разстваряш във вода. На мен ми действат веднага. Можеш да пиеш и компот от кайсии, да ядеш зелени банани или сушени плодове от кайсии. Доста добре действат при отводняването.

# 221
  • София
Аз току що бях на кардиолог... изписа ми небилет и допегит Sad и общо взето да си живея залипнала с апарата за кръвно... по 4 пъти на ден...

# 222
Аз току що бях на кардиолог... изписа ми небилет и допегит Sad и общо взето да си живея залипнала с апарата за кръвно... по 4 пъти на ден...

Ех, Нандин, важното е, че сте го хванали на време. Бебо ще е добре и ще си расте.

# 223
Потвърждавам, четири пъти на ден се мери кръвното, особено третия триместър. А прееклампсията понякога не е свързана с кръвното изобщо. По-скоро изследванията подсказват вероятност от такава.

# 224
  • София
Аз си бях така 9 месеца! Simple Smile
Браво, Олив. Все чета и чакам да разбера как си! 32 г.с. с 3 бебока си е супер. А и още 2-3 ако издържиш, ще си върха!!

Общи условия

Активация на акаунт