Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 782
  • 701
  •   1
Отговори
# 195
Рени, чета и си спомням какви му бяха реакциите спрямо мен - отдавах го на бременните си хормони...
Беж за второ мнение в Надежда, Фемина или Щерев...където прецениш!

Спокойствието ти е най-важно за теб и бебка!

Скрит текст:
На прегледите чух от него ред коментари за негови колеги, а най-много ласкателни за самия него - няма нужда от циганка да го хвали  Mr. Greenтака и за негови пациентки, вкл. с голям проблем и чакащи без шанс да влязат - е, и аз попаднах в такава ситуация и разчитах на неговите колеги.... изводите си ги направих сама.

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 09:04 от lady_Joy

# 196
Според мен, отиди при Сигридата. Не се случва често да го препоръчвам, но има много опит и предполагам, ще има идея как да помогне.

И аз за него си мислех, но май се чака доста за час. Само това ме отказва. Иначе съм готова да чуя какво ли не, но само някой да ми помогне.

# 197
Ох вече 32г.с. и още не съм родила, а ме бяха нагласили за секцио началото на 30та. Аз съм добре и всичко е мирно и тихо като съм легнала по гръб. Стана ли, разваля ли позата, се почва адски дискомфорт. Ама малко остана, види му се края... Искат да ме чакат още 1-2седмици, да видим дали ще изтрая. Но общо взето мина най-кошмарната част. Simple Smile
А аз ви стискам палци и ви пожелавам най-добрият финал на всички! ❤

# 198
  • София
Олив - стискаме палци - колкото можеш повече да издържиш - толкова по-добре.

Момичета, моля за мнение ако някоя е пила протеина Прегнако - вчера ми смениха Фрезубина с този. Поръчах го вчера - сега ходих да го взема и като му видях мерителната лъжица /черпак/ направо ми стана лошо - то една опаковка от 300 г ще ми стигне само за 6 дена. Та ако някой го е ползвал и  изкаже мнение ще съм много благодарна- може на лични да не спамим темата.

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 12:33 от kiksito

# 199
  • София
Ох вече 32г.с. и още не съм родила, а ме бяха нагласили за секцио началото на 30та. Аз съм добре и всичко е мирно и тихо като съм легнала по гръб. Стана ли, разваля ли позата, се почва адски дискомфорт. Ама малко остана, види му се края... Искат да ме чакат още 1-2седмици, да видим дали ще изтрая. Но общо взето мина най-кошмарната част. Simple Smile
А аз ви стискам палци и ви пожелавам най-добрият финал на всички! ❤
Трудно е миличка, но нека бебоците седят в мама възможно най-дълго. Ако си кротуват там, стискай зъби и не давай зор.
 bouquet

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 12:37 от Nandin

# 200
  • UK
32 седмици ми се виждат космическо постижение, Олив. Кураж, сигурна съм, че накрая е най-трудно, но пък и малко остава до най-чаканата среща!

# 201
Оливвв, прекрасна новина. Стискай кълки и колкото се може повече изкарай, стига и сладурите да мируват.

Киксито, не съм го пила този протеин. И той ли се води медицински? Защо ти го сменят?

Мистик, много съжалявам за мъките ти, които край нямат. Дано се намери някакво разрешение.

# 202
  • София
Дънди бях го вигнала миналия месец с фрезубина на 64, но сега месец по късно общия белтък ми е паднал на 60 /е от време на време съм проускала някой доза/. Този новия бил много по силен и специално за бременни и според док само с него ще мога да си вдигна стойностите за около месец. Бебетата щели да си дърпат все повече, а за мен не било добре да съм с нисък белтък за раждането.

# 203
Киксито, да - така си е. Ще го имам предвид и него. Аз трябва да пусна изследванията и ще видя какви са ми стойностите в момента.

# 204
  • Пловдив
Олив, браво мадам! Ти си истинсни герой 32ра седмица е чудесно! Стискай кълки до 34та, нали и ти се беше нагласила за тогава, така че планът трябва да се изпълни! 😄

# 205
Олив, днес се сетих за теб и специално откраднах няколко минути, за да прочета какво се случва. Ти си истински герой!!! Браво на теб!!! И на мъничетата! Сигурно е много трудно... кураж! ❤
Нандин, когато се появи малкото човече спираш да живееш за себе си. То е целият ти свят и е толкова перфектно, такова каквото е! Подкрепям безрезервно решението ти.

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 13:49 от Clear

# 206
Момичета така като ви чета пиете протеин, изследвате си белтък- това вашия док ли преценява да се пуска спецялно или вие си го пускате

# 207
Лелейййй Олив. Риспект. Аз едно дотогава не успях  Hug

Ето пишат за вас и в новините  Mr. Green http://dnes.dir.bg/news/bebeta-michin-dom-26487435?nt=4

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 13:57 от sigma

# 208
  • София
Сигме, не дей така. Звучиш, все едно се чувстваш виновна, а не си.
Важното е че детенце е живо и здраво  Hug bouquet

# 209
А Надин, честно не се чувствам виновна. Така е трябвало да стане- станало е. Разведох се донякъде и заради това. Мъжът ми не успя да преглътне ранното раждане на детето и впоследствие последиците от него. Амааааа минало заминало. Важно е, че сега детето е живо и здраво.

Общи условия

Активация на акаунт