Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 774
  • 701
  •   1
Отговори
# 180
Ketti, през сайта на Надежда има форма за онлайн записване на часове. Случайно имаше за днес в 13:00 часа свободен при Ослеков. Иначе и аз ходя на спешния.

Лив, не знам къде да отида. Исках да посетя една лекарка по кожно-венерически болести в Александровска,
но се оказа, че е в отпуска до края на месеца.

# 181
Според мен, отиди при Сигридата. Не се случва често да го препоръчвам, но има много опит и предполагам, ще има идея как да помогне.

# 182
Надин, нали си в МД. Скокни до петия етаж и питай Дяволов какво да правиш.

# 183
  • София
Сигме, няма смисъл.
Дори да има нещо, няма как да се поправи.
Ще си бременея и няма да мисля повече, така и така съм решила, че няма да го махам

# 184
Да, но имаш още 18 седмици, в които вместо да се притесняваш може да си спокойна, че на момчето нищо му няма.
И да не ти говоря празни приказки- за Дауне е едмаркеиинствен маркер нослето. Измерват се още сърдечния пулс, разни други кокаляци  и още неща, които съм сигурна че си изчела.

Спомням си един репортаж, който казваше един доктор- не знам защо майките толкова се страхуват от Даун, при условие че има и доста по страшни болести.

# 185
  • София
Точно сигме, защото ги знам всички тези неща, реших да не го мисля повече.
Като ида при друг доктор, няма да ми каже нещо, което не знам.
А и никой не е поставял диагнози. Просто риска в случая е по-голям и са длъжни за ми го кажат.

# 186
  • От Луната
Нандинка, и все пак ще те гложди. Второ мнение след седмица може да ти подсигури спокойствие.
Вярвам, че младежа е здрав Wink, но е важно и ти да си спокойна.

# 187
  • София
Нандинка, поздравявам те за решението ти, въпреки, че съм сигурна, че всичко ще е наред с малкия сладур. Много харесвам чипите нослета!
Мистик, стискам палци да пребориш по-бързо този проблем.

Аз след ФМ в понеделник съм как да кажа... ужасно объркана, затова взех решение да отида на друго място. Не съм си мислила, че и аз ще бъда от разплаканите и хлипащи майки, но .... (въпреки, че знам, какво е отношението на този док към повечето му пациентки...). Както и да е, да не ви натоварвам излишно...
Аз вярвам, че при нас нещата са ок и не съм направила нищо с което да застраша живота на детето ми (в което ме обвиниха най-безцеремонно и грубо). Щях да ви питам някои неща, но вие вече сте ми отговорили в предишните ви постове. В петък записах час на друго място и ще помоля за малко палчета от ваша страна.

# 188
Рени, какво те тормози?

# 189
  • София
Кристи, много неща ме тормозят... Най-много ме тормозят думите на док, които още отекват в главата ми: "Мръдни (тъй като ММ беше застанал леко зад мен). Тая иска да убие детето ти, че и себе си иска да затрие!"
Просто главата не ми го побира. Не ми обясни абсолютно нищо, защото явно беше доста ядосан, че даже и не искаше да говори с мен. С половин уста ми казаха, че "уж всичко е наред", но като те посрещнат с горните думи едва ли ще повярваш, че е така....Другите подробности ще ги спестя, за да не ви затормозявам излишно. Ако някой иска, ще му разкажа по-подробно на лични, защото не искам да всявам паника и негативни емоции на момичетата.

# 190
Кой се държа така?! Сигридов ли? Щото за друг не се сещам да реагира по подобен начин :о

# 191
  • София
Рени не се притеснявай - иди и при друг лекар за да си спокойна.
Кристи предполагам че е той. Вчера и аз бях при него-не беше много благосклонен - доста страхотии трябваше да изслушам заради падналите стойности на белтъка ... и не само.

# 192
Рени, излишно е да ти казвам, че този док, ако не си е пил хапчетата и е станал на криво е в състояние да разреве доста майки без повод. Аз сигурно щях да му тегля една дълга познавайки себе си и голямата си уста.
Така че горе главата, зарязвай го и при Михова с пълна пара или при някой друг нормален доктор.
Повтаряй си като мантра че е луд и всичко ще е Ок.

# 193
Рени, ама как е възможно такова отношение?!?!  ooooh! Направо умът ми не го побира. Не се връзвай и идете на място, където ще се държат адекватно.

Аз съм много доволна от Фемина, била съм при 3 различни лекарки и всички бяха мнооого мили и внимателни и обясняваха супер подробно къде какво замерват и това какво означава. Не се чака и е спокойно и приятно, всички са много мили и внимателни.  Peace

Ще ти пиша на лични да не спамя тук, но ти се опитай да забравиш тази неприятна случка, всичко ще е наред с бебчето. Има стотици хиляди момичета, които не са следвали предписанията на този точно док и си имат живи и здрави дечица...  Naughty

# 194
  • София
Ренииии   Hug
Аз защо отказвам да стъпя при него.
Я моля ти се не му се връзвай, явно е бил в абстиненция.
Всичко ще е наред миличка

Общи условия

Активация на акаунт