Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 762
  • 701
  •   1
Отговори
# 165
Консултирах се с хематолог и вече пия железен препарат,но стимулацията ми трябва да започне след 7 дни и не знам до колко ще се подобрят показателите.

# 166
Анемията има значение при трансфер, но в тая тема си пишат за забременяване:smile:то след инвитро. Simple Smile

# 167
За 7 дни няма да има ефект. Колко ти е хемоглобина?
Следи и б12, защото то също влияе на хемоглобина.

# 168
Хемоглобина ми е 123,при долна граница 119,проблема е по-скоро желязото,което е 8.5 при долна граница 10.5., Б12 не съм изследвала,но приемам под език,един път на ден.

# 169
  • София
Момичета, взех решение и току що го казах и на док.
Няма да правя никакви изследвания, просто са безмислени в случая. Така или иначе съм решила, че ще родя това дете.
Знам как преживях аборта миналата година. Та знам, че не бих понесла решение да убия детето си.
Ще гледам на пред и ще вярвам, че бебо е здрав Simple Smile

# 170
Браво, Нандин - подкрепям те с две ръце и те прегръщам силно. Вярвам, че бебо ще се появи жив и здрав и ще е прекрасен чипоноско, който ще лудува и ще ти носи радост. Сега продъжавай да се наслаждаваш на бременността си до щастлив финал. Kiss

# 171
Нандин, ти си много силна жена. Браво за решението, малко хора биха постъпили така.Heart Вярвам, че всичко ще е наред и ще се радваш на здрав млад чипоноско Heart Eyes

# 172
Естетсвено, че ще в здрав. Най-хубавото и здраво дете ще си имаш. ❤
Аз днес ходих при Ослеков, понеже Христов е отпуска. Набъбнали са ми някакви кондиломи Sad явно съм си ги имала и преди, но те не се лекуват. Взе ми пак секрет за микро и ми изписа Полижинакс. Като му казах, че от дискомфорт не мога да спя, той ми отговори: “Ами тогава няма да спиш”. Имам чувството, че никой не разбира какъв е ад, да не говорим за страха от инфекция, точно в тия седмици, не знам къде да отида и какво да направя вече.

# 173
  • София
Браво, Нандинче! Ще родиш прекрасно, здраво бебче! Kissing Heart

# 174
  • София
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug  bouquet
Дано имаме само хубави новини в темичка от нук на татък

# 175
Естетсвено, че ще в здрав. Най-хубавото и здраво дете ще си имаш. ❤
Аз днес ходих при Ослеков, понеже Христов е отпуска. Набъбнали са ми някакви кондиломи Sad явно съм си ги имала и преди, но те не се лекуват. Взе ми пак секрет за микро и ми изписа Полижинакс. Като му казах, че от дискомфорт не мога да спя, той ми отговори: “Ами тогава няма да спиш”. Имам чувството, че никой не разбира какъв е ад, да не говорим за страха от инфекция, точно в тия седмици, не знам къде да отида и какво да направя вече.
Мистик как си уреждаш часове толкова често?На мен доктора ми казва дата на следващ преглед и дотогава не мога да отида,освен до спешния кабинет

# 176
  • София

Нандинче,ще има само хубави новини.Вярвай го Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 177
Нандин,сигурна съм че такива малки разлики в измерванията няма да са решителни и твоето дете е абсолютно здраво.Кураж и не го мисли!
Мой съвет е да направиш една консултация с д-р Михова ще ти подейства много добре нейното спокойствие и увереност.

# 178
Nandin,
Напълно те разбирам и подкрепям за решението. Сега само хубави мисли!

# 179
Нандинче, браво за избора, който си направила!  Hug Важното е да си в мир със себе си. Пък аз силно вярвам, че ще си имаш живо и здраво детенце с малко красиво носленце.  Heart Eyes

Мистик, ти в Надежда ли се следиш? Ама какво е това отношение? ooooh! Защо не идеш и другаде за още едно мнение...знам ли дали няма да предложат някаква алтернатива. Ти вече пробва какво ли не...дано сега този Полижинакс да помогне вече.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт