Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 751
  • 701
  •   1
Отговори
# 150
Момченце е на Надин, но и аз съм сигурна, че е здравичко Hug

# 151
  • София
Нандинче,според мен,ако имаше нещо щяха да го видят до сега.При нас Михова започна да ни говори за този тест още от самото начало,заради годинките ми-42г..За амниоцентеза ,каза че не би я правила,като има в предвид колко много операции имам.Но на прегледите се оказва,че всичко с бебчето е добре.Развива се ,расте дори със седмица напред.Силно вярвам,че и твоето бебче е здравичко ,и ще е един прекрасен  чипонос  сладур  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 09:52 от bisko72

# 152
Мацката с тризнаците да дойде да кеже как е.

# 153
  • София
Нандинче, сама казваш- колко много го обичаш това бебе! И че не би могла да го махнеш дори да излезе нещо! При това положение мисля, че няма смисъл да даваш тези пари за тест за Даун или друго. Просто вярвай, че нищо му няма на бебето (а и аз не се съмнявам, че е така), обичай си го все така, а с времето и все повече и ще видиш какво здраво бебче ще родиш. А с тези парички ще му купиш нещо хубаво! Прегръдки

# 154
Олив в 7-я месец е влязла, да не е родила? Дано всичко е ок с бебетата Praynig
На Надин твърдо му сменихте пола на младежа.

# 155
Редактирах - извинявам се, мноооого съм смотана!!!

Електра - благодаря, не знам защо така се заблудих...

# 156
  • София
Редактирах - извинявам се, мноооого съм смотана!!!

Електра - благодаря, не знам защо така се заблудих...

И аз се редактирах,:-) Simple Smile Simple Smile Сори:-) Simple Smile Simple Smile

# 157
  • От Луната
Нандинка, много много много ти стискам палци и те моля да идеш при още един лекар на друг ехограф. Знаеш аз кой бих препоръчала, но дори да не е той, просто нека погледне още някой.
Аз не бих рискувала с амнио на този етап, а за пренатест пари не бих дала. В Малинов мисля че около 300лв е само за Даун, но бих решавала след като чуя още едно мнение. Ако и другият лекар каже че е така, вече бих го мислила тоя тест. За спокойствие ...
Като си забременяла в Надежда не е казано че трябва всичко да е там. Обади се в Малинов и попитай, само да знаеш каква точно е цената. А вече ако решиш ще им кажеш резултата. Честно казано Надежда малко ме разочарова за пореден път Sad

# 158
На амниото и пренатеста съм на мнението на Синеока. И аз мислех да пиша, че съм чела, че в Малинов е най-евтин, но се отнесох.

# 159
  • София
Нандинка, сигурно просто си е с малко носле бонбончето! Стискам всичко каквото имам тревогата да е фалшива. Hug

# 160
  • UK
От сърце желая всичко да е наред, Нандин! Вярвам, че ще е и просто ще имаш бебе с малко носле (в моето семейство повечето сме с големи носове, мечтата ми е детето ми да е с малък, като мъжа ми). Аз също не бих го махнала на този етап - това си е твоето бебче!

Аз съм малко притеснена - от събота започнах да намалявам утрогестана, в понеделник имах едва забележимо зацапване (дори не мога да определя цвета - тъмно розово-кафеникаво) - не повече от 1 капка, примесено с обичайното бледо вагинално течение, вчера също, днес пак и само сутринта. Продължавам с гаденето сутрин, макар и вече да намалява. Чудя се дали има от какво да се притеснявам. В петък имам ехографски преглед.

# 161
Ljoli,
Чуй се с лекаря по тел. Може да реши да продължиш без да намаляш още малко, щом получаваш такива ефекти.

# 162
Здравейте момичета! Като минали по пътя на инвитрото,може ли да ви попитам,имали ли сте проблеми с желязото и хемоглобина преди и по време на процедурата и оказа ли влияние това на крайния резултат? Трябваше да започнем стимулация този месец,но се оказа, че са ниски и някак си не съм спокойна...

# 163
Здравейте момичета! Като минали по пътя на инвитрото,може ли да ви попитам,имали ли сте проблеми с желязото и хемоглобина преди и по време на процедурата и оказа ли влияние това на крайния резултат? Трябваше да започнем стимулация този месец,но се оказа, че са ниски и някак си не съм спокойна...
консултирала ли си се с Хематолог ,да ти назначи терапия и да влезеш в границите на нормата щом е нисък.За бъдеща бременност няма да е ок ниските стойности.

# 164
При нисък хемоглобин лигавицата е кофти и възпрепятства имплантацията.

Общи условия

Активация на акаунт