Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 792
  • 701
  •   1
Отговори
# 240
А според мен трябва - защото те показват кръвното от бъбреци, сърце или от нерви се вдига.

# 241
Мерси за милите думи, момичета....Така ми топлите на душата.... Heart Eyes
Аз пак си лежа и не ме свърта на едно място. Затова съм си набавила книжки и чета, чета.. Успявам да заспя по някое време презнощта в 2-3-4, сутрин ставам около 7 и край- няма повторно заспиване. Някой път чат-пат подремна и на обяд преди визитациите от близките. През другото време грам не мога да спя, не знам какво е това чудо, преди си спях. Уж ми се спи, а не мога да заспя. Вълнение ли е, какво е.  Flutter Вдигат ръце понякога от мен в болницата, като ме друсне нервата заради недоспиването или каквото и да е друго, но най-вече от недоспиването. Grinning Иначе общо взето се слушаме едни други с персонала,най-вече аз тях де! Simple Smile

# 242
Чаша топло мляко пробвай.

# 243
  • София
По време на бременност кръвното се вдига. С напредването й, все повече. На мен доц. Христова ми вдигаше дозата Допегит всеки път щом видеше дори и малко по-високи стойности. Последната седмица бях на 4х2 и едвам я издържах. Вдигах го до над 150/100. Но това беше 39г.с. Мисля, че поддържането на по-ниско кръвно ми помогна да износя бременността си до 39г.с. и ме предпази от прееклампсия!

# 244
Ох, Олив, много хубаво, че стигна до тук, аз съм спокойна вече за теб и дечицата Hug
Надинчето прекрасна, измъчихме я с тез разходки вчера, няма повече, обещавам bouquet

За кръвното да ви кажа, че и аз мерех по три пъти на ден и Панайотова ми беше казала ако вдигна повече от 130/90 да й звъня веднага. Но не се случи. Вдигнах го чак, когато ми казаха с Михова, че трябва незабавно да постъпвам за раждане Crazy Не заради кръвното обаче.

# 245
  • София
Дадох кръв и урина за всеки случай. Ще чакам резултати след 14ч.
Снощи мерих кръвно, беше 90/60, аз по принцип съм си с такова. Днес ще се сдобия и с апарат и ще меря по три пъти на ден.
Дънди ще я пробвам тази Шуслерова сол, че пръстите са ми като кебапчета. И това от 3-4 дни, преди това само краката ми ставаха на тупан.

# 246
Между другото с механичен е много лесно, стига да му хванеш цаката и наистина е най-точен Simple Smile

# 247
Нормално ли е в 26 г.с да се повръща периодично?А главоболие?
Изпитвам ужас от напъните в корема от повръщане да не се отразят на шийката....Confused

# 248
Елдорадо, пробвай. На мен ми помага. Дори комбинирам с номер едно за укрепване на съединителната тъкан, защото това ми е слаба страна.

Кети, да не те е хванал грипа, който в момента върлува? Много ми прилича по симптоми на това.

# 249
Елдорадо, пробвай. На мен ми помага. Дори комбинирам с номер едно за укрепване на съединителната тъкан, защото това ми е слаба страна.

Кети, да не те е хванал грипа, който в момента върлува? Много ми прилича по симптоми на това.
Незнам Dundy,други симптоми има ли?

# 250

Незнам Dundy,други симптоми има ли?

Висока температура и отпадналост.

# 251
Кети, ако си завишила леко асат и алат, ако си натоварила черни дроб от някакви лекарства, които приемаш симптомите са точно такива.

# 252
А какви чайове може да си правя?

# 253
А какви чайове може да си правя?

Най-безопасен е чаят от суров джинджифил - режеш на тънки ленти - попарваш, добавяш мед и резен лимон. Но също без да прекаляваш можеш да пиеш лайка или липа.

# 254
Топла пилешка супа ( прозрачен бульон) - лекува всичко.

Общи условия

Активация на акаунт