Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 799
  • 701
  •   1
Отговори
# 255
Да споделя как продължава моята драма. Микробиологията от сряда излезе и според нея вече няма кандида, няма и други микроорганизми, но симптомите ми са все същите. На прегледа Ослеков каза, че вижда кондиломи (преди години имах, не са от високорисковите, горих ги, но той вируса си остава в кръвта). Странното е, че тогава нямах подобни симптоми. Избщо всичко е много странно.

# 256
Мистик, все пак имаме на половин добри новини. Знам, че по време на бременност е нормално да се обострят редица симптоми съпътстващи хронични състояния. Всичко е много странно при теб, но все пак е хубаво, че няма кандида и други микроорганизми.

# 257
Мистик, и аз мисля, че това са по-скоро добри новини - няма инфекция.  Peace  За тези кондиломи не може ли да се направи нещо сега докато си бременна, за да ти се облекчат симптомите? Иначе Дънди е права, че по време на Б могат да се появят какви ли не неща или да се обострят други... ooooh! Хубавото е, че с раждането всичко се връща към нормални граници с времето, така че явно само търпение му е майката до тогава.

# 258
  • София
Мистик, поне малко можеш да отдъхнеш.
Иначе, че се появяват всякакви щуротии -  така е! Аз пък още първия триместър се сдобих с еритема нодозум, даже искаха да ме вкарат в болница и да се лекувам с кортикостероиди. Отидох до Кожния в Александровска и от там ми казаха да си ходя и като родя да се върна за лечение.

Резултатите ми излезнаха:
Общ белтък - 63,40 реф. 65,00 - 87,00
Албумин - 37,20 реф. 35,00 - 52,00
Креатинин - 54,00 реф.25,00 - 85,00
Урея - 2,50 реф.2,50 - 8,30

А урината се чудя само за:
Седимент - Левкоцити - <1 на поле реф. <4
Седимент - Еритроцити - <1 на поле реф. <2
Седимент - Плоски епителни клетки - 3 на поле реф. <5

Доколкото разбирам кръвта е добре, от урината тоя седимент не ми е много ясен, кръвното ми е ниско. Значи просто задържам течности явно?

# 259
Елдорадо, изследванията са ти Ок. Нямаш повод за притеснение според мен. Пробвай с луслеровите соли за задръжката на течности. На мен ми помагат.

# 260
Мистик, аз подобни симтоми имах от интимния гел - изсушаваше, смених го и се оправиха нещата.
 Може да е някаква алергична реакция към ежедневни превръзки, ако ползваш.

# 261
Ползвам и гел и ежедневни превръзки, но те са от тези най-тънките на Либрес, без аромат, без нищо. Интимният гел е Лактацид, не ми дразни, както шампоана примерно като се стича. Но е странно наистина, защото дискомфорта е на голям участък от кожата, на който видимо нищо му няма.

А този път в микрото пишеше само Кандида отрицателна, а по принцип нали пише, че не се изолират аеробни микроорганизми. Та писах на администрацията и ми се обади Белкин да ми обясни, че съм нямала нито аеробни, нито анаеробни микроорганизми. Обаче пък левкоцитите са си високи 10-15. Thinking

# 262
  • София
Аз пък да ви се оплача.
Както казвах, че високо кръвно не съм засичала, така одеве бях с 170/не знам колко (след 170 нищо не чувах какво казваха...) след 1/2т. Допегит сега е 145/90

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 20:59 от Nandin

# 263
Mystic, пробвай интимния гел на себа мед, от много години го ползвам и от тогава забравих, какво е гъби и дискомфорт.
https://beautycosmetic.biz/sebamed-intimen-dush-gel-p-12449.html … t61v3ebt6is80kg15

# 264
  • София
Нандин, какво е това кръвно, ужас... Shocked Аз вчера бях с 90/60.

Момичета, мога да се похваля от днешната ФМ. Ужасно ме успокои докторката, беше много любезна и всичко ми обясни много подробно. Няма място за никакво притеснение.  Каза да излезем на ресторант, да пия една чаша вино и да събирам сили и нерви за след 4 месеца, когато ще са ми необходими. Девойката е 420 гр. и аз все пак си мисля - не е ли слабичка (все да има да мисля нещо....), иначе си отговаря точно на седмиците. Между другото малко ни се беше нацупила. Сигурно и на нея много й дойде тази седмица, но пък много риткаше и все повече почвам да я усещам постоянно. По едно време беше застанала точно зад пъпа ми и докторката се шегуваше, че  ни подслушва какво си говорим...  Simple Smile

# 265
Аз пък да ви се оплача.
Както казвах, че високо кръвно не съм засичала, така одеве бях с 170/не знам колко (след 170 нищо не чувах какво казваха...) след 1/2т. Допегит сега е 145/90

Нандин, направо не е истина. 🙄 Добре ли си сега? Принципно са нужни няколко дни, за да стабилизира, явно и стреса около малчо е дало отражение.

# 266
Оле, Нандинкоо. Прави си по чаша топло мляко или чай от липа и ходене на открито.

Индрише или  здравец сдъвкваш дръжката и бута кръвното!Аз имам по една саксийка у нас, ако трябва да ти пращам.

Рени, много готина твоята докторка, верно бременните могат ли да пият по чаша 🍷 вино?

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 23:33 от Анонимен

# 267
  • София
Не знам момичета, такова кръвно не съм имала никога в живота.
Надявам се да е инцидентно. Ще си пия хапчетата и ще меря, пък да видим

# 268
  • София
Бременните могат ли да пият по чаша 🍷 вино?
Нямам представа. Аз по принцип не пия никакъв алкохол, така , че съм ужасно некомпетентна в тази област. Сестра ми каза, че си е позволявала няколко пъти да пие по малко вино, но цяла чаша не е изпивала.

# 269
  • София
Нандинче, направо ме разби с това кръвно. Добре, че е хванато все пак и взимаш мерки. Дано е нещо инцидентно. Hug

Рени, супер за феталната. Наслаждавай се сега на бременноста си. Flowers Hibiscus

Дънди, мерси за коментара на изследванията. Утре ги почвам солите. Flowers Bouquet

Няколко познати са ми казвали, че пият по чаша вино. Аз не съм пробвала. Само с чаша бира от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт