Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 816
  • 701
  •   1
Отговори
# 270
На мен алкохола в момента ужасно ми мирише - включително и ако някой е пил и проговори. Ужас.

Нандин, мисля, че емоциите и стреса около бебчо са ти са се отразили. Пий си лекарствата и се опитай да се отпуснеш. Всичко ще е наред.

# 271
  • София
Аз съм си позволявала чаша вино веднъж-два пъти месечно. Доколкото знам може пи 1 бира или 1 чаша вино Stuck Out Tongue Winking Eye

# 272
  • София
Нандинче, трябва повече да си почиваш! Какви са тези разходки с часове?! Wink
На мен доц. Христова ми беше казала ако го измеря високо (въпреки хапчето), да пия още едно и ако не падне да отивам в болницата!

# 273
Надинче, що така?
Оправяй се бързо, че сигурно и на момчето му е некомфортно.

# 274
  • В сърцето на любимия човек
Нандин - помисли си дали да не отидеш да полежиш за 3 дни в Надежда, малко да ти стабилизират кръвното. Не е шега работа, въпреки че вероятно е породено от емоциите ти в последните дни.

# 275
Nandin,
Такова рязко покачване е само от емоции.
Дано повече не се повтаря!

# 276
  • София
Ще го следя тези дни кръвното и ще видим как ще е. Ако трябва ще звъня на доц. Христова.
Иначе да, ще забравя за дългите разходка. Доц. Христова каза да лежа повече

# 277
Колко  често ви правят доплер при преглед? При мен засега всеки месец...

# 278
  • София
Всеки път като ходя при пренаталните специалисти правят и доплер

# 279
Лайти, аз преди много години имах ЧПВ и кондиломи и имах точно такива симптоми, като твоите, доколкото си спомням. Имах и раничка. Кондиломите ги махнаха някак (не помня много добре как, беше преди 10-тина години), дискомфортът си остана, ужасно беше. Отидох да ми изгорят раничката накрая и всичко приключи, до ден днешен, пупупу! Чпв не се беше изчистил, защото работех нощни смени и имунната система беше доста скапана, но като започнах нормална работа, се махна и той.
С две думи, според мен, всичко ти идва от отслабналата имунна система в момента.

Надинче, оправи ли се кръвното? Дано не се повтаря повече Praynig

# 280
Уф, Електра, ужасно е. Аз след като изгорих външните, ходих за раничката и при Тюфекчиева и при Карагьозов в Токуда, гледаха ме с колпоскоп и двамата бяха категорични, че не виждат вътре папиломи и няма нужда от интервенция. Сега не знам какво е положението, но каквото и да е, в момента не мога с нищо да ги третирам.

# 281
Ако имаш нужда може да се видиш с д-р Еленчев, голям професионалист, аз лично много го харесвам.

# 282
Да, може да измисли нещо. Аз ходих тогава при една доцентка на Лъвов мост, но не помня името й. Преди нея никой не искаше да я третира тази раничка и казваха, че няма нужда. Но е факт, че всичко се оправи след горенето.
Дано не се наложи да търпиш това през цялата бременност, а и след това, защото в началото е трудно да излезеш за каквото и да е Confused

# 283
Електра, да не е Цветана Дянкова? И при нея съм ходила.
Да, ще запиша час и при Еленчев, какво да правя.

# 284
Нандин,дано се стабилизира кръвното и да не се покачва повече така.
Мистик,преди години много бързо излекувах кондиломи с един крем “Алдара”,на не знам съвместим ли е с бременност.Беше само за външна употреба,но доста бързо се справи с проблема.Успех.

Общи условия

Активация на акаунт