Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 821
  • 701
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ето ме Simple Smile
Преди малко станах, в момента кръвното ми е 110/70 Simple Smile
Отварям една тетрадка и почвам да го записвам (досадно е Sad )
Дано повече нямам такива изненади като вчера. То от снощи си започнах терапията де, та се надявам та да го държи в нормални граници

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 12:06 от Nandin

# 286
Нандин, сигурна съм, че за 2-3 дена ще се нормализират при теб нещата. Спокойствие и повече ОМммм.Stuck Out Tongue Winking Eye Пий си таблетките, мери го редовно и като го заковеш на 110 на 80 си пушка.

Момичета, на момченца - да ви питам с един чисто практичен въпрос - продължава ли в БГ практиката за забелване на пишлетата на децата? В чужбина този метод се отрича и доста статии съм чела по темата, които го отхвърлят като ненужен и зверски. Вие какво направихте и как мислите? 

# 287
Нандинче, това вече е друга работа! И според мен стресът си е казал думата. Сега с лекарствата би трябвало да може да го дършиш в нормални граници! Само спокойствие, почивка и хубава храна!  Hug

Ренка, и тук да кажа, супер за резултатите от ФМ! Все с хубави новини да се разписваш до края и никакъв стрес повече!   Praynig

Мистик, палчета са намерите начин да преборите тоз проблем или поне да облекчите симптопмите до раждането!  Peace

# 288
Не знам момичета, такова кръвно не съм имала никога в живота.
Надявам се да е инцидентно. Ще си пия хапчетата и ще меря, пък да видим
Нандин,успокои се само.Всичко ни идва от стреса около бременността и е на нервна почва.Само спокойно макар и трудно всичко ще бъде наред......Blush

# 289
  • В сърцето на любимия човек
Дънди - педиатърката на Йоан го отрича. На месечните прегледи в началото тя само го проверяваше как е, да няма натрупани замърсявания, но детето ми е от малкото късметлии, които се раждат абсолютно забелени (без фимоза). Трябва във ваничката леко да подръпваш надолу кожичката, за да може ако има натрупана смегма да се избута нагоре, но без никакви опъвания. Някъде към 5-тия, 6-тия месец децата започват да си опипват тялото, за да го опознаят и първата работа като свалиш памперса е да си провери ценностите. Ако знаеш какво опъване пада...ти никога няма и да си помислиш да го пипнеш така, но по този начин момченцата сами се забелват. Ако към втората годинка (ако не се лъжа) все още не може да се покаже половината от главичката, тогава се налага хирург да довърши забелването.

# 290
  • София
Цитат
...да си провери ценностите...
Joy
Ми така де, ако са избягали  Joy

# 291
хахаха - проверяват си те всичко, то си е част от съзряването.
Пънче, благодаря ти за изчерпателния отговор.

# 292
  • Бг
Дънди, детски хирург ми е казвал, до навършване на 3 години на детето да не се пипа нищо по атрибутите.

# 293
Целият живот на мъжете се върти около пишка им  Mr. Green

# 294
Целият живот на мъжете се върти около пишка им  Mr. Green

хахахахахаа....Smile така си е....

# 295
  • гр.София
Нашата педиатърка ни караше да го забелваме. ММ свърши тази работа. На всеки контролен преглед педито проверяваше докъде сме стигнали и вчера остана доволна като видя, че вече е забелено.

# 296
Аз четох, четох и взех решение да не забелвам. Както Пънчето каза, те сами ще я свършат тази работа. Нашата педи изобщо не е отваряла въпрос, нито пък аз. Не го е и пипала, само топките му провери еднократно и това беше. Не давам на никой да го пипа!

Надинче, радвам се, че си ок Hug Записвах и аз, досада е голяма, но какво да се прави....

Лайти, не й помня името Sad

# 297
mistic преди 10 години ми откриха ЧПВ ( високорисков), реално кондиломи не съм имала, откриха ми го чного рано, тъй като паррньора ми по това време имаше кондиломи и от там пък аз се изследвах. Сега като се замисля си спомням две неща- години наред се лекувах с много силни лекарства за имунната система ( което ме навежда на мисълта че именно слабата имунна система може би при теб е причината за появата отново), и другото което е- още тогава лекуващия ме лекар ми каза интимните части- само с вода. Даже интимните гелове категорично ми ги забрани и така до ден днешен ( да чукна на дърво) не съм имала нито гъбички, нито кондиломи....
Сега се замислих за този вирус и си мисля че не съм питала АГ- то , дали ако съм имала вдаден момент папилома вирус, това е предпоставка за секцио ( с цел ако има нещо да не се предаде на бебо с нормалното раждане). Може и да ви се стори глупост това мое чудене в момента, но тогава бях на 19-20г и не съм мислила въобще за деца и раждания и не съм проучвала въпроса. А 10г по-късно съвсем бях забравила за това

# 298
По принцип знам, че си остава в кръвта на човек до живот, като понякога е активен, понякога не е, така че ако в момента на раждането не е активен, мисля че няма причина за секцио, но не съм много сигурна.

# 299
  • София
Здравейте мамчета,имам въпрос.Колко често мерите кръвно налягане и горе-долу в кои часове?Аз съм с много ниско кръвно,събирам граници60/90.И понякога ми се вдига малко и започва едно главоболие.Ще съм благодарна за отговор 😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт