Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 087
  • 701
  •   2
Отговори
# 360
На мен ми е втора бременност.
Мишленце, с първата и аз нищо не усещах, никакви болки дори дни преди раждането. Но подготвителните контракции са едно, а преди раждане контракциите са нещо съвсем друго. Няма как да ги пропуснеш.
Радвай се, че нищо не те боли, това е хубав знак.

# 361
  • От Луната
Лейди, честито бебе и скорошно прибиране Wink

Ливче, страхорни новини ... Wink

Мен започнаха да ми следят тоновете веднъж на две седмици от 27гс до 33, след това на седем десет дни.

# 362
По колко мг витамин с мога да пия като бременна. Че нещо май се разболявам...Grinning

# 363
По колко мг витамин с мога да пия като бременна. Че нещо май се разболявам...Grinning
мисля ,че до 500мг но да не те излъжа, аз по тоя повод наскоро говорих с проследяващия ми АГ, и АГ по ЗК да ми препоръчат нещо профилактично за имунната система от единия получих отговор че щом изследванията са ми ок нямам нужда, другия каза да си пия витамините за бременни и да не се тревожа. Аз останах много изненадана и от двамата, за което на своя глава започнах от 2дни да смучам Инфлуцид х1т, и шуслерова сол N3 х1-2т. ,защото ММ нещо е хремав и се притеснявам.Някой беше писал за Биозин Мама- не съм посмяла да го взема.
Та Стеличка пробвай с хомеопатия+вит С  Peace

# 364
  Здравейте момичета,
Явно съм изпуснала новата тема,но сега се записвам и ви следя с интерес.
На Лейди честито ангелче,да е много здрав и благословен,а на мама бързо възстановяване. bouquet.Ние с малките шушулки сме добре,станаха доста активни  Joy,само където ме мъчи едно гърло и не мога да се преборя с него.Ако някой знае нещо,може да сподели,че взех да се притеснявам.
Поздрави и повече пухкави резултати  Hug Heart Eyes

# 365
Стеличка, помоли някой от Истанбулската тема да ти донесе витамини за бременно Елевит. Много са хубави за имунитета. Обикновено в Бахчеджи ни ги изписват още по време на стимулацията и за цялата бременност. Другото което със сигурност можеш да пиеш е 2 по 1 Биозин мама.

# 366
  • Пловдив
Теди, моето аг за гърло изписва Прополки и Исла минт. Пий чайчета, мед с парченца обелени лимони, лукчета. Ако до 2-3 дена не се почувстваш по-добре обади се на АГ-то, ако е необходимо нещо по-сериозно.

# 367
  Варки  Hug
Прополките и чайовете с лимон ги взимам,но няма кой знае какво подобрение.Вече направо откачам  Tired Другата седмица съм при АГ-то и ще я питам за нещо по-сериозно,до колкото е възможно. Mr. Green

# 368
Теди, Ангин Хийл - хомеопатично е и помага за ден.

# 369
Някой знае ли дали е вярно,че Утрогестана сгъстявал кръвта.
Притеснявам се че ми го изписаха,а не приемам никакви кръворазреждащи инжекции🤔
Да не се отрази на бебчо?На 30.10 съм на ЖК

# 370
Да, прогестероновите препарати, както и естрогените сгъстяват кръвта. Но ако нямаш мутации и изследванията са ти в норма - нямаш повод за притеснение.

# 371
  • София
Кети, миличка, моля те спри да се притесняваш за всяко нещо. Така само вредиш и на себе си и на бебето. Лекарите ни знаят, че сме бременни и няма да ни изпишат лекарства, с които да ни навредят. При всички положения прогестерона ти е доста висок и в момемнта с 1-2 капсули повече, няма да стане кой, знае колко повече

# 372
Имам две от нискорисковите мутации -хомозигот за неусвояването на фолиевата киселина и хетерозигот по PAI 4G  /5G

# 373
Дунди, благодаря!
Имам много добри витамини от сащ, но само с витамини...
Кетти, ти и в началото си била на прогестеронов препарат, щом си след ин витро. Надали сега ще е различно.

# 374
Благодаря момичета на един от миналите прегледите при д-р Михова тя ми каза че ако се притеснявам много може да си взимам по 1 аспиринче на ден.Чудя се...

Общи условия

Активация на акаунт