Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 025
  • 701
  •   1
Отговори
# 480
И аз съм вдигала 130-85, казаха няма проблем. Но ако долна граница мине 90 и над 130 към 140 е горна граница, вече е опасно.

# 481
  • София
Елдорадо, като й гледам графика, май е там само в пон, сряда и четвъртък.
Записвай час за първи, няма смисъл да висиш на телефона.

# 482
  • София
Никой не вдига, записах за 01.11.
Благодаря за съветите на всички!
Нещо да правя междувременно или?

# 483
Легни за няколко минути и го премери пак. Също ако си притеснена се влияе. Като го мериш трябва да си спокойна. Изобщо силните емоции много влияят. Опитай се да не се притесняваш много и да почиваш повече.

# 484
В момента звъня на телефона за часове, ако успея да се свържа и има възможност да ме погледне днес или утре Христова изчезвам веднага натам, ако не записвам за първия възможен ден 01.11, а междувременно някаква идея какво да правя?

Браво. Почивай си и без много емоции и притеснения.

# 485
  • София
Елдорадо, наистина трябва да си спокойна. Почивай и мери кръвното 3-4 пъти на ден. 130 не е супер страшно, просто трябва да се вземат мерки, да н се покачва повече

# 486
Моето беше 130/80 през цялата бременност.

# 487
  • София
Кристиии, ти не си критерий за нищо. Ти си извънземно Wink всички са на опаки ти си на терсене
 bouquet

# 488
Елдорадо, вземи таблетка Допегит. На мен при тези стойности това ми препоръча Христова. Досега не ми се е налагало, но беше добре да знам каква опция имам.

# 489
допегитът от колко мг е

# 490
  • София
250

# 491
  • София
Хм, да споделя, връщам се от ЖК по ЗК, с две думи несериозна работа ми се вижда. Но докторката каза, че плацентата е тръгнала да зрее. Това не е добре, нали? Също така измери бебка 2124, била изоставала като тегло с 5 дни. И ми изписа вагинални глобули Флуомизин без резултат от МБ, защото ми я пусна днес. Странно ми се вижда, на 02.11 ще си питам за всичко в Надежда. Кръвното странно ми беше 110/70.

# 492
Коя степен е плацентата?

Нандин, така си е Joy

# 493
  • София
Нищо не каза за степен, само "започнала е да зрее, ей тези белите люспички виждаш ли ги, това са калциеви отлагания, бебето вече няма да се храни толкова добре" и това и беше коментара. Опитвам се да не се тревожа.

# 494
Eлдорадо, само спокойно. Виж детето може да спре да наддава, ако вдигаш кръвно. Не е задължително кръвното постоянно да ти е високо. Може да го вдигаш от време на време. Именно поради тази причина си запази час днес при Христова, тя ще прецени и ще каже, дали кръвното в твоя случай е проблем или не е проблем. Това, че плацентата е почнала да зрее също не трябва все още да те тревожи. Само спокойно! На 2-ри като чуеш второ мнение вече нещата ще са различни. Питай коя степен е и на какво може да се дължи ранното й зреене.

Момичета, днес ми беше 3-тата ФМ при Михова. Младежите са добре. Растат и вече са по 1260. За момента всичко им изглежда ОК - да благодаря на Бога, дано остане така до края.  От другата седмица ме почват с тоновете. Още не съм си пуснала изследванията за витамините и минералите, но ще ги пусна до края на тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт